header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 6 dingen die adoptieouders moeten doen

Aug 17, 2023 1:38 PM ET

Je voorbereiden op de adoptie van een kind kan een geweldige, bevredigende en hectische tijd tegelijk zijn. Met zoveel details om rekening mee te houden – van papierwerk tot het voorbereiden van het huis en het klaarmaken om een kind voor te stellen aan dierbaren – zijn hier een aantal dingen die je op orde moet hebben als je gaat adopteren.

Papierwerk afronden en bijhouden

Soms lijkt het alsof het papierwerk eindeloos is. Adoptieouders kunnen te maken hebben met registratieformulieren, aanvragen en formulieren die betrekking hebben op het draagmoederschap of de familierechtbank (afhankelijk van het type adoptie). “Papierwerk op orde brengen, archiveren en organiseren kan helpen om eventuele problemen nu en op de lange termijn op te lossen,” zegt Willis Cooley, financieel adviseur bij Northwestern Mutual in Dallas. “Overweeg om back-up blanco formulieren en kopieen van alles bij de hand te hebben voor het geval er iets zoekraakt.”

Communiceer open over emoties, gedachten en gevoelens

Het is een ding om het papierwerk in orde te maken, maar iets anders om je emotioneel voor te bereiden op een aanstaande adoptie. Voor alleenstaande ouders kan het contact opnemen met hun steunsysteem (waaronder vrienden, familie, therapeuten en adviseurs) een nuttige stap zijn bij het verwerken van emoties, gedachten en gevoelens. Voor koppels of co-ouders kan open communiceren met elkaar en hun ondersteuningssystemen hen voorbereiden op deze wonderbaarlijke verandering.

Het huis voorbereiden

Het huis klaarmaken voordat het kind er is kan helpen bij de overgang; het kan ook een manier zijn voor nieuwe ouders om zich emotioneel voor te bereiden. Denk, afhankelijk van de leeftijd van het kind, aan veiligheidscontroles (inclusief elektrische snoeren, stopcontacten, scherpe randen en dingen waarover ze kunnen struikelen of vallen) en zorg ervoor dat hun slaapkamer of kinderkamer klaar is. Bedenk of er verbeteringen of reparaties aan het huis nodig zijn en zorg dat deze voltooid zijn voordat het kind arriveert.

Overweeg een levensverzekering

Het krijgen van een nieuwe afhankelijke is ook een moment om na te denken over levensverzekeringen. “Het evalueren en aanpassen van de dekking van een levensverzekering kan helpen garanderen dat er zowel nu als in de toekomst in de behoeften van het kind wordt voorzien,” aldus Cooley. “Veel adoptieouders die voor het eerst een levensverzekering afsluiten, kiezen voor een tijdelijke levensverzekering. Een overlijdensrisicoverzekering, die dekking biedt voor een bepaald aantal jaren, kan financiele bescherming bieden totdat hun kind een onafhankelijke volwassene wordt.”

Plan die eerste doktersafspraken

Hoewel doktersafspraken essentieel zijn voor ouders die een baby adopteren, kunnen die eerste paar weken ook een goed moment zijn om ervoor te zorgen dat een ouder kind op de hoogte is van de medische zorg en om ze kennis te laten maken met hun nieuwe artsen. Overweeg om afspraken te maken met de huisarts en eventuele specialisten.

Maak je klaar om familie en vrienden te ontmoeten

Familie en vrienden ontmoeten kan een spannende stap zijn voor alle betrokkenen. Zoek de logistiek uit – of de nieuwe ouders nu gasten uitnodigen, bij anderen thuis langsgaan of een groot feest geven. Als dat geregeld is, bereid je dan voor om feest te vieren en familie, vrienden en geliefden te verwelkomen in het leven van het nieuwe kind!

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire