header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Thrive Senior Living bereikt 100% bezetting in drie gemeenschappen, wat de groei van het bedrijf stimuleert

Aug 21, 2023 9:18 AM ET

Thrive at Augusta, Thrive at Brow Wood en Thrive at Green Island tonen toewijding aan uitzonderlijke ouderenzorg

ATLANTA (15 aug. 2023) – Het managementteam van Thrive Senior Living viert de prestaties van haar teams in Thrive at Augusta, Thrive at Brow Wood en Thrive at Green Island. Deze gemeenschappen delen de opmerkelijke prestatie dat ze dit jaar een bezettingsgraad van 100% hebben bereikt, waarbij Thrive at Augusta de afgelopen 19 maanden op volle capaciteit heeft gedraaid. Het bereiken van deze prestatie is een bewijs van de voortdurende groei van het bedrijf en het succes in het bieden van een verzorgende en levendige omgeving voor haar bewoners – een belangrijke prestatie in seniorenwoningen. Het bereiken van 100% bezetting vereist extra werk en zorg om een gemeenschap te creeren die de kwaliteit van leven en een lang leven van haar bewoners verbetert.

“Voor ons betekent 100% bezetting veel meer dan een getal,” zegt Thrive President & CFO Sebby Kannukkaden. “Deze mijlpaal vertelt ons dat elke kamer gevuld is met oudere volwassenen die hun beste, meest vervulde leven leiden. Het betekent dat onze teams ervoor zorgen dat ze gewaardeerd, begrepen, verzorgd en gewaardeerd worden. Dat is het meest waar we als bedrijf om kunnen vragen.”

Sinds 2008 is Thrive Senior Living betrokken geweest bij 42 seniorenprojecten in 14 staten. Met elke locatie blijft het bedrijf de manier waarop tegen seniorenwoningen wordt aangekeken veranderen door middel van een filosofie die zich richt op de gemeenschap als geheel. Door bewust teamleden te selecteren en elk aspect van de ervaring van de bewoners en teamleden zorgvuldig te plannen, is Thrive in staat een echte gemeenschap te creeren van mensen die houden van waar ze wonen en werken. Hoewel de pandemie een grote impact heeft gehad op de sector van seniorenwoningen, heeft de portefeuille van Thrive na de pandemie de verwachtingen op het gebied van bezetting en prestaties overtroffen, zoals te zien is in deze voorbeeldige gemeenschappen. “Gemotiveerd door deze prestaties werken we aan plannen om de komende maanden en jaren op nieuwe en spannende manieren te groeien, waaronder het uitbreiden van ons bereik naar de babyboomgeneratie door de ontwikkeling van een nieuwe klasse van gemeenschappen voor actieve volwassenen,” aldus Alan Moise, Chief Investment Officer van Thrive.

Deze mijlpaal valt ook samen met een andere belangrijke prestatie voor Thrive Senior Living. Het bedrijf is verheugd om de succesvolle fondsenwerving van haar eerste discretionaire General Partner (GP) kapitaalfonds aan te kondigen. Na jarenlang op dealbasis kapitaal te hebben aangetrokken, betekent deze mijlpaal een nieuw tijdperk voor de investeringsstrategie van het bedrijf. Thrive Senior Living is verheugd om vrienden, familie en investeerders de mogelijkheid te bieden om in meerdere activa tegelijk te investeren. Deze strategische stap zorgt niet alleen voor een soepeler kapitaalbeheer, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor potentiele investeerders om met het bedrijf samen te werken aan toekomstige ontwikkelingen.

“De lancering van ons eerste discretionaire GP-kapitaalfonds is een opwindende stap voorwaarts voor Thrive, omdat het ons in staat stelt ons investeringsproces te stroomlijnen en sterkere partnerschappen aan te gaan met onze investeerders”, aldus Jeramy Ragsdale, oprichter van Thrive Senior Living. “We blijven toegewijd aan onze missie om betekenisvolle gemeenschappen en verbindingen te creeren voor senioren en kijken uit naar een voortdurende toekomst van groei en succes.”

Over Thrive Senior Living:Thrive Senior Living ontwerpt, ontwikkelt en exploiteert innovatieve gemeenschappen in het hele land die zelfstandig wonen, begeleid wonen en geheugenzorg bieden. Thrive streeft ernaar om gemeenschappen te bouwen voor oudere volwassenen op een manier die het leven verrijkt door middel van elke dimensie van gezondheid en welzijn, en door dit te doen, verheft en eert deze ongelooflijk waardevolle leden van onze samenleving. Thrive heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia en is door Activated Insights al zes jaar op rij uitgeroepen tot “Great Place to Work”. Het bedrijf heeft momenteel gemeenschappen in Alabama, Georgia en New Jersey en blijft groeien in primaire en secundaire markten in de Verenigde Staten, waaronder een nieuw project in Aventura, Florida. Ga voor meer informatie naar thrivesl.com.

VOOR MEER INFORMATIEBrianna Poplaskie BRAVE Public Relations 404.233.3993[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire