header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maptician kondigt aan dat de resultaten van de 2023 Attorney Engagement Survey nu beschikbaar zijn

Aug 21, 2023 9:12 AM ET

ATLANTA, GA – (15 augustus 2023) – Maptician, de marktleider op het gebied van end-to-end technologieoplossingen voor de hybride werkplek, kondigt de publicatie aan van de resultaten van het Maptician 2023 Attorney Engagement Survey. Het onderzoek, uitgevoerd in Q2 van 2023, vertegenwoordigt meer dan 200 advocatenkantoren, bijna 9.000 advocaten en 5.436.978 sq ft kantoorruimte in de Am Law 100/200, middelgrote en regionale kantoren, en meet de betrokkenheid van advocaten door middel van RTO-naleving, tijd van de advocaat op kantoor, hybride modeltypen en ruimtegebruik. De resultaten toonden het belang aan van het ondersteunen van zoekgedrag naar collega\’s met behulp van technologie, evenals de noodzaak voor kantoren om hun hoteling-strategieen te verbeteren. De resultaten van het onderzoek kunnen hier worden gedownload.

Terwijl advocatenkantoren blijven worstelen met het succesvol maken van hybride operaties, neemt de bezorgdheid over de betrokkenheid van advocaten toe. Een recent onderzoek van Microsoft benadrukte de waarde van peer-zoekgedrag voor organisaties om hybride modellen succesvol te maken. In dit rapport toonde het onderzoek aan dat de overgrote meerderheid van de werknemers gemotiveerd is om naar kantoor te gaan en vaker gaat als ze weten dat hun “werkvrienden” er zijn en als ze weten dat hun directe teamleden er zullen zijn.[1] De meerderheid van de kantoren (60%)[2] heeft echter geen enkele nieuwe technologie geimplementeerd om hybride of RTO te ondersteunen, en de meest populaire tool die kantoren melden (13%) om te helpen advocaten in een hybride kantoor met elkaar in contact te brengen is Microsoft Outlook.

De meest invloedrijke factor die de tijd die advocaten op kantoor doorbrengen positief beinvloedt, volgens de Maptician 2023 Attorney Engagement Survey, was het bestaan van “presence” technologie. Aanwezigheidstechnologie ondersteunt het gedrag van advocaten die op zoek zijn naar collega\’s, zodat collega\’s kunnen zien wie er op welke dag op kantoor is, welke stoel, welke verdieping en welke stad.

Volgens het onderzoek zorgt presentietechnologie voor meer dan een verdubbeling van de tijd die advocaten op kantoor doorbrengen, gemeten naar bezettingsgraad. Op de tweede plaats na presentietechnologie kwam het type hybride zetelstrategie. De gegevens toonden aan dat kantoren die een mix van toegewezen en hoteling-zitplaatsen implementeerden – maar met een meerderheid van toegewezen zitplaatsen – hun vergelijkbare kantoren met een meerderheid van hoteling met een factor van bijna 2:1 overtroffen.

Het Maptician-onderzoek toonde ook aan dat het ruimtegebruik net onder de 50% blijft schommelen, wat resulteert in een kostenpost van $74.475.561,6 aan onroerend goed per maand die niet wordt gebruikt door alle respondenten.

Maptician Chief Executive Officer, Alaa Pasha, zegt: “Onze missie is niet alleen het creeren van een elegante, eenvoudige en naadloze ervaring van het moderne hybride kantoor voor advocatenkantoren in een compleet end-to-end platform, maar ook het bieden van inzichten en thought leadership die hen helpen goede beslissingen te nemen. We zijn verheugd deze unieke inzichten aan onze klanten en aan de markt te kunnen bieden om meer controle en inzicht te krijgen in welke factoren de betrokkenheid van advocaten ondersteunen.”

[1] Microsoft Work Trends Index 2023

[2] ILTA Tech-enquete 2023

Maptician is vanaf de grond opgebouwd als een end-to-end oplossing en maakt hybride eenvoudig. Het innovatieve platform neemt organisaties mee van hybride strategieontwikkeling – het extraheren van gegevens en inzichten die beslissingen sturen, zodat organisaties ruimte, bezetting en kosten kunnen optimaliseren – tot en met het beheer van complexe zitplaatsstrategieen, reserveringen voor vergaderruimtes en bezoekersbeheer in de eenvoudigste, meest gebruiksvriendelijke UX in de branche.

Ga hierheen om de 2023 Maptician Attorney Engagement Survey te downloaden.

Over Maptician

Maptician laat hybride operaties werken door bedrijven in staat te stellen geweldige beslissingen te nemen over mensen en ruimtes. Maptician is een end-to-end oplossing voor de hybride werkplek en maakt intelligente beslissingen mogelijk over de reductie en herconfiguratie van onroerend goed, faciliteert cultuurspecifieke hoteling-strategieen die samenwerking en netwerken op kantoor bevorderen en biedt rapportage en analyses voor financiele professionals in de eenvoudigste, meest gebruiksvriendelijke UX in de branche.

Mediacontact:Patricia Ann Nagy, Directeur Proxy PR 270 West11th Street 4c New York, NY 10014[email protected]646.717.4541


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire