header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Goed nieuws! Fiverr heeft nu meer technische ondersteuning

Aug 17, 2023 1:31 PM ET

Fiverr, een van de grootste marktplaatsen voor freelancers, heeft de lancering aangekondigd van Fiverr Certified, een functie waarmee deskundige freelancers worden doorgelicht om betrouwbare technische ondersteuning te bieden aan bedrijven.

Hoe Fiverr Certified werkt

Dit is hoe het werkt. Prominente technische partners zoals Amazon Ads, monday.com en Stripe zullen freelancers met gespecialiseerde expertise doorlichten en goedkeuren. Het doel is om bedrijven in contact te brengen met freelancers die de ins en outs van bepaalde technische platforms kennen. Veel bedrijven hebben zelf geen IT-team in huis en vertrouwen op SaaS-verkopers om hun producten te installeren, aan te passen en te onderhouden.

Waarom deze nieuwe functie ook freelancers zal helpen

De lancering van deze nieuwe Fiverr functie is ook goed nieuws voor freelancers met technische expertise, omdat het mogelijkheden biedt om met meer klanten te werken en ontdekt te worden als dienstverlener. Webontwikkeling en -design is bijvoorbeeld een van de beste Fiverr jobs om geld te verdienen – maar het is ook competitief. Als je de Fiverr Certified status bereikt, val je op tussen de concurrentie.

Tips om een succesvolle dienstverlener op Fiverr te worden

Klaar om Fiverr een kans te geven? Identificeer eerst een niche of gespecialiseerde vaardigheid waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. Als het een technische vaardigheid is, nog beter. Door je te richten op een specifiek gebied kun je jezelf positioneren als expert en klanten aantrekken die op zoek zijn naar deze diensten. Maak vervolgens een professioneel en overtuigend profiel waarin je vaardigheden, ervaring en portfolio naar voren komen. Gebruik duidelijke en beknopte taal om je aanbod te beschrijven.Prijs je diensten scherp, vooral als je begint, om de eerste klanten aan te trekken en een positieve reputatie op te bouwen. Naarmate je meer ervaring en positieve recensies krijgt, verhoog je geleidelijk je tarieven om de waarde die je biedt te weerspiegelen. Lever een uitzonderlijke klantenservice door snel te communiceren, duidelijke verwachtingen te stellen en je werk op tijd af te leveren. Breng je diensten proactief op de markt door je Fiverr-profiel te promoten op sociale media, via persoonlijke netwerken of door gerichte advertenties te plaatsen. Je kunt ook deelnemen aan de communityforums van Fiverr en reageren op kopersverzoeken om je zichtbaarheid te vergroten en connecties op te bouwen.Werk je vaardigheden voortdurend bij en blijf op de hoogte van trends in de branche om concurrerend te blijven. Streef bij elk project naar uitmuntendheid en moedig tevreden klanten aan om positieve beoordelingen achter te laten, aangezien deze beoordelingen van grote invloed zijn op de beslissingen van toekomstige klanten. Door je te richten op kwaliteit, professionaliteit, effectieve marketing en uitzonderlijke klantenservice, kun je je kansen op succes vergroten (en op het verkrijgen van die Fiverr Certified status).


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire