header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gigjobs die goed betalen

Aug 21, 2023 9:27 AM ET

Gigwerk kan handig zijn voor mensen die op zoek zijn naar flexibele werktijden, die eigen baas willen zijn, of die een betere balans tussen werk en prive zoeken. Als je overweegt om gig-job te gaan doen, zijn hier een aantal goedbetaalde mogelijkheden die de moeite waard zijn om te bekijken.

Voedselbezorger

Als je de flexibiliteit wilt om je drukke leven te combineren met de mogelijkheid om zoveel te verdienen als je wilt, dan kan het bezorgen van eten alle mogelijkheden bieden. Als je zoekt naar een baan als bezorger bij mij in de buurt, kun je resultaten vinden varierend van meer dan $10 aan de lage kant tot ongeveer $20-$25 per uur aan de hoge kant. Houd er rekening mee dat hoeveel je verdient aanzienlijk varieert, afhankelijk van veel factoren, zoals het basistarief van het bedrijf, de grootte van de bestellingen en de fooi die de klant geeft.

Winkelbediende

Een in-store shopper is iemand die meestal samenwerkt met een groot supermarktbedrijf om artikelen van het boodschappenlijstje van een klant uit te zoeken. Je krijgt de bestelling van de klant en loopt dan door de gangpaden van de supermarkt om alle artikelen te verzamelen. Deze gigjobs kunnen geweldig zijn voor iedereen met wat extra tijd \’s avonds of in het weekend. Volgens Indeed kun je een salaris verwachten van ongeveer $15 tot $20 per uur.

Hondenuitlaatservice/Dierenoppas

Vind je het leuk om tijd door te brengen met huisdieren? Word hondenuitlater of dierenoppas en verdien geld terwijl je iets doet wat je leuk vindt. Voor deze functie moet je actief en buiten zijn, en je moet vertrouwd zijn met het werken met rassen van alle groottes, leeftijden en temperamenten. Klanten hebben vaak oppasdiensten nodig na werktijd of in het weekend. Dit maakt het oppassen op huisdieren een geweldige bijbaan voor iemand die wat wil bijverdienen buiten school- of werktijden. Je kunt in deze functie tussen $16 en $25 per uur verdienen.

Dropshipping

Dropshipping is een e-commerce model waarbij de verkoper inventaris koopt als en wanneer nodig van een groothandelaar of leverancier. Een dropshipper produceert niet wat hij verkoopt en koopt ook geen bulkvoorraad. Een dropshipper vermarkt en verkoopt producten, meestal via een e-commerceplatform, terwijl de leverancier de bestelling uitvoert. Dropshipping is een flexibel bedrijfsmodel dat relatief weinig kapitaal vereist. Het kan goed werken voor iemand met creatieve marketing- en probleemoplossende vaardigheden. Dropshippers nemen meestal een gemiddeld uurloon van $15 mee naar huis.

Virtuele assistent

Een virtuele assistent voert op afstand de meeste administratieve taken uit die een office manager of administratief medewerker normaal gesproken doet. Als virtueel assistent beheer je afspraken, voer je zakelijke telefoongesprekken, plan je zakenreizen voor andere werknemers, voer je gegevens in en nog veel meer. Je kunt ook speciale vaardigheden aanbieden zoals social media marketing, boekhouding of procesoptimalisatie. Parttime virtuele assistenten verdienen tussen $12 en $28 per uur.

Tuinarchitect

Het werk van een hovenier kan elementen bevatten van ontwerpplanning, tuinieren en constructie, afhankelijk van het project, als je goed bent met planten en oog hebt voor tuinontwerp. Verwacht veel fysieke activiteit zoals planten, oppotten, wieden, snoeien en tuinwerk. Als je de expertise hebt, kun je grotere projecten aannemen zoals het installeren van irrigatiesystemen, verlichting en waterpartijen. Het gemiddelde uurloon voor hoveniers begint rond de $11 per uur, volgens sommige vacatures op Monster.com.

Online priveleraar

Of je nu een wiskundewonder, een geschiedenisfanaat of een taalexpert bent, online bijles geven biedt een manier om je kennis en vaardigheden goed te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om bijles te geven aan middelbare scholieren, studenten of zelfs ESL-studenten van alle leeftijden. Bijles geven biedt de flexibiliteit die de meeste gig workers zoeken en een kans om waardevolle communicatie- en leiderschapsvaardigheden op te doen. Monster.com geeft aan dat het gemiddelde uurloon voor bijlesgevers rond de $15 ligt, maar meer kan zijn als er veel vraag is naar het vak dat je geeft.

Gigwerk kan goed betalen als je tijd en energie steekt in het vinden van manieren om het voor jou te laten werken. Praat met andere gig workers en krijg hun tips en suggesties over best practices die hen hebben geholpen hun inkomsten te verhogen. Je kunt je ook verdiepen in de apps of platforms die je gebruikt en profiteren van de voordelen die ze bieden.

iQuanti, opgericht in 2008, is een digitaal marketingbedrijf dat hoogwaardige datagestuurde oplossingen en strategische consultingexpertise biedt voor wereldwijde B2B- en B2C-bedrijven.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire