header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 5 onverwachte uitgaven na de geboorte van je eerste kind

Aug 17, 2023 1:39 PM ET

Het vooruitzicht van de geboorte van een eerste kind is een tijd van enorme vreugde en feest. De meeste aanstaande ouders vragen zich waarschijnlijk ook nerveus af hoe hun leven in de toekomst zal veranderen, vooral op financieel gebied. Hoe goed voorbereid nieuwe ouders zich ook voelen, er komen altijd onverwachte uitgaven in het eerste levensjaar van een kind en de jaren daarna. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende onverwachte kosten, zodat ouders zo goed mogelijk vooruit kunnen plannen.

Bevalling en gezondheidszorg

Hoewel het een goed idee is om op voorhand te budgetteren voor de kosten die gepaard gaan met de bevalling, is het niet ongewoon dat er nieuwe kosten opduiken als een bevalling niet verloopt zoals gepland. “Een langer verblijf in het ziekenhuis, extra procedures, of de noodzaak om van ziekenhuis te veranderen of een specialist te bezoeken zijn allemaal mogelijkheden,” zegt Cole Reiser, financieel adviseur bij Northwestern Mutual in Dallas. “Het is belangrijk om te weten wat de ziektekostenverzekering wel en niet dekt en om een noodfonds te hebben voor het geval dat.”

Het krijgen van een kind gaat ook gepaard met een speciale inschrijvingsperiode waarin ouders de baby kunnen toevoegen aan hun zorgverzekering. Hoewel de premies meestal niet veranderen voor elk extra kind, gaat het upgraden van een ziektekostenverzekering voor het eerste kind meestal gepaard met hogere premies.

“Daarnaast moeten ouders rekening houden met de kosten voor het meenemen van hun baby naar controleafspraken, bezoeken aan de spoedeisende hulp, medicijnen en zelfs aankopen zoals borstpompen en thermometers,” aldus Reiser. “Het telt allemaal op!”

Kinderopvang

Er zijn bijna altijd extra onverwachte kosten verbonden aan kinderopvang, vooral als er onverwachte veranderingen zijn in het verlof van een ouder of hun werkrooster. Hoewel er opties zijn voor kinderopvang – bijvoorbeeld een dagopvang, een kindermeisje of een gedeelde opvang met een ander gezin – is het moeilijk om van tevoren te weten of een van deze opties voor een gezin zal werken of de volledige kosten zal dekken. Neem contact op met familie, vrienden en collega\’s met kinderen om te zien of zij kosteneffectieve ideeen of bronnen hebben die ze kunnen delen.

Levensverzekering

Een baby krijgen betekent vooruit plannen voor hun veiligheid en zekerheid en het welzijn van het hele gezin. “Als ouders nog geen levensverzekering hebben, zoals een overlijdensrisicoverzekering of een levensverzekering voor het hele leven, is het een goed idee om een dekking te overwegen – of meer dekking voor ouders die al verzekerd zijn,” zegt Resier. “Naast de overlijdensuitkering heeft een levensverzekering nog andere voordelen, zoals een flexibele contante waardecomponent.”

Luiers en andere dagelijkse benodigdheden

Formule, doekjes, kleding, babyvoeding en andere dagelijkse benodigdheden kosten allemaal een aardige duit. Sommige van deze kosten zijn begroot, maar het is nooit precies duidelijk hoeveel luiers en kleding een baby nodig heeft totdat een ouder er middenin zit. Daarnaast zijn leuke accessoires en educatief speelgoed altijd moeilijk om te laten liggen, en dure spullen zoals wandelwagens en autostoeltjes werken misschien niet zoals gepland voor een gezin en moeten worden vervangen.

Huishoudelijke kosten

Voor veel ouders betekent het krijgen van een baby dat ze verhuizen naar een groter appartement of huis, dat ze mogelijk een eerste huis kopen of dat ze extra kosten moeten maken voor hun bestaande huishouden. Meer was doen dan ooit tevoren, babyflesjes wassen, in bad doen en de temperatuur voor iedereen aangenaam houden kunnen allemaal invloed hebben op de maandelijkse elektriciteits-, gas- en waterrekeningen. Omdat ouders minder vrije tijd hebben, zien ze vaak ook een stijging in hoeveel ze uitgeven aan het gemak van voedselbezorging.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire