header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AANDEELHOUDER ALERT: Kaskela Law LLC kondigt een onderzoek aan naar de eerlijkheid van de voorgestelde overname van $87 per aandeel voor aandeelhouders van New Relic – NEWR

Aug 21, 2023 9:17 AM ET

Philadelphia, PA 14 augustus 2023 – Kaskela Law LLC kondigt aan dat het een onderzoek instelt naar de eerlijkheid van de onlangs voorgestelde uitkoop van New Relic, Inc. (“New Relic”) (NYSE: NEWR) aandeelhouders door de participatiemaatschappijen Francisco Partners en TPG voor $87,00 per aandeel.

De overnameprijs van $87,00 per aandeel lijkt de aandelen van New Relic te onderwaarderen. Op het moment dat de voorgestelde overname werd onderhandeld en aangekondigd, hadden verschillende analisten koersdoelen op de aandelen van New Relic gezet die ver boven de uitkoopsom van $87,00 per aandeel lagen, waaronder een die een koersdoel van $113,00 per aandeel aan de aandelen had toegekend. Bovendien meldde Reuters onlangs dat “de twee participatiemaatschappijen in mei meer dan $90 per aandeel in contanten boden om New Relic over te nemen”.

Het onderzoek heeft significante potentiele belangenconflicten in de voorgestelde overname aan het licht gebracht en probeert vast te stellen (i) of $87,00 per aandeel de maximaal haalbare vergoeding in contanten is voor de aandeelhouders van New Relic, en (ii) of de functionarissen en/of directeuren van New Relic hun fiduciaire plichten hebben geschonden of de effectenwetgeving hebben overtreden door in te stemmen met de verkoop van het bedrijf aan Francisco Partners en TPG voor slechts $87,00 per aandeel.

Aandeelhouders vanNew Relic worden aangemoedigd om contact op te nemen met Kaskela Law LLC (D. Seamus Kaskela, Esq. of Adrienne Bell, Esq.) op (484) 229 – 0750, of per e-mail([email protected] / [email protected]) of online op https://kaskelalaw.com/cases/new-relic/, voor aanvullende informatie over dit onderzoek en hun wettelijke rechten en opties.

Kaskela Law LLC vertegenwoordigt investeerders in effectenfraude, corporate governance, en fusie & acquisitie rechtszaken op een voorwaardelijke basis. Ga voor meer informatie over Kaskela Law LLC naar www.kaskelalaw.com. Dit bericht kan in bepaalde rechtsgebieden worden beschouwd als reclame voor een advocaat.

CONTACT:

KASKELA LAW LLCSeamus Kaskela, Esq. Adrienne Bell, Esq. 18 Campus Blvd., Suite 100 Newtown Square, PA 19073 (888) 715 – 1740 (484) 229 – 0750www.kaskelalaw.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire