header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Account Payable-markt 2023 Drijvende factoren voorspelbaar onderzoek 2032

Aug 24, 2023 9:32 AM ET

Overzicht van de Account Payable-markt:

De Account Payable-markt zal naar verwachting groeien van USD 1,2199 miljard in 2023 tot USD 2,791107736 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).De wereldwijde Account payable-markt wordt gedreven door een groot aantal bedrijven over de hele wereld die actief investeren en Account payable promoten op verschillende niveaus in de markt. Deze factoren hebben geholpen om de crediteurenmarkt vorm te geven en zullen naar verwachting de groei stimuleren. Bedrijven in de crediteurenadministratie markt kunnen ook te maken krijgen met uitdagingen zoals een gebrek aan bewustzijn over automatisering en een gebrek aan vaardigheden voor de inzet van crediteurenadministratie automatisering. De details in het verslag over de crediteurenmarkt omvatten alle aspecten van de sector. Analisten die de crediteurenadministratie markt bestuderen hebben ook groeiprognoses gedeeld in het rapport en hebben spelers op de crediteurenadministratie markt voorgesteld om dienovereenkomstig bedrijfsstrategieen te plannen.

Klik hier om een Premium rapport te ontvangen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8683

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de crediteurenmarkt zijn,

  • Sage Group plc (VK)
  • Newgen Software Technologies Limited (India)
  • OSAS (VS)
  • Esker (Frankrijk)
  • AvidXchange (VS)
  • SutiSoft Inc (VS)
  • Invoicera (India)
  • SAP (Duitsland)

Marktsegmentatie:

De wereldwijde crediteurenmarkt is gesegmenteerd op basis van implementatie, bedrijfsomvang, vertical en component. Op basis van implementatie is de crediteurenmarkt gesegmenteerd op basis van on-premise, cloud. Daarnaast is de markt op basis van bedrijfsgrootte gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine & middelgrote ondernemingen. De wereldwijde markt voor crediteuren is ook gebaseerd op het verticale segment, dat verder is opgesplitst in energie & nutsbedrijven, gezondheidszorg, IT en telecommunicatie, productie, detailhandel & consumptiegoederen, BFSI en overige. Op basis van componenten wordt de crediteurenmarkt gesegmenteerd op basis van service managed en professional, oplossing.

Factoren zoals de groeiende aanwezigheid van leveranciers van automatiseringsoplossingen voor crediteuren en de toenemende interesse van sectoren zoals gezondheidszorg, BFSI, detailhandel en IT zullen de groei van de crediteurenmarkt blijven ondersteunen. De prestaties van de crediteurenmarkt zijn ook bestudeerd voor de afgelopen en huidige jaren. Bovendien biedt het verslag over de crediteurenmarkt een analyse van deze segmenten. De gesegmenteerde analyse van de crediteurenmarkt in het rapport biedt belangrijke details over de crediteurenmarkt op basis van de gegevens en prognoses tot 2032.

Regionaal overzicht:

Bedrijven in de crediteurenmarkt zijn verspreid over de hele wereld. Het verslag over de crediteurenmarkt biedt belangrijke informatie over de regionale markten van Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific (APAC) en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse crediteurenmarkt telt veel bedrijven in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De crediteurenmarkt van het Midden-Oosten, Afrika en andere regio\’s is ook bestudeerd door analisten. De regionale analyse van de crediteurenmarkt is te vinden in het marktonderzoeksrapport. Europa heeft bedrijven op de crediteurenmarkt in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie en het Verenigd Koninkrijk. Het rapport bevat ook een gedetailleerde analyse van de crediteurenmarkt in India, China en Japan in de regio Azie-Pacific.

Concurrentielandschap:

De crediteurenmarkt wordt ondersteund door de groeiende vraag naar papierloze crediteurenoplossingen op de Europese markt en in andere regio\’s. De groei van de wereldbevolking en de toenemende vraag naar op de crediteurenmarkt gebaseerde diensten en producten ondersteunen ook de marktgroei. De groei van de crediteurenmarkt kan echter worden beinvloed door een onderontwikkelde IT-infrastructuur en een te grote afhankelijkheid van conventionele boekhoudmethoden. Het rapport bevat al deze details die bedrijven op de crediteurenmarkt zullen helpen om hun bedrijfsplan te versterken en hun productportefeuille te verbeteren. Het onderzoeksrapport over de crediteurenmarkt biedt ook bedrijfsprofielen van grote bedrijven. De bedrijfsprofielen van veel organisaties die actief zijn in de crediteurenmarkt rapport benadrukt cruciale details zoals grootte van het bedrijf, omzetgroei, en details van fusies en overnames die plaatsvinden in de crediteurenmarkt. Nieuwe bedrijven en gevestigde bedrijven kunnen hun strategieen plannen op basis van deze gegevens in het onderzoeksrapport over de crediteurenmarkt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina\’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de crediteurenmarkt -.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/account-payable-market-8683

Nieuws uit de sector:

Accounts payable (AP) en betalingsbedrijf AvidXchange heeft AP financiele oplossingen applicatie Core Associates gekocht, voor betalingsautomatisering in de infrastructuur en middenmarkt sectoren. Met de overname van Core Associates wordt AvidXchange een van de toonaangevende AP software-oplossingen in het middensegment van de bouwsector. Als een van de enige end-to-end, purchase-to-pay opties, biedt AvidXchange een reeks elektronische hulpmiddelen, waaronder Sage 300 CRE (voorheen Timberline), Sage 100 Contractor, Acumatica en Sage Intact Building. Core Associates, maker van TimberScan en andere aanvullende AP-software, wordt gebruikt door meer dan 30.000 bedrijven in de VS.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor Vertaaldiensten

Markt voor bedrijfssoftware

Edutainment-markt

Intelligente documentverwerking

Racegames markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire