header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grubhub: Tips voor bezorgers om benzine te besparen

Aug 21, 2023 9:22 AM ET

Brandstofefficientie is een punt van overweging voor alle chauffeurs, maar het is vooral belangrijk voor werknemers die levensmiddelen bezorgen. Als rijden een belangrijk onderdeel van je werk is, is het belangrijk om manieren te vinden om de brandstofkosten te verlagen die in je inkomsten kunnen snijden. Gelukkig zijn er stappen die bezorgers kunnen nemen om de brandstofkosten te verlagen, zoals het volgen van slimme rij- en tankstrategieen. Hier zijn er een paar die het proberen waard zijn.

Gebruik een routeplanner

De meeste apps bieden digitale kaarten die chauffeurs helpen om de kortste en meest efficiente route naar hun bestemming te vinden. Het gebruik van deze apps kan chauffeurs helpen bij het vinden van kortere routes, het verkorten van de rijtijd en het verbeteren van de brandstofefficientie. Routeplanning kan ook als voordeel hebben dat bezorgers niet in de file komen te staan. Een chauffeur kan zijn stad door en door kennen, maar het verkeer kan moeilijk te anticiperen zijn. De juiste routeplanner kan het verschil maken.

Vind goede deals voor benzine

Apps zoals GasBuddy helpen bezorgers de goedkoopste tankstations in de buurt te vinden, zodat ze bij elke tankbeurt kunnen besparen aan de pomp. Bij een van de beste bezorgapps om voor te werken – Grubhub –kunnen bezorgpartners zich aanmelden voor de gratis GasBuddy-kaart en toegang krijgen tot geweldige aanbiedingen, waaronder besparingen van $ 0,25 per gallon. Grubhub bezorgpartners kunnen ook 6% GasBack (gratis gas) krijgen op onderhoud en reparaties die geboekt zijn via CarAdvise in de GasBuddy app. De GasBuddy-kaart kan worden gebruikt bij 95% van de tankstations in het land en gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over kredietcontroles of rekeningen.

Vertragen

Als bezorgpartner hoort het erbij om bestellingen snel en op tijd bij de klant te krijgen. Maar te snel rijden is niet alleen gevaarlijk, het verbruikt ook meer brandstof dan nodig is. Het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) rapporteerde dat sommige schattingen aantonen dat voor elke 5 mph boven de 50 mph, bestuurders een extra $0,25 per gallon betalen. Langzamer rijden kan na verloop van tijd grote besparingen opleveren.

Langzaam versnellen

Volgens het DOE kan plotseling optrekken en remmen de kilometerstand met 15%-30% verlagen bij snelheden op de snelweg en met 10%-40% bij stop-and-go verkeer. Snel optrekken kan de motor en transmissie van de auto belasten, waardoor deze sneller brandstof verbruikt dan wanneer de bestuurder geleidelijk versnelt.

Verminder het gebruik van de airconditioner

Het gebruik van de airco in een auto heeft invloed op het brandstofverbruik en veel bestuurders vragen zich af of het beter is om de ramen naar beneden te draaien of om ze omhoog te houden en de airco te gebruiken. De algemene vuistregel? Draai de ramen naar beneden bij lage snelheden, zoals in de stad, voor meer brandstofbesparing. Als je de airco gebruikt bij hogere snelheden, op de snelweg, ben je zuiniger uit omdat de ramen omlaag doen bij hoge snelheden meer luchtweerstand op de auto veroorzaakt, waardoor er sneller brandstof wordt verbruikt. Het is niet waarschijnlijk dat bezorgers op de snelweg rijden, dus als het weer het toelaat, kun je overwegen om de ramen naar beneden te draaien.

Verminder gewicht waar mogelijk

Autobezitters in het algemeen maken soms de fout om de kofferbak van hun auto te behandelen als een handige opslagruimte. Wat ze niet weten is dat meer spullen gelijk staat aan meer brandstofverbruik. Het is een goed idee voor bezorgers om in hun auto te kijken en dingen weg te halen die onnodig gewicht toevoegen.

Bezorgpartners kunnen hun brandstofefficientie verbeteren en de kosten van tankstations verlagen door een combinatie van slimme rijstrategieen, apps en andere tools die helpen bij de routeplanning en besparingen aan de pomp.

Over Grubhub for DriversGrubhub for Drivers creeert flexibele verdienmogelijkheden voor bezorgpartners via Grubhub\’s toonaangevende marktplaats voor voedselbestellingen. De gebruiksvriendelijke Grubhub for Drivers-app biedt de nieuwste veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat partners met een gerust hart de weg op gaan, evenals Instant Cashout-tools waarmee verdiensten direct naar een bankrekening of betaalpas worden gestuurd. De partners van Grubhub for Drivers zijn een integraal onderdeel van de ondersteuning van restaurants en gemeenschappen in het hele land.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire