header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s tips voor de beste metalen creditcards voor juli 2023

Aug 17, 2023 1:25 PM ET

Metalen creditcards zijn synoniem geworden met prestige en luxe, maar ze kunnen naast hun opvallende uiterlijk ook praktische voordelen bieden. Je denkt misschien dat je niet om de hoge jaarlijkse kosten van metalen creditcards heen kunt, maar je hebt wel degelijk opties en zelfs mensen met een minder goede kredietscore kunnen er een krijgen.

Hier is een blik op Credello\’s topkeuzes voor de beste metalen creditcards in verschillende categorieen, zodat er een perfecte pasvorm is voor elke levensstijl en financieel doel.

1. Capital One Venture X Rewards Credit Card

Met zijn elegante metalen ontwerp en indrukwekkende beloningsprogramma claimt de Capital One Venture X Rewards Credit Card de toppositie voor de beste algemene metalen creditcard. Je kunt maar liefst 75.000 bonusmijlen krijgen nadat je binnen de eerste drie maanden na het openen van je account $4.000 hebt uitgegeven aan aankopen. De jaarlijkse kosten van $395 zijn een beetje intimiderend, maar het werkt voor frequente reizigers en mensen die het meeste uit hun uitgaven willen halen.

2. Chase Sapphire Reserve®

Frequente reizigers die op zoek zijn naar een uitgebreide reisverzekering zullen de voordelen van de Chase Sapphire Reserve® waarderen. De jaarlijkse kosten van $ 550 worden ook gecompenseerd door een reeks extraatjes, waaronder 60.000 bonuspunten en een eersteklas reisverzekeringsdekking.

3. Marriott Bonvoy Brilliant® American Express® Kaart

Als je vaak in Marriott hotels verblijft, is de Marriott Bonvoy Brilliant® American Express® Card iets voor jou. De jaarlijkse bijdrage van $650 lijkt misschien ontmoedigend, maar de 150.000 Marriott Bonvoy bonuspunten en het uitzonderlijke beloningsprogramma zullen ongetwijfeld fervente reizigers aanspreken.

4. Delta SkyMiles® Reserve American Express-kaart

Voor trouwe Delta Airlines klanten is de Delta SkyMiles® Reserve American Express Card een uitstekende optie. De jaarlijkse kosten van $ 550 worden gecompenseerd door het welkomstaanbod van 85.000 bonusmijlen en waardevolle reisvoordelen, waardoor het een populaire keuze is onder frequente vliegers.

5. De Business Platinum Card® van American Express

Kleine ondernemers die op zoek zijn naar een metalen creditcard kunnen vertrouwen op The Business Platinum Card® van American Express om aan hun behoeften te voldoen. De jaarlijkse kosten van $695 lijken misschien hoog, maar het welkomstaanbod van 120.000 Membership Rewards® punten en de bedrijfsgerichte beloningen maken het een waardevolle aanwinst voor ondernemers.

6. Capital One Savor Cash Rewards-kredietkaart

Als cashback uw voornaamste focus is, dan zit u met de Capital One Savor Cash Rewards Credit Card goed. De jaarlijkse kosten van $95 zijn acceptabel en de bonus van $300 na besteding van $3.000 in de eerste drie maanden is een echte trekpleister voor liefhebbers van cashback.

7. Prime Visa

De Prime Visa is een must-have voor fervente online shoppers en Amazon liefhebbers. Het beste deel? De jaarlijkse kosten van $0 voor Prime leden. Je wordt beloond voor shoppen!

8. U.S. Bank Altitude® Go Visa Signature® Kaart

Wil je een metalen creditcard maar zonder jaarlijkse kosten, dan is de U.S. Bank Altitude® Go Visa Signature® Card iets voor jou. Met een jaarlijkse vergoeding van $0 en een royale bonusaanbieding van 20.000 punten is dit een uitstekende keuze voor kostenbewuste kaarthouders.

9. X1-kaart

Zelfs als uw kredietscore niet perfect is, kunt u met de X1 Card genieten van de allure van een metalen creditcard. Met geen jaarlijkse kosten en een innovatief beloningssysteem is deze kaart ideaal voor mensen die hun krediet willen opbouwen of heropbouwen en toch willen genieten van de voordelen van een metalen kaart.

10. American Express Gold Kaart

Last but not least is er de Gold Card van American Express, die geweldig is voor fijnproevers. Verdien 4 punten per dollar bij restaurants en Amerikaanse supermarkten en 3 punten op vluchten, plus verschillende crediteringen om de jaarlijkse kosten van $250 te compenseren. Je kunt 60.000 bonuspunten verdienen na besteding van $4.000 aan aankopen binnen zes maanden na het openen van de account.

Conclusie

Of u nu een frequente reiziger bent, een slimme online shopper, een bedrijfseigenaar of iemand met een minder dan perfect krediet, er is een metalen creditcard die bij uw levensstijl en financiele doelen past. Vergeet niet om de voordelen en beloningen van elke kaart te vergelijken voordat je een beslissing neemt, zodat je zeker weet dat je de perfecte match vindt voor jouw behoeften.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire