header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe studenten dit schooljaar extra kunnen verdienen

Aug 21, 2023 9:24 AM ET

Als student flexibel betaald werk aannemen kan veel voordelen hebben. Je kunt je nieuwe inkomen gebruiken om een deel van je studiekosten te betalen, voor maaltijden en boodschappen, of gewoon om extra geld te hebben voor het weekend. Van het bezorgen van eten tot freelance werk, er zijn genoeg mogelijkheden voor gedreven, jonge studenten om van te profiteren. Hier zijn een paar van de baantjes die je dit schooljaar zou moeten hebben om bij te verdienen.

Voedselbezorger

Je hebt waarschijnlijk zelf al een paar keer een voedselbezorg-app gebruikt vanwege het gemak dat ze bieden. Een bezorger worden biedt veel voordelen voor studenten, zoals het verdienen van fooi op elke bestelling naast je bezorgloon. De beste voedselbezorg apps om voor te werken bieden ook meer flexibiliteit dan andere banen. Je kunt je eigen uren kiezen, dus je kunt gemakkelijk minder uren werken als je een groot examen hebt, en meer tijd besteden aan bezorgen als je dat wel kunt. Een van de beste aspecten van het worden van een voedselbezorger is dat je behalve je tijd niet veel hoeft te investeren. Alles wat je nodig hebt is een smartphone, een auto of fiets en een geldig rijbewijs om te beginnen.

Freelancen

Freelancen tijdens je studie is een effectieve manier om werkervaring op te doen voordat je officieel de arbeidsmarkt op gaat. Afhankelijk van je vaardigheden en interesses kun je freelance fotografie, schrijven, ontwerpen en nog veel meer overwegen. Overweeg om een professionele netwerksite of je sociale-mediaprofielen te gebruiken om reclame te maken voor je werk. Je kunt ook sites gebruiken die speciaal bedoeld zijn om freelancers aan werk te helpen, maar vergeet niet om een portfolio te maken waarin je je beste werk laat zien.

Hondenuitlaatservice of dierenoppas

Als je een dierenvriend bent, voelt deze baan niet eens als werk! Veel Amerikanen houden ervan om hun huisdier op te voeden, maar hebben geen tijd om hun hond uit te laten. Dat is waar jij om de hoek komt kijken. Plaats een bericht op een advertentiesite of gebruik een online netwerk voor dierenoppas (je zult versteld staan hoeveel er zijn) om klanten te werven. Mond-tot-mondreclame zal na verloop van tijd ook helpen. Het is een goed idee om te onderzoeken wat andere hondenoppassen in de buurt vragen en je prijs daarop af te stemmen.

Bied een veelgevraagde dienst

Drukke professionals zijn altijd op zoek naar manieren om tijdrovende taken die ze zelf niet kunnen doen, uit te besteden. Ga naar een kluswebsite en misschien vind je wel mensen bij jou in de buurt die iemand willen betalen om hun garage schoon te maken of een boekenplank in elkaar te zetten. Mensen geven meestal aan wat ze bereid zijn te betalen voor elk project, dus je hoeft alleen maar een taak te vinden die in jouw straatje past en je aan te melden. Meestal vind je klusjesmannen en klusjesvrouwen of hulp bij verhuizen, schoonmaken, tuinieren, zwaar tillen en kleine reparaties.

Een bijbaantje is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen terwijl je studeert. Er zijn tal van mogelijkheden, maar zorg ervoor dat je de platforms die je gebruikt goed onderzoekt en doorlicht. Vraag betrouwbare vrienden en klasgenoten om referenties en probeer met betrouwbare merken en bedrijven te werken.

iQuanti, opgericht in 2008, is een digitaal marketingbedrijf dat hoogwaardige datagestuurde oplossingen en strategische consultingexpertise biedt aan wereldwijde B2B- en B2C-bedrijven.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire