header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 5 stappen die u moet nemen voor een groot project voor woningverbetering

Aug 17, 2023 1:41 PM ET

Renovatie is een uitstekende manier om een huis functioneler te maken en het een frisse uitstraling te geven. Keukenrenovaties, badkamerrenovaties en kelderafwerking kunnen de waarde van een huis verhogen en het tegelijkertijd comfortabeler maken voor het gezin. Maar huisrenovatie is ingewikkelder dan tv-programma\’s laten zien. Tussen het plannen van de veranderingen, het onderhandelen met aannemers en het uitvoeren van het plan kan een groot huisverbeteringsproject veel tijd, energie en geld kosten. Overweeg deze stappen voor een soepeler en naadlozer renovatieproject.

Vind de juiste financiering

Er zijn veel financieringsopties beschikbaar voor woningrenovaties en -reparaties. Als de huisreparaties nodig zijn om het huis veilig en structureel gezond te houden, is het een goed idee om het plaatselijke Housing and Urban Development (HUD) kantoor te bellen of hun website te bezoeken om meer te weten te komen over eventuele subsidies of leningen die ze aanbieden. Voor andere huisverbeteringen, zoals een keukenrenovatie of een nieuwe serre, is budgetteren en sparen een van de meest gebruikelijke wegen die mensen bewandelen. “Sommigen besluiten te lenen met het eigen vermogen van hun huis of nemen een persoonlijke lening,” zegt Alison Fyhrie, financieel adviseur bij Northwestern Mutual in Chicago. “Het is ook mogelijk om te lenen tegen de contante waarde van een levensverzekering of een universele levensverzekering.”

Zoek een gekwalificeerde aannemer

De juiste aannemer kan het verschil maken bij woningverbeteringsprojecten. “Vraag mond-tot-mondreclame van vrienden of buren,” zegt Fyhrie. “Controleer online beoordelingen en praat, indien mogelijk, met eerdere klanten.”

Huiseigenaren kunnen op zoek gaan naar iemand die aan soortgelijke projecten heeft gewerkt. Als iemand bijvoorbeeld op zoek is naar een keukenrenovatie, moeten ze op zoek gaan naar een aannemer die ervaring heeft op dat gebied – idealiter in de stijl die ze zoeken. Wees niet bang om vragen te stellen en vergeet niet om tarieven te vergelijken nadat je met een paar verschillende kandidaten hebt gesproken.

Ga na of er vergunningen nodig zijn

Afhankelijk van het soort huisverbeteringen dat gepland staat, kan het zijn dat huiseigenaren een vergunning van de plaatselijke autoriteiten nodig hebben om het project te voltooien. Meestal neemt de aannemer het voortouw bij het aanvragen van vergunningen, maar huiseigenaren moeten de vinger aan de pols houden en ervoor zorgen dat alle vergunningen zijn geregeld voordat het werk begint. Huiseigenaren in een HOA (vereniging van huiseigenaren) kunnen ook vragen naar eventuele HOA-specifieke regels of vereisten. Het helpt om vragen te stellen over mogelijke renovatiebeperkingen of -richtlijnen wanneer het project zich nog in de planningsfase bevindt.

Maak passende afspraken

Als je het inpakken en opruimen op het laatste moment overlaat, kan dat later tot ongewenste stress leiden. De vereisten hangen af van het type project. Bij een badkamerrenovatie in een huis met twee volledige badkamers is het bijvoorbeeld mogelijk om in het huis te blijven wonen en de andere badkamer te gebruiken. Maar bij een keukenrenovatie kan het zijn dat huiseigenaren potten, pannen en ander keukengerei moeten inpakken en opslaan als apparatuur. Er kan een geimproviseerde keukenruimte nodig zijn, of het gezin kan ervoor kiezen om voor de duur van het project elders te gaan wonen. Andere woonruimte kan geld kosten, dus houd hier rekening mee bij het opstellen van het budget.

Denk aan de impact op de doorverkoopwaarde

De meeste huiseigenaren willen dat hun woningverbetering de waarde van hun huis verhoogt. Ze kunnen zelfs een kosten-batenanalyse uitvoeren om te zien hoe investeren in renovatie de waarde kan beinvloeden. Maar renovaties zijn niet allemaal hetzelfde. Soms kan uitgebreid maatwerk een huis moeilijker te verkopen maken. Afhankelijk van de prioriteiten van de huiseigenaar kan het een goed idee zijn om een aantal van deze factoren te bespreken met een aannemer (en eventueel een makelaar) voordat je een groot renovatieproject onderneemt.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het bieden van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering verlaagt de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire