header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwen aan moderne esthetiek: De rol van vlakglas in de architectuur

Aug 24, 2023 9:21 AM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek

De omvang van de vlakglasmarkt werd in 2022 geschat op 115,6 miljard dollar. Van 121,56 miljard USD in 2023 tot 161,57 miljard USD in 2030 zal de markt voor vlakglas naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,90%. (2023 – 2030).

De markt zal groeien als gevolg van een toename in infrastructuur en bouwprojecten, en de vraag zal worden gestimuleerd door het gebruik van vlakglas in de bouw van energie-efficiente gebouwen. Deze factoren zijn de belangrijkste marktfactoren die de CAGR voor de vlakglasmarkt stimuleren.

De bouwactiviteit is toegenomen en de infrastructurele ontwikkeling heeft geleid tot een stijging van de vraag. Gevels, ramen en daken worden allemaal van vlakglas gemaakt. Het dient ook als architectonische component voor binnenwanden. Het biedt uitzonderlijke eigenschappen aan bouwconstructies, waaronder thermische en akoestische isolatie. Deze eigenschappen voeden de vraag van de bouwsector naar een verscheidenheid aan vlakglasproducten.

Bovendien wordt de markt voor Fiat Glas waarschijnlijk gestimuleerd door de toenemende industrialisatie, die de installatie van dit type glas in commerciele structuren aanmoedigt om energie te besparen door maximaal gebruik te maken van natuurlijk licht. Als gevolg daarvan stimuleert dit element de CAGR van de markt.

In de bouw wordt vlakglas gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals warmte-isolatie, geluidsisolatie, veiligheidstoepassingen en zonwering. Fiat-glas heeft onlangs verbeteringen ondergaan om zelfreiniging mogelijk te maken. Organische grond wordt vernietigd door de ultraviolette straling van de zon. Als het regent, wordt het afgebroken vuil van het glas gespoeld, waardoor er bijna geen strepen achterblijven. In plaats van druppels te vormen zoals op gewoon glas.

Het water bedekt het hele glasoppervlak met een coating die het vuil opvangt terwijl het eraf druipt. Zelfreinigend glas biedt bij regen beter zicht dan gewoon glas.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5415

Regionaal inzicht

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en de rest van de wereld, ingedeeld per regio. De markt voor vlakglas in de regio Azie-Pacific had in 2022 een omzet van 54,94 miljard USD en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Azie-Pacific domineerde de markt in 2021 en produceerde meer dan 45,80% van de totale omzet. De verbetering van de infrastructuur in de groeiende economieen van de regio zal de expansie van de vlakglasmarkt in de loop van het voorspelde decennium waarschijnlijk versnellen.

Zuidoost-Azie is een van de opkomende markten in de regio en twee landen zijn daar beginnen investeren: China en Japan. Tussen 2000 en 2019 heeft Japan ongeveer 230 miljard USD geinvesteerd in projecten, terwijl China 155 miljard USD heeft geinvesteerd in de aanleg van infrastructuur in Zuidoost-Azie.

Verder. De Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Frankrijk zijn de belangrijkste landen die in de marktanalyse zijn onderzocht. Italie, Spanje, Brazilie, Zuid-Korea, China, Japan, India, Australie en het Verenigd Koninkrijk.

Het op een na grootste marktaandeel behoort toe aan de vlakglasmarkt in Noord-Amerika. Projecten in Noord-Amerika hadden het moeilijk, vooral in de eerste helft van 2020. De Amerikaanse markt kende echter een kleine opleving in de tweede helft van 2020 als gevolg van een toename van de woningbouwactiviteit.

Volgens het U.S. Census Bureau groeide het aantal nieuwe woningen in privebezit in het zuiden van de VS tussen 2019 en 2020 bijvoorbeeld met 6,7%. Gezien de mogelijkheid dat deze tendens nog een aantal jaren aanhoudt, wordt verwacht dat de vraag naar het product zal stijgen. Bovendien had de Amerikaanse markt voor vlakglas het grootste marktaandeel en was de snelst groeiende markt in dit gebied de markt voor vlakglas in China.

Van 2022 tot 2030 zal de vlakglasmarkt in Europa zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. Naarmate de autoproductie en -verkoop in de regio toeneemt, zal er waarschijnlijk een grotere behoefte zijn aan vlakglas voor de auto-industrie. Tijdens de prognose zal dit waarschijnlijk resulteren in een stijging van de vraag naar vlakglas in Europa.

Bovendien behouden het Verenigd Koninkrijk en Duitsland ook de grootste marktaandelen voor vlakglas. De markt voor vlakglas in de Europese regio groeide het snelst.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5415

Inzicht in producttypes voor vlakglas

Blank floatglas, gehard glas, isolatieglas, gecoat glas, gegloeid glas en gelaagd glas behoren tot de producttypes die deel uitmaken van de segmentatie van de vlakglasmarkt. Met een volumeaandeel van meer dan 44,0% in 2022 was de geisoleerde productcategorie de marktleider in de vlakglasindustrie. De expansie van deze markt voor vlakglas zal aanzienlijk worden beinvloed door de vraag naar toepassingen zoals gordijngevels, winkelpuien, bovenbeglazing, niet-zichtzones en commerciele en opendraaiende ramen. De toegenomen vraag heeft fabrikanten ertoe aangezet hun capaciteit uit te breiden.

Ter illustratie: om te voldoen aan de stijgende vraag naar zeer gespecialiseerde producten in de architectuur- en bouwsector…

Opvattingen over het uiteindelijke gebruik van vlakglas

De bouwsector, automobielsector, consumentenproducten en zonne-energie maken deel uit van de segmentatie van de vlakglasmarkt op basis van eindgebruik. Verwacht wordt dat de bouwsector tot 2022 het snelst zal groeien. Bevolkingsexpansie, verstedelijking en een groeiend besteedbaar inkomen zijn de drie belangrijkste factoren die de ontwikkeling van infrastructuur en de toename van bouwwerkzaamheden over de hele wereld stimuleren. Dit type glas wordt vaak gebruikt in de bouw binnenshuis, ramen en gevels vanwege zijn eigenschappen, waaronder akoestische isolatie, thermische isolatie, antireflectie en transmissie van bepaalde golflengten van de zon. Bijgevolg kan de groei van de markt voor vlakglas in verband worden gebracht met de robuuste vraag vanuit de bouwsector.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flat-glass-market-5415

Belangrijkste spelers:

Vitro (Guatemala), Changzhou Almaden Co. Ltd. (Azie), Changzhou Glass Industry Corporation (Taiwan), AGC Inc. (Japan), Sisecam Group (Turkije), Saint-Gobain (Frankrijk), GUARDIAN GLASS LLC (VS), Nippon Sheet Glass Co. Ltd. (Azie), Fuyao Glass Industry Group Co. Ltd. Ltd. (Azie), Changzhou Glass Industry Corporation (China),

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Textielrecyclingmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/textile-recycling-market-11863

Markt voor brandvertragend materiaal: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-stopping-material-market-10846

Markt voor gebrand bauxiet: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/calcined-bauxite-market-10680


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire