header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s keuze voor de beste studentenkredietkaarten deze zomer

Aug 17, 2023 12:57 PM ET

Als je dit najaar weer naar school gaat, moet je voorbereid zijn met de juiste creditcard in je portemonnee. Of het nu gaat om het verdienen van geld terug op dagelijkse uitgaven of het genieten van reisbeloningen, het hebben van de juiste creditcard kan een waardevol hulpmiddel zijn voor studenten. Credello heeft een aantal van de beste creditcards voor studenten van deze zomer geselecteerd, dus laten we deze opties eens bekijken. Gebruik je creditcard verstandig om onnodige schulden te voorkomen.

1. Discover it® Student Cash Back

Deze creditcard valt op door zijn jaarlijkse kosten van $0 en indrukwekkende cashbackbeloningen. Studenten die geld terug willen verdienen op hun dagelijkse aankopen zullen deze kaart aantrekkelijk vinden. Door de kaart te activeren, kunnen studenten genieten van 5 as terug in categorieen zoals Amazon.com, supermarkten, restaurants en benzinestations, tot het driemaandelijkse maximum. Alle andere aankopen leveren 1 ack op. Bovendien profiteren nieuwe kaarthouders van een 0% inleidend jaarlijks percentage gedurende zes maanden op aankopen en een 10,99% inleidend JKP gedurende zes maanden op balansoverschrijvingen. Na de introductieperiode geldt een variabel JKP van 17,99% tot 26,99%. Discover is ook geweldig als je geld wilt sturen vanaf een creditcard. Veel bedrijven categoriseren apps als Venmo en CashApp als voorschotten op contant geld, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. Discover doet dat niet, maar de app zelf kan nog steeds kosten in rekening brengen voor het gebruik van een creditcard.

2. Capital One SavorOne Student Cash Rewards-kredietkaart

De SavorOne Student Cash Rewards kaart biedt een consistente 3 as terug op eten, entertainment, populaire streamingdiensten en in aanmerking komende boodschappen (met uitzondering van supermarkten zoals Walmart® en Target®) gedurende het hele jaar. Deze kaart is een uitstekende keuze voor studenten die de voorkeur geven aan een doorlopende cashbackbeloningsstructuur in plaats van een kwartaalschema. Bovendien kunnen studenten tot 14 november 2024 genieten van een royale 10 as terug op Uber Eats aankopen.

3. Discover it® Studenten Chroomkaart

Dit is een uitstekende optie voor studenten die regelmatig geld uitgeven aan gas en eten. Met een jaarlijkse bijdrage van $0 biedt deze kaart 2 as terug bij benzinestations en restaurants op maximaal $1.000 aan gecombineerde aankopen per kwartaal. Alle andere uitgaven leveren 1 as terug op. Bovendien past Discover aan het einde van het eerste jaar automatisch alle verdiende cashback aan, waardoor studenten een bonusbeloning krijgen.

4. Capital One Quicksilver Student Cash Rewards Creditcard

Met de Quicksilver Student Cash Rewards kaart kunnen studenten onbeperkt 1,5 as terug verdienen op alle aankopen. Daarnaast kunnen ze profiteren van bonusmogelijkheden zoals 5 as terug op hotels en huurauto\’s geboekt via Capital One Travel. Deze kaart heeft een vergelijkbare promotie als de SavorOne, waarbij studenten tot 14 november 2024 10 as terug kunnen krijgen op aankopen via Uber en Uber Eats. Nieuwe kaarthouders kunnen een bonus van $50 verdienen bij besteding van $100 binnen de eerste drie maanden.

5. Bank of America® Travel Rewards Credit Card voor studenten

Deze kaart verdient 1,5 punt voor elke uitgegeven dollar en studenten kunnen deze punten inwisselen voor verschillende reiskosten, waaronder vluchten, hotels, huurauto\’s en restaurantuitgaven. De kaart biedt ook een 0% inleidend jaarlijks percentage voor 18 factureringscycli op aankopen en in aanmerking komende balansoverboekingen. Studenten kunnen een bonus van 25.000 online punten verdienen door ten minste $1.000 aan aankopen te doen binnen de eerste 90 dagen na het openen van de rekening.

6. Chase Freedom Unlimited kaart

Studenten met een goed tot uitstekend krediet en een passie voor reizen kunnen ook de Chase Freedom Unlimited overwegen. De beloningen op deze kaart zijn geweldig, inclusief 5 as terug op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards, 3 as terug op dineren (inclusief afhaalmaaltijden en bezorgdiensten) en aankopen bij de drogist, en 1,5 as terug op alle andere aankopen.

Conclusie

Bij het gebruik van creditcards moeten studenten verantwoordelijke financiele gewoonten aannemen en hun creditcards verstandig gebruiken. Een budget opstellen, rekeningen op tijd betalen en het kredietgebruik laag houden zijn essentiele praktijken om een gezonde kredietscore te behouden en schuldenopbouw te voorkomen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire