header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocaat Zulu Ali verkozen tot Criminal Defense Litigator of the Year voor 2023 door het American Institute of Trial Lawyers

Aug 21, 2023 9:14 AM ET

Advocaat Zulu Ali, oprichter en directeur van de Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP(https://zulualilaw.com/), het grootste zwarte advocatenkantoor in het Californische Inland Empire, is door het American Institute of Trial Lawyers (AIOTL) gekozen tot “Criminal Defense Litigator of the Year” voor 2023. Lidmaatschap van AIOTL is alleen op uitnodiging. De professionele organisatie bestaat uit procesadvocaten die een voorbeeld zijn van de hoogste normen op elk gebied. Elke advocaat wordt gekozen door een combinatie van nominaties door collega\’s en onafhankelijk onderzoek en vertegenwoordigt een ethische en uitzonderlijke praktijk. Als zodanig dient de AIOTL als een uitgebreide en objectieve database van de meest gekwalificeerde juridische professionals in het land.

De onderscheiding “Litigator of the Year” is voorbehouden aan minder dan 0,03% van de advocaten. De winnaars zijn leiders op hun vakgebied en beschikken over uitstekende vaardigheden, kennis en ervaring. Advocaat Ali heeft deze erkenning verdiend door jaren van toewijding aan zijn clienten en zijn praktijk.

Als voormalig politieagent en veteraan van het U.S. Marine Corps, behaalde advocaat Ali een doctoraat in de rechten (J.D.) aan de Trinity International University; een master in rechtsgeleerdheid (M.S.) en bedrijfskunde (M.B.A.) aan de University of Phoenix; een graad met een focus op Afrikaanse studies aan het Regents College via een consortium met de Tennessee State University; en hij is een doctoraalstudent die onderzoek doet naar pan-Afrikaanse zaken en handel aan de California Southern University.

In 2007, geinspireerd door de nalatenschap van de burgerrechtenadvocaten Charles Hamilton Houston, Thurgood Marshall en Avon Williams, Jr., die de wet en de rechtbanken gebruikten als een middel om verandering teweeg te brengen en alle mensen te beschermen tegen onrecht, opende advocaat Zulu Ali het Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP(https://zulualilaw.com/) met een focus op het vertegenwoordigen van personen die beschuldigd worden van misdaden, immigranten en personen die burgerlijke rechtspraak zoeken in staats- en federale rechtbanken. Ali staat op de lijst van raadslieden bij het Afrikaanse Hof voor Justitie en Mensenrechten in Tanzania (Afrika) en het Internationale Strafhof in Den Haag (Nederland).

Advocaat Ali was directeur van het American Committee for United Nations Oversight, een belangengroep die in 2015 bij de Verenigde Naties lobbyde voor politiehervorming. Hij is directeur van de Stop and Frisk Youth Leadership Academy(https://stopfriskacademy.com/), die risicojongeren begeleidt en traint in het omgaan met politieaanvallen; directeur van de Southern California Veterans Legal Clinic(https://zulualilaw.com/?page_id=1539), een juridische kliniek die gratis en tegen lage kosten juridische diensten biedt aan militaire veteranen; en lid van de Iota Phi Theta Fraternity, Inc. die deel uitmaakt van het internationale bestuursorgaan (Grand Council) als General Legal Counsel(https://iotaphitheta.org/leadership).

Advocaat Zulu Ali, een vooraanstaand biograaf van Marquis Who\’s Who(https://afro.com/attorney-zulu-ali-inducted-into-prestigious-whos-who-registry/) en ontvanger van de Albert Neilson Marquisetime Achievement Award in 2021(https://wwlifetimeachievement.com/2021/06/21/zulu-ali/), ontving de Marquis Who\’s Who Humanitarian Award voor 2022(https://worldwidehumanitarian.com/2022/03/22/zulu-ali/). In 2017 werd hij erkend als een van de meest invloedrijke Afro-Amerikaanse leiders in Los Angeles door het National Action Network, opgericht door dominee Al Sharpton(https://blacknews.com/news/zulu-ali-los-angeles-most-influential-african-americans-to-be-honored/).

Advocaat Ali is geeerd als een van de Top 100 Advocaten in zijn gebied door de National Black Lawyers(https://nbltop100.org/members/zulu-ali/) en National Trial Lawyers(https://thenationaltriallawyers.org/members/zulu-ali/); een Top 10 Advocaat door de American Academy of Trial Attorneys(https://lasentinel.net/attorney-zulu-ali-named-premier-100-trial-attorney-by-the-american-academy-of-trial-attorneys.html), American Institute of Legal Counsel, American Jurist Institute, en Attorney & Practice Magazine; en Rue Ratings Best Lawyer in America(https://zulualilaw.com/?page_id=815).

Hij is de oprichter en CEO van 10 Nubian Queens & 5 Kings Media(https://www.10nubianmedia.com.), een massamediaal productiebedrijf dat zich richt op inhoud voor zwarte families en sociale rechtvaardigheid in film, radio, theater, muziek en het uitgeven van boeken.

Daarnaast is Ali de gastheer van het radioprogramma Justice Watch with Attorney Zulu Ali (justicewatchradio.com), dat wordt uitgezonden vanuit de studio van NBC Radio in Redlands, Californie; en hij is lid van de National Black Radio Hall of Fame – afdeling Chicago(https://www.nbrhof.com/chicago-indiana-chapter/).

Ali is een toegewijde familieman en is sinds 1986 getrouwd met zijn vrouw (Charito). Hij heeft vier volwassen kinderen (Christine, Whitney, Ashley en Lynda), vijf kleinkinderen (Amayah, Tye, Izem, Amina en Nasira) en woont met zijn gezin in Zuid-Californie.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire