header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat zijn de beste creditcards voor de aankomende U.S. Open?

Aug 21, 2023 9:46 AM ET

De 2023 US Open begint op 28 augustus en duurt tot 10 september. Wist je dat bepaalde creditcards voordelen bieden waarmee je nog meer van de ervaring kunt genieten?

Als je als tennisfan wilt profiteren van de voordelen van een creditcard, bekijk dan Credello\’s zorgvuldig geselecteerde creditcards voor sportfans. Overweeg ook de onderstaande kaarten, die de beste zijn voor de aankomende U.S. Open en evenement-specifieke voordelen bieden zoals vroege toegang tot de kaartverkoop en exclusieve lounges.

De Platinum Card® van American Express

  • Belangrijkste kenmerken: Deze premium kaart biedt verschillende reisvoordelen, waaronder toegang tot lounges op luchthavens (Priority Pass, Centurion Lounges, Delta Sky Club), $200 krediet voor luchtvaartmaatschappijen, tot $200 krediet voor Uber en 5x Membership Rewards punten op vluchten en prepaid hotels.
  • S. Open extraatjes: American Express biedt kaarthouders vaak exclusieve U.S. Open ervaringen, zoals vroege toegang tot tickets, speciale zitplaatsen en exclusieve hospitality lounges.

American Express Gold Kaart

  • Belangrijkste kenmerken: Deze kaart is ontworpen voor liefhebbers van eten en reizen en biedt 4x Membership Rewards punten bij Amerikaanse restaurants en op in aanmerking komende reisaankopen, $120 dinerkrediet bij geselecteerde restaurants, $100 krediet voor luchtvaartmaatschappijkosten en geen kosten voor buitenlandse transacties.
  • S. Open extraatjes: Net als bij de Platinum Card, ontvangen Gold kaarthouders van American Express vaak exclusieve U.S. Open aanbiedingen.

Chase Sapphire Reserve®

  • Belangrijkste kenmerken: Een premium reiskaart met een jaarlijks reiskrediet van $300, 3x punten op reizen en dineren, Priority Pass Select loungetoegang, Global Entry/TSA PreCheck kostenkrediet en 50% meer waarde voor punten bij inwisseling via Chase Ultimate Rewards.
  • S. Open extraatjes: Chase biedt kaarthouders vaak toegang tot exclusieve U.S. Open ervaringen of voorverkoop van tickets.

Chase Sapphire Preferred®

Belangrijkste kenmerken: Deze kaart biedt 2x punten op reizen en dineren, een 25% punt boost bij het inwisselen via Chase Ultimate Rewards, en geen buitenlandse transactiekosten. Het is een solide mid-tier reizen beloningen kaart.

  • S. Open Perks: Vergelijkbaar met de Sapphire Reserve kaart.

Conclusie

Tennisfans kunnen het beste halen uit bepaalde creditcards om te genieten van evenementen zoals de U.S. Open. Het mooie van de kaarten hierboven is dat het over het algemeen geweldige kaarten zijn – je kunt van hun beloningen genieten met andere dingen als de opwinding van het toernooi voorbij is.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire