header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: Wat u moet doen voordat u een starterswoning koopt

Aug 17, 2023 1:43 PM ET

Starterswoningen kunnen een geweldige keuze zijn voor huizenkopers die voor het eerst een huis kopen. Het is een betaalbare manier om de verantwoordelijkheid van een eigen huis op zich te nemen zonder de hogere kosten die vaak gepaard gaan met huizen voor altijd. Voor wie een starterswoning overweegt, zijn hier enkele tips om het proces te navigeren.

Zoek het budget uit

Het berekenen van een maandelijks budget helpt kopers bij het bepalen van hun prijsklasse. Kopers moeten rekening houden met maandelijkse hypotheekbetalingen (hoofdsom en rente), huiseigenarenverzekering, onroerendgoedbelasting, VvE-kosten (indien van toepassing), lopende onderhoudskosten en energierekeningen.

Zodra ze dit getal hebben, moeten kopers zich afvragen of ze zich de hypotheek en de bijbehorende woonlasten comfortabel kunnen veroorloven terwijl ze nog steeds in staat zijn om andere niet-huishoudelijke kosten te betalen.

Vind de juiste makelaar

Het vinden van een goede makelaar is cruciaal bij het kopen van een huis. Makelaars kunnen kopers in de juiste richting sturen om dure fouten te voorkomen. Niet alleen kunnen ze zoeken naar huizen die voldoen aan de eisen van hun klanten, agenten kunnen kopers ook begeleiden bij het volledige aankoopproces, van het eerste bod tot de sluiting. Kopers kunnen met meerdere makelaars praten en vrienden en familie om referenties vragen om de juiste makelaar te vinden.

Wees duidelijk over must-haves

“Kopers moeten een lijst met must-haves maken, zodat ze hun doelen kunnen verduidelijken en kunnen bepalen of ze kunnen vinden wat ze willen in hun huidige prijsklasse”, zegt financieel adviseur Nick Onken uit Omaha. “Deze lijst is vooral belangrijk voor een starterswoning, waar de opties beperktere voorzieningen kunnen hebben. Ze kunnen ook prioriteiten buiten het huis zelf overwegen die hun levenskwaliteit zullen verbeteren, zoals het kiezen van een huis in de buurt van hun kantoor, vrienden en familie.”

Verwachtingen managen

Voor de meeste kopers zal hun starterswoning waarschijnlijk niet hun droomhuis zijn. Als kopers deze beperking begrijpen, kunnen ze hun verwachtingen beter managen en een huis vinden dat past bij hun behoeften en budget. Hoewel ze misschien niet elke functie op hun verlanglijstje krijgen, kunnen ze veel voldoening putten uit het feit dat hun starterswoning hen tot huiseigenaren maakt en hen een stap dichter bij hun huis voor altijd kan brengen.

Overweeg een levensverzekering

“Het kopen van een eerste huis is een spannende tijd en biedt veel voordelen, waaronder een gevoel van financiele onafhankelijkheid en zekerheid,” zegt Onken. “Het is ook een goed moment om andere opties te overwegen die die zekerheid kunnen vergroten.

Veel starters sluiten een overlijdensrisicoverzekering af. Het is mogelijk om een polis te kiezen die ongeveer overeenkomt met de looptijd van de hypotheek, zodat de erfgenamen van de eigenaar de schuld kunnen betalen als er iets gebeurt.

Later, wanneer de koper een upgrade naar zijn huis voor altijd uitvoert, kan hij overwegen om een permanente levensverzekering af te sluiten, zoals een overlijdensrisicoverzekering. Een levensverzekering heeft levenslange dekking en een contante waarde component. Huiseigenaren kunnen om wat voor reden dan ook lenen tegen de contante waarde, wat extra cashflow oplevert om later huisreparaties en upgrades uit te voeren.

Het belangrijkste doel van een permanente levensverzekering is het bieden van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering verlaagt de uitkering bij overlijden en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire