header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunt u uw huis meer dan eens herfinancieren?

Aug 18, 2023 6:38 PM ET

Gesponsorde inhoud: Het herfinancieren van uw huis kan veel voordelen bieden. Een rente-herfinanciering kan u geld besparen door uw maandelijkse betaling en rentetarief te verlagen. Een andere optie is een cash out-herfinanciering waarbij een deel van uw vermogen wordt omgezet in geld om te sparen, andere schulden af te betalen, te investeren en nog veel meer.

Maar kunt u zo vaak herfinancieren als u wilt? Of zijn er beperkingen?

In dit artikel leggen we uit hoe vaak u kunt herfinancieren om u te helpen erachter te komen wanneer het financieel zinvol is.

Hoe vaak kunt u uw huis herfinancieren?

Technisch gezien kunt u uw huis zo vaak herfinancieren als u wilt. Er zijn geen regels die het aantal keren dat u een herfinanciering kunt aanvragen beperken. Als de rentetarieven lager zijn dan toen u uw bestaande hypotheek kreeg, kunt u misschien geld besparen door te herfinancieren.

Er zijn echter enkele andere factoren die uw opties kunnen beperken als u uw bestaande hypotheek wilt herfinancieren.

Eigen vermogen

Dit is belangrijker om in gedachten te houden voor een cash out herfinanciering: u moet eigen vermogen hebben opgebouwd in uw huis om er tegen te kunnen lenen. Kredietverstrekkers laten u meestal niet 100% van uw eigen vermogen opnemen. Discover® Home Loans biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om tot 90% gecombineerde loan-to-value (CLTV) te lenen. Dit getal wordt berekend door het totale bedrag van alle hypotheken op uw huis af te trekken van de huidige marktwaarde.

Harde vragen

Te veel harde onderzoeken in korte tijd kunnen een negatieve invloed hebben op je kredietscore. Hoewel harde onderzoeken geen limiet stellen aan het aantal keren dat u uw huis kunt herfinancieren, kunnen ze wel bepalen welke leningsvoorwaarden voor u beschikbaar zijn.

Redenen om niet te vaak te herfinancieren

Hier zijn enkele redenen om te voorkomen dat je meerdere keren herfinanciert:

Besparen op afsluitkosten

Net als bij aankoophypotheken zijn er bij herfinanciering afsluitkosten. Deze varieren vaak, afhankelijk van de geldverstrekker en andere factoren. Dat bedrag kan snel oplopen als u meerdere keren herfinanciert. Sommige kredietverstrekkers bieden herfinancieringen aan zonder afsluitkosten, zodat u geld kunt besparen op deze kosten.

Bescherm uw kredietscore

Elke herfinancieringsaanvraag veroorzaakt een klein deukje in uw kredietscore. Door spaarzaam te herfinancieren, kunt u de schade van hard inquiries minimaliseren.

Herfinanciering: Flexibel met limieten

Hoewel er geen Amerikaanse wet is die u verbiedt om een onbeperkt aantal keren te herfinancieren, kan het zijn dat u wordt beperkt door variabelen die te maken hebben met uw financiele situatie. Als u bijvoorbeeld te vaak probeert te herfinancieren, kan de negatieve invloed op uw kredietscore ervoor zorgen dat u bij sommige kredietverstrekkers niet in aanmerking komt of dat u niet genoeg geld hebt gespaard om de afsluitkosten te betalen. Als u een cash out-herfinanciering overweegt, moet u ook voldoende eigen vermogen in uw huis hebben.

Daarom is het belangrijk dat u zich goed organiseert en elke keer dat u wilt herfinancieren de berekeningen maakt.

Over Discover Home Loans

Discover Home Loans biedt woninghypotheken en hypotheekherfinancieringsopties met een scala aan voordelen voor gekwalificeerde huiseigenaren. Vind opties die binnen uw budget passen op discover.com/home-loans. © 2023 Discover Bank, Lid FDIC | NMLS ID 684042


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire