header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bereid je voor op een zomer vol zware reizen

Aug 17, 2023 1:28 PM ET

Bereid je voor op een turbulent reisseizoen – de Transportation Security Administration voorspelt dat er deze zomer meer passagiers op vluchten zullen stappen dan in 2019. Op 30 juni registreerde de TSA het hoogste aantal passagiers dat het agentschap ooit heeft gecontroleerd: 2.883.595 reizigers. Met andere woorden, de vraag is hoog en de vliegtarieven zullen dat ook volgen.

Maar laat de cijfers je niet afschrikken! Je kunt nog steeds een succesvolle zomer vol reizen hebben als je strategisch te werk gaat, vooral met je creditcards.

Gebruik kredietkaartbeloningen

Profiteer van creditcards met reisvoordelen om prijsstijgingen te compenseren met verschillende voordelen en kortingen. Inschrijfbonussen kunnen punten of mijlen opleveren die kunnen worden ingewisseld voor gratis vluchten of vluchten met korting. Beloningen die je verdient met je dagelijkse uitgaven stapelen zich na verloop van tijd op en kunnen worden gebruikt om de kosten van vliegtickets te compenseren. Luchtvaartmaatschappij-specifieke voordelen bieden extraatjes zoals gratis ingecheckte bagage, prioriteit bij het instappen en toegang tot lounges op de luchthaven, waardoor de kosten worden verlaagd en de reiservaring wordt verbeterd.

Daarnaast kan een reisverzekering die bij sommige creditcards is inbegrepen dekking bieden voor annuleringen, vertragingen en zoekgeraakte bagage, zodat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Ontmoedigd omdat je een slecht krediet hebt? Dat hoeft niet, je kunt de beste kredietkaarten voor reizen met een laag krediet vergelijken en zien of er interessante opties zijn die passen bij jouw behoeften en situatie.

Begrijp je rechten als passagier

Je vlucht was vertraagd en je hebt je aansluiting gemist. Je bent gebumpt. Je bagage is zoekgeraakt. Dit zijn veel voorkomende scenario\’s op drukke luchthavens. Bescherm uzelf door uw rechten als passagier te kennen. Fly Rights is de gids van het U.S. Department of Transportation voor vliegreizen voor consumenten. Hierin staat wat je moet weten – een luchtvaartmaatschappij moet je bijvoorbeeld compenseren als je onvrijwillig wordt gestoten (en ze moeten eerst vrijwilligers zoeken).

Reis licht en wees flexibel

Als je alleen je handbagage meeneemt en hotels boekt met flexibele annuleringsvoorwaarden, kan dat je enorm helpen om je aan te passen tijdens een druk reisseizoen. Door licht in te pakken kun je gemakkelijk door luchthavens manoeuvreren, het risico op zoekgeraakte bagage minimaliseren en heb je meer flexibiliteit in het geval van vluchtwijzigingen of omboekingen. Met hotels met flexibele annuleringsvoorwaarden kun je je accommodatie aanpassen als je vlucht vertraagd of geannuleerd is, zonder extra kosten of boetes.

Conclusie

Het wordt een hobbelig reisseizoen met een recordaantal passagiers die de luchthavens overspoelen. De bovenstaande stappen moeten je helpen om betere deals te krijgen en reisnachtmerries te voorkomen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire