header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s keuze voor beste online bankieren apps

Aug 17, 2023 12:36 PM ET

De wereld van mobiel bankieren heeft in de loop der jaren een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Nog niet zo lang geleden waren we verbaasd dat we een cheque konden storten via een app. Nu eisen consumenten veel complexere functies, zoals naadloze geldoverboekingen, factuurbetalingen, ATM-locators en nog veel meer. Wist je dat millennials met 79,3% het meest geinteresseerd zijn in bankieren, terwijl babyboomers met 33,8% het minst geinteresseerd zijn?

In het huidige landschap bieden bepaalde apps zelfs de mogelijkheid om rekeningen bij verschillende financiele instellingen te controleren en geintegreerde tools voor financieel welzijn en budgettering te bieden. Hier is een lijst met de beste online bankieren apps voor 2023.

1. Capital One

De app voor mobiel bankieren van Capital One heeft consequent hoge beoordelingen gekregen in de jaarlijkse “U.S. Banking Mobile App Satisfaction Study” van J.D. Power. In de editie van 2022 stond Capital One bovenaan, voor concurrenten als Chase en Wells Fargo.

Gebruikers hebben naadloos toegang tot verschillende rekeningen, waaronder woning- en autoleningen, naast het bijhouden van kredietscores en het verzilveren van creditcardbeloningen. Onmiddellijke pushmeldingen zijn beschikbaar voor het bijhouden van aankopen en kredietgeschiedenis. In het onfortuinlijke geval dat u uw Capital One-kaart verliest, kunt u deze met een paar tikjes op uw smartphone onmiddellijk vergrendelen, zodat uw geld veilig is totdat u de kaart weer activeert. De app maakt zelfs directe fraudemelding mogelijk. Het bereik van Capital One strekt zich uit tot apparaten zoals de Apple Watch, waardoor toegankelijkheid gegarandeerd is, en het biedt een veilige login op basis van vingerafdruk via mobiele apparaten.

2. Chase

Chase staat op de tweede plaats in J.D. Power\’s 2022 banking mobile app satisfaction ranking, na alleen Capital One. Chase\’s veelzijdigheid blinkt uit met de optie om de Chase Liquid debitcard opnieuw op te laden, een functie die het onderscheidt van de meeste grote bank apps. De app biedt toegang tot verschillende rekeningen, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen, creditcards en beleggingsopties. De app maakt het mogelijk om rekeningen te betalen, geld over te maken via Zelle en betalingen te plannen voor creditcards, hypotheken en leningen. Gebruikers kunnen TransUnion kredietscores controleren en Ultimate Rewards voor bepaalde creditcards beheren.

3. Wells Fargo

Wells Fargo overtreft het conventionele aanbod door ook te beleggen in effecten, waaronder aandelen en beleggingsfondsen. Met de app kunnen gebruikers gemakkelijk beleggingen bijhouden en orders uitvoeren voor Wells Fargo Advisors en Wells Trade accounts. Real-time koersen, marktgegevens en grafieken ondersteunen de besluitvorming over investeringen, aangevuld met waarschuwingen via sms of e-mail.

J.D. Power beoordeelt de mobiele app van Wells Fargo gunstig, met een derde positie in 2022 met een score van 846 op 1000. Met name introduceert de app kaartloze toegang tot geldautomaten, waardoor gebruikers geld kunnen opnemen via mobiele apparaten bij tal van geldautomaten.

4. Bank van Amerika

In het onderzoek naar de tevredenheid met mobiele apps van J.D. Power voor 2022 staat Bank of America op de vierde plaats met een score van 840 op 1000. De echte onderscheiding ligt echter in de robuuste beveiligingsmaatregelen. Gebruikers kunnen reisberichten instellen voor rekeningen die daarvoor in aanmerking komen, zodat ze tijdens hun reizen ononderbroken toegang hebben tot hun geld. Daarnaast kunnen kaartactiverings- en vervangingsopdrachten via de app worden geinitieerd.

De waakzaamheid van Bank of America bij het identificeren van verdachte activiteiten is opmerkelijk. De bank neemt onmiddellijk contact op met gebruikers om transacties te verifieren, en tijdige melding van frauduleuze mobiel bankieren-transacties stelt gebruikers vrij van aansprakelijkheid wanneer deze binnen 60 dagen na het verschijnen van de transactie op afschriften worden gemeld.

5. PNC Bank

PNC Bank elimineert op innovatieve wijze de behoefte aan fysieke kaarten door mobiele toegang tot creditcards en SmartAccess prepaid kaarten mogelijk te maken. Deze app biedt geruststelling aan mensen die geneigd zijn kaarten kwijt te raken. J.D. Power prijst PNC met een vijfde plaats in banktevredenheid onder nationale banken in 2022.

6. Varo

Hoewel toegang mogelijk is via de website, zijn de meeste aanbiedingen van Varo geoptimaliseerd voor smartphones. Varo blinkt uit in de categorie geldbeheer, met een gebruiksvriendelijke interface en een reeks accounttools. Gepersonaliseerde meldingen kunnen worden ingesteld voor rekening- en pinactiviteiten, waardoor uitgaven nauwkeurig kunnen worden bijgehouden. De app faciliteert het koppelen van externe rekeningen, waardoor een volledig overzicht van de financien en naadloze geldtransfers mogelijk zijn.

Twee automatische spaarfuncties, “Save Your Pay” en “Save Your Change”, onderstrepen Varo\’s toewijding aan financieel welzijn. De eerste zorgt ervoor dat vooraf bepaalde percentages van directe stortingen naar spaartegoeden vloeien, terwijl de tweede transacties afrondt om het spaarsaldo op te krikken.

7. Chime

Chime\’s intrede in online bankieren introduceert een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke app, die een ongeevenaarde digitale ervaring biedt. Naast esthetiek vervangt Chime debetkaarten door toegang tot een uitgebreid netwerk van geldautomaten zonder kosten. Dagelijkse saldomeldingen en realtime transactiemeldingen verbeteren de gebruikerscontrole nog verder. Chime biedt ook vroege toegang tot directe stortingen in bepaalde scenario\’s. De app integreert naadloos met Zelle® voor geldoverboekingen, waardoor er geen conventionele rekeninggegevens nodig zijn.

8. Discover

Discover overstijgt de typische functies van mobiel bankieren door de marktplaats “Discover Deals” te introduceren, die exclusieve aanbiedingen en kortingen biedt. Gebruikers kunnen beloningen op creditcards inwisselen, FICO-creditscores bijhouden en Discover-kaarten integreren met Apple Pay Wallet. Dit maakt het een toevluchtsoord voor slimme shoppers en liefhebbers van deals.

9. Synchrony Bank

Synchrony Bank wordt geprezen om zijn uitgebreide app voor mobiel bankieren, waarmee je rekeningen kunt betalen, cheques kunt storten en overschrijvingen kunt doen. Met name stelt het gebruikers in staat om creditcardgebruik en -saldi bij te houden, ondersteund door concurrerende APY-tarieven op CD\’s, hoogrentende spaarrekeningen en geldmarktrekeningen. Synchrony legt de nadruk op beveiliging en maakt gebruik van browsers met hoge versleuteling en multi-factor authenticatie. Gratis oplossing tegen identiteitsdiefstal voegt een extra beschermingslaag toe.

10. Ally Bank

Ally Bank biedt uitgebreide mobiele cheques storten, geld overmaken, rekeningen betalen en transactiegeschiedenis. De app, die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface, is geschikt voor verschillende rekeningen, waaronder sparen, depositocertificaten (CD\’s) en individuele pensioenrekeningen (IRA\’s). Gebruikers kunnen zelfs handelen in aandelen en de investeringsprestaties volgen. Ally\’s integratie met Zelle® stroomlijnt geldoverboekingen en zorgt voor veilige transacties. Card Controls maakt gepersonaliseerd debetkaartbeheer mogelijk, zoals het instellen van bestedingslimieten.

Conclusie

Terwijl de digitale wereld zich blijft ontwikkelen, blijven deze apps voorop lopen en bieden ze gemak, veiligheid en vele functies om de bankervaring te verbeteren. Of het nu gaat om vereenvoudigd geldbeheer, het volgen van investeringen of naadloze transacties, deze apps stellen nieuwe normen voor online bankieren in 2023.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire