header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ModeOne kondigt de release van Android versie 2.0 aan

Aug 21, 2023 9:28 AM ET

Game-Changing SaaS Framework versnelt het op afstand en dezelfde dag verzamelen van gegevens van mobiele Android apparaten wereldwijd

IRVINE, Calif., 16 augustus 2023-ModeOne Technologies, Inc. (“ModeOne”), de ontwikkelaar van een revolutionaire, gepatenteerde SaaS tool om bedrijven, advocatenkantoren, overheidsinstanties, aanbieders van procesdiensten, cyberbeveiligingsbedrijven en wetshandhavingsinstanties te helpen bij het automatiseren van het op afstand en dezelfde dag verzamelen en analyseren van mobiele gegevens die zijn opgeslagen op smartphones, kondigde vandaag de wereldwijde release van Android versie 2.0 aan. Deze baanbrekende technologie is per direct beschikbaar voor ModeOne abonnees.

In combinatie met ModeOne\’s iOS (Apple) oplossing, pakt Android 2.0 de vele traditionele uitdagingen aan waarmee advocaten en bedrijven worden geconfronteerd bij het verzamelen van gegevens van mobiele apparaten voor juridische doeleinden, naleving van bedrijfsregels en onderzoeksdoeleinden. Dit is vooral belangrijk omdat Android in 2023 bijna 71% van het wereldwijde marktaandeel van gebruikers van mobiele apparaten in handen heeft.

“Decennialang zijn gegevensverzamelingen van Android-smartphones de moeilijkste gegevensbron geweest voor advocaten en onderzoekers om te verzamelen”, zegt Ryan Frye, ModeOne\’s Chief Innovation Officer. “Onze ontwikkelingsfocus lag op het snel, gemakkelijk, schaalbaar, veilig en betaalbaar maken van dataverzameling van deze apparaten. Ons team en ik zijn verheugd om door te gaan met het verbeteren van onze SaaS-oplossingen voor zowel Android- als Apple-apparaten om echt op afstand, dezelfde dag service te leveren, overal ter wereld, zonder de noodzaak van een fysieke afnamekit of personeel ter plaatse.”

ModeOne\’s nieuwste Android versie bevat veel nieuwe functies en mogelijkheden om het verzamelen van gegevens te transformeren van een vervelende, dure last naar een efficient, schaalbaar en betaalbaar proces.

Deze omvatten:

  • Een kabelvrij verzamelproces dat de privacybescherming van de bewaarder verbetert. In tegenstelling tot de huidige wetshandhavingsalternatieven biedt ModeOne\’s Android 2.0 oplossing directe toegang tot het mobiele apparaat via een wifi- of mobiele netwerkverbinding. De ophaalsoftware draait direct op het apparaat, waardoor de noodzaak voor “Developer Mode” en andere minder veilige telefooninstellingen niet nodig zijn. Zoals bij alle innovaties van ModeOne vereist het proces geen fysieke verzamelkits of andere tussenapparatuur, noch de inzet van technici op locatie.
  • De mogelijkheid om gegevens te verzamelen van een breder scala aan Android-apparaten die gebruik maken van Rich Communication Services (RCS) technologie, een berichtenprotocol van de volgende generatie dat geavanceerde functies biedt (in tegenstelling tot traditionele SMS) aan gebruikers van Android-apparaten. De geavanceerde RCS-mogelijkheden die Google heeft geintroduceerd, omvatten real-time chatten, multimedia delen in hoge kwaliteit en groepsberichten. Op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy is RCS ook veiliger dan SMS. In tegenstelling tot alternatieven vereist ModeOne geen “workarounds” om doelgegevens van Android-apparaten te verzamelen.
  • Een Collection Progress Dashboard dat gedetailleerd inzicht geeft in het aantal en de soorten gegevens die worden verzameld en in het percentage van voltooiing tijdens het proces.
  • Geautomatiseerde of door de gebruiker gestuurde selectie van fotogalerijen om gerichte verzameling van foto\’s en video\’s mogelijk te maken.
  • Datumfiltering op het moment van verzamelen.

Leden van het ModeOne management team zullen aanwezig zijn op ILTACON 2023 in Orlando, FL tussen 20-24 augustus. Als u een persoonlijk gesprek wilt plannen om meer te weten te komen over ModeOne\’s baanbrekende technologie, schrijf dan naar [email protected], of gebruik hetzelfde adres om een gesprek en/of demonstratie via videoconferentie aan te vragen voor een ander geschikt moment.

Over ModeOne™

ModeOne biedt de eerste geautomatiseerde, volledig op afstand bedienbare mobiele data acquisitie oplossing met wereldwijd bereik. De gepatenteerde SaaS-technologie helpt klanten nieuwe vormen van digitale data en chat-informatie snel, nauwkeurig en met kostenzekerheid te targeten, verzamelen en beoordelen. Het is de eerste oplossing voor het verzamelen van gegevens van mobiele telefoons waarvoor geen fysieke verzamelkit of onsite forensische technici nodig zijn. Het bedrijf ondersteunt aanbieders van juridische diensten, advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstellingen, wetshandhavingsinstanties en cyberbeveiligingsdiensten. Ga voor meer informatie over ModeOne naar ModeOne.io.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire