header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de waterstof energieopslag markt, segmenten, belangrijkste spelers, drijfveren, trends en prognose 2023 – 2030

Aug 24, 2023 10:05 AM ET

De markt voor de opslag van waterstofenergie zal naar verwachting een CAGR van ~8,50% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 30,53 miljard in 2030.

Elektriciteit wordt opgeslagen als waterstof via waterstofenergieopslag, een soort chemische energieopslag. Water wordt geelektrolyseerd om waterstof te genereren, dat vervolgens wordt opgeslagen in middelgrote of grote containers, afhankelijk van de situatie. Zowel brandstofcellen als verbrandingsmotoren kunnen gas gebruiken om energie op te wekken. De drie gebruikelijke vormen waarin waterstofenergie wordt opgeslagen zijn vloeibaar, vast en gasvormig.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7216

Hoge hogedruktanks zijn nodig om waterstof in gasvormige toestand op te slaan; vloeibare waterstof kan daarentegen alleen bij cryogene temperaturen worden opgeslagen. In brandstofceltechnologie voor stationaire energie en transportdoeleinden wordt waterstofopslag vaak gebruikt.

Belangrijkste spelers

  • VRV S.P.A
  • Hbank Technologies Inc.
  • Inoxcva
  • Mcphy Energy S.A.
  • Luxfer Holdings PLC
  • Worthington Industries Inc.
  • Praxair Inc.
  • Linde AG.
  • Air Liquide

Recente ontwikkelingen in de industrie van waterstofenergieopslag zijn onder andere:

Vooruitgang in materialen voor waterstofopslag: Er wordt onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van nieuwe materialen en systemen voor waterstofopslag.

Dit omvat onderzoek naar materialen met een hoge waterstofopslagcapaciteit, verbeterde veiligheidskenmerken en een efficiente afgifte en opvang van waterstof.

Groeiende vraag in industriele toepassingen: De vraag naar waterstof in industriele toepassingen zoals metaalraffinage, olieraffinaderijen en brandstofcellen stimuleert de groei van de opslag van waterstofenergie.

Dit leidt tot de oprichting van energiebesparende waterstofstations in verschillende landen.

Uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen: De uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, creeert een behoefte aan oplossingen voor energieopslag, waaronder de opslag van waterstofenergie.

Waterstof kan worden geproduceerd uit overtollige hernieuwbare energie en worden opgeslagen voor later gebruik, wat helpt om de intermitterende aard van hernieuwbare energieopwekking in evenwicht te brengen.

Veiligheidsmaatregelen en voorschriften: Er worden veiligheidsmaatregelen en voorschriften voor de opslag van waterstofenergie ontwikkeld en geimplementeerd om een veilige omgang met en opslag van waterstof te waarborgen.

Dit omvat wetenschappelijk bewezen veiligheidsmaatregelen om de ontvlambaarheid en dichtheidsproblemen van waterstof te verminderen.

Volledig rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-energy-storage-market-7216

Regionale analyse

Het grootste deel van de markt bevindt zich in Noord-Amerika. Van de lokale spelers is dit de meest lucratieve markt. Noord-Amerika zal tijdens de verwachte periode te maken krijgen met nieuwe productdoorbraken en -ontwikkelingen.

De op een na grootste stakeholder is de Europese markt. Aangezien er een grotere behoefte is aan duurzame energie, zorgt de ontwikkeling van brandstofcelvoertuigen voor een gestage groei van de markt. Tot de factoren die de vraag in deze regio stimuleren, behoren extra industriele toepassingen van waterstof. De markt zal groeien in de regio Azie-Pacific. De belangrijkste marktstuwende krachten in dit gebied zijn industriele toepassingen. Kosteneffectiviteit zal ook de marktexpansie in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten stimuleren.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor de opslag van waterstofenergie is onderverdeeld in technologie en eindgebruikers.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in vloeibare waterstof, metaalhydriden, koolstofabsorptie en ondergrondse zoutgrotten.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in energieopwekking, transport, chemicalien, metaalbewerking en andere.

Gerelateerde rapporten:

Power Quality Equipment-marktomvang, marktaandeel, trends, 2032

De markt voor virtuele elektriciteitscentrales: omvang, aandeel, voorspellingen, 2030

Aandeel in de markt voor golf- en getijdenenergie, omvang en groei in 2030

Demarkt voor regelkleppen: omvang, aandeel, groeivoorspellingen, 2030

Waterkrachtmarkt: omvang, aandeel, vraag, groei rapport 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire