header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Is Wells Fargo of Citi beter voor Cash Back Cards?

Aug 17, 2023 1:08 PM ET

Op zoek naar de beste flat-rate cash-rewards kaart? Je bent waarschijnlijk al de Wells Fargo Active Cash® Card en de Citi® Double Cash Card tegengekomen. Deze twee creditcards zijn echte uitblinkers en bieden allebei aantrekkelijke beloningsprogramma\’s. Laten we de Wells Fargo Active Cash en Citi Double Cash eens met elkaar vergelijken om te zien welke de beste is.

Beloningsprogramma\’s

Laten we beginnen met het vergelijken van de beloningsprogramma\’s van deze twee kaarten. De Wells Fargo Active Cash en de Citi Double Cash bieden beide eenvoudige en lucratieve beloningen, waarmee je 2 as terug verdient op je aankopen. De manier waarop deze beloningen worden toegepast verschilt echter. Met de Active Cash ontvang je de 2 asbeloningen telkens wanneer het saldo wordt betaald, terwijl de Double Cash 1 as teruggeeft wanneer je de eerste aankoop doet en vervolgens de andere 1% wanneer je het saldo afbetaalt.

Hoewel het verschil in beloningsapplicatie in eerste instantie verwarrend kan zijn, zou het niet veel impact moeten hebben als je je saldo elke maand volledig afbetaalt. Bovendien brengt geen van beide kaarten jaarlijkse kosten in rekening, waardoor je ze kunt combineren met andere kaarten die meer beloningen bieden in specifieke uitgavencategorieen en zo je totale beloningspotentieel maximaliseert.

Welkomstbonus

Als het op welkomstbonussen aankomt, komt de Wells Fargo Active Cash als duidelijke winnaar uit de bus. In tegenstelling tot de Citi Double Cash, die geen welkomstbonus biedt, beloont de Active Cash je met een geldbonus van $200 wanneer je $500 uitgeeft aan aankopen in de eerste drie maanden na het openen van je account. Dit is een waardevol aanbod dat de Active Cash een voorsprong geeft in deze categorie.

Andere voordelen

Als we het hebben over de extra voordelen van de kaart, is de Wells Fargo Active Cash opnieuw beter dan de Citi Double Cash. Terwijl de Double Cash alleen standaard fraudebescherming biedt, biedt de Active Cash een reeks extra voordelen. Deze omvatten mobiele telefoonbescherming tegen schade of diefstal, hulp langs de weg en verschillende hotel- en reisvoordelen via Visa Signature concierge en Visa Signature Luxury Hotel Collection. Hoewel deze extra voordelen niet uitgebreid zijn, bieden ze toch meer waarde dan de Double Cash-kaart.

Intro APR aanbiedingen

Laten we nu eens kijken naar de introductieprijsaanbiedingen. De Wells Fargo Active Cash geeft kaarthouders een 0% introductory APR op aankopen en in aanmerking komende balansoverboekingen gedurende 15 maanden vanaf de opening van de rekening (daarna varieert het variabele APR van 19,99% tot 29,99%). Aan de andere kant biedt de Citi Double Cash een inleidend 0 PR voor saldotransfers gedurende 18 maanden (variabel APR varierend van 18,99% tot 28,99%), maar saldotransfers moeten binnen vier maanden na opening van de rekening worden voltooid.

Aangezien beide kaarten voornamelijk zijn ontworpen om beloningen te verdienen op nieuwe aankopen, is het inleidende JKP voor aankopen relevanter. Hier neemt de Active Cash de leiding met zijn 15-maanden 0 PR-aanbod, waarmee u een belangrijke geplande aankoop kunt financieren en afbetalen zonder rentelasten.

Als uw prioriteit echter ligt bij het aanpakken van bestaande creditcardschulden, dan is de Citi Double Cash Card de betere keuze vanwege de langere introductieperiode voor balansoverboekingen van 18 maanden. Vergeet alleen niet om geen nieuwe aankopen te doen met de kaart totdat je de overgedragen schuld hebt afgelost.

Beide kaarten hebben een inleidende saldotransfervergoeding van 3% (met een minimum van $5) gedurende de eerste vier maanden vanaf het openen van de rekening. Na deze periode stijgen de overboekingskosten voor beide kaarten; de Citi Double Cash verhoogt het naar 5%, terwijl de Active Cash het verhoogt naar 5% (met een minimum van $5) na 120 dagen vanaf het openen van de rekening.

Conclusie

Zowel de Wells Fargo Active Cash als de Citi Double Cash bieden solide forfaitaire cashbackbeloningen. De Active Cash komt echter naar voren als de voordeligste kaart, dankzij de welkomstbonus, extra kaartvoordelen en 0% introductiekortingsrente bij aankoop. Voor mensen die hun creditcardschuld willen afbetalen, biedt de Citi Double Cash een langere periode voor balansoverboekingen. Uiteindelijk hangt de keuze tussen deze twee kaarten af van uw specifieke financiele doelen en bestedingsgewoonten.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire