header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ervaren bemiddelaar Frank Bedell sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max

Aug 21, 2023 9:10 AM ET

MAITLAND, Fla. (11 augustus 2023)Frank M. Bedell, in heel Central Florida bekend om zijn jaren als bekwaam mediator en arbiter en als leider in de Orange County Bar Association en The Florida Bar, heeft zich aangesloten bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

“Frank Bedell is een doorgewinterde neutrale partij die veel lof heeft geoogst van zijn collega\’s voor zijn wijze raad bij het begeleiden van hun clienten naar bevredigende resultaten in bemiddeling,” zegt de CEO van de groep, John Upchurch. “We zijn verheugd dat hij ervoor heeft gekozen om samen te werken met het kantoor en heten deze uitstekende bemiddelaar en vooraanstaand lid van de juridische gemeenschap van harte welkom.”

De heer Bedell, zowel een commerciele procesadvocaat als een beoefenaar van geschillenbeslechting, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het helpen van partijen bij het vinden van de beste manier om juridische conflicten op te lossen. “Wanneer partijen in overleg of op last van de rechtbank een bemiddeling aangaan, zet ik me in om hen te helpen het resultaat van hun zaak te optimaliseren en tot een oplossing van hun geschil te komen,” zegt hij. “Soms, wanneer een zaak moet worden behandeld, maar de partijen de rechtszaal willen vermijden, kan arbitrage de beste optie zijn. Bij arbitrage gaan alle partijen ermee akkoord dat het geschil wordt opgelost door een arbiter of een arbitragepanel.”

Hij heeft een uitgebreide achtergrond in het oplossen van geschillen op het gebied van contractbreuk, algemene civiele en commerciele geschillen, persoonlijk letsel, onroerend goed, diefstal van handelsgeheimen en niet-concurrentie claims, professionele nalatigheid, en nalatenschap en trust administratie.

De heer Bedell is voorzitter geweest van de OCBA en trustee van de Legal Aid Society, die hem een Award of Excellence heeft toegekend.

Zijn diensten aan The Florida Bar gaan terug tot zijn voorzitterschap van de Young Lawyers Division. Hij was ook voorzitter van de Trial Lawyers Section van de balie, lid van het uitvoerend comite van de Board of Governors van de balie en voorzitter van het comite voor de jaarlijkse conventie in 2003. De balie eerde hem met een President\’s Award of Merit. Momenteel is hij voorzitter van de Chester Bedell Memorial Foundation.

Voor meer informatie over de heer Bedell of om een bemiddeling of arbitrage met hem te boeken, kunt u contact opnemen met zijn case manager, Lauren Coates via [email protected] of 800-264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsspecialistenbedrijf dat bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers voor derden, waarbij in het hele land innovatieve methoden voor alternatieve geschillenbeslechting worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire