header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De entertainment- en mediamarkt zal tegen 2030 naar verwachting USD 6056,3 miljard bereiken met een CAGR van 9,1% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 24, 2023 10:19 AM ET

In 2022 werd de omvang van de entertainment- en mediamarkt geschat op USD 2.580,0 miljard. Volgens de prognoses zal de entertainment- en mediamarkt toenemen van USD 2.763,4 miljard in 2023 tot USD 6.056,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,1% gedurende de prognoseperiode (2023-2032). De primaire marktfactoren die de groei van de entertainment- en mediamarkt aanwakkeren zijn de entertainment- en mediamarkt, de stijgende populariteit van videogames en e-sports en de stijgende smartphone-penetratie.

Het gebruik van mobiele technologieen breidt zich wereldwijd snel uit. 67% van de wereldbevolking – 5,3 miljard mensen – heeft zich tegen het einde van 2021 aangemeld voor mobiele diensten. De betaalbaarheid en het wijdverspreide gebruik van mobiele telefoons zijn vergemakkelijkt door de voortdurende introductie van innovatie in hun ontwikkeling. Smartphones kunnen steeds beter overweg met verschillende videostreaming-, mobiele gaming- en videoconferentietoepassingen.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7773

Entertainment- en mediamarkt belangrijkste spelers –

De belangrijkste bedrijven in de Entertainment- en mediamarkt zijn

  • News Corporation
  • Advance
  • Iheartmedia Inc.
  • Discovery, Inc.
  • Warner Media, Llc
  • Verizon Communications Inc.
  • Alphabet Inc.
  • Disney
  • Baidu, Inc.
  • Grupo Globo
  • Comcast Corporation
  • Meta Platforms, Inc.
  • Bertelsmann Se & Co. Kgaa (Bertelsmann)
  • Viacomcbs (Paramount)
  • Hasbro Inc.
  • Mattel Inc.

Gebruikers worden aangetrokken door de toenemende integratie van technologieen zoals kunstmatige intelligentie (AI), augmented reality en virtual reality in media- en entertainmentapplicaties op smartphones. Smartphones hebben nieuwe mogelijkheden gecreeerd om inkomsten te genereren voor verschillende bedrijfsmodellen in de media- en entertainmentsector. Door content beschikbaar te maken voor mobiele apparaten hebben bekende videostreamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime Video geprofiteerd van de stijgende populariteit van smartphones.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

De markt voor entertainment is gegroeid als gevolg van de groeiende populariteit van mobiele game-apps. Gebruikers verkiezen smartphones boven conventionele apparaten als bron van entertainment omdat smartphones eenvoudiger te gebruiken zijn en er meer mobiele toepassingen beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van materiaal is mobieler geworden dankzij smartphones, waardoor de wereldwijde entertainment & mediamarkt is gegroeid. De gebruikerservaring van toegang tot media op smartphones is aanzienlijk verbeterd met de introductie en het gebruik van netwerktechnologieen zoals 4G-LTE en 5G. Daarnaast heeft het wijdverspreide gebruik van smartphones serviceproviders gedwongen om hun content delivery-netwerken te versterken, waar media- en entertainmentbedrijven veel baat bij zullen hebben.

De stijgende gemiddelde consumentenbestedingen aan amusementsdiensten door het gemak van toegang tot online materiaal via smartphones als gevolg van verbeterde connectiviteitsdiensten zal naar verwachting de expansie van de wereldwijde amusementsmarkt & media in de loop van de verwachte periode stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (240 pagina\’s, grafieken, tabellen, figuren) over de entertainment- en mediamarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market-7773

Segmentatie

Boeken en tijdschriften, films, sociale media, muziek en theater, animatie, gamen en gokken, buitenreclame, radio-uitzendingen, pretparken en faciliteiten, sport, speelgoed en kunst zijn allemaal opgenomen in de indeling van de Entertainment- en mediamarkt op basis van type. In 2022 nam de radio-omroep het grootste deel van de markt voor zijn rekening en genereerde ongeveer 16% van de totale inkomsten.

Op basis van toepassing wordt de Entertainment- en mediamarkt onderverdeeld in bedraad en draadloos. In 2022 domineerde de bekabelde markt en er wordt verwacht dat dit opnieuw het geval zal zijn van 2023 tot 2032.

De betaalbaarheid en het wijdverspreide gebruik van mobiele telefoons zijn vergemakkelijkt door de voortdurende introductie van innovatie in hun ontwikkeling. Smartphones kunnen steeds beter overweg met verschillende videostreaming-, mobiele gaming- en videoconferentietoepassingen. Gebruikers worden aangetrokken door de toenemende integratie van technologieen zoals kunstmatige intelligentie (AI), augmented reality en virtual reality in media- en amusementstoepassingen op smartphones. Smartphones hebben nieuwe mogelijkheden gecreeerd om inkomsten te genereren voor verschillende bedrijfsmodellen in de media- en entertainmentsector. Door content beschikbaar te maken voor mobiele apparaten hebben bekende videostreamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime Video geprofiteerd van de stijgende populariteit van smartphones.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Sterke nieuwsuitzendingen zijn een andere bron van inkomsten voor de media- en entertainmentsector. Deze diensten worden aangeboden door verschillende bedrijven in de VS, Canada en Mexico. Consumenten maken steeds meer gebruik van smartphones, slimme apparaten zoals digitale assistenten en slimme speakers, en het internet voor entertainment. De vraag naar videogames, internetvideostreamingdiensten, boeken en tijdschriften zal de komende jaren naar verwachting stijgen in Noord-Amerika. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat Noord-Amerika, met name de VS en Canada, de uitbreiding van de marketingplatformmarkt zal stimuleren.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

AI CCTV-markt AI CCTV-markt zal naar verwachting groeien van USD 17,4 miljard in 2023 tot USD 54,0 miljard in 2032

Markt voor zelfherstellende netwerken De omvang van de organisatie van de markt voor zelfherstellende netwerken zal naar verwachting groeien van USD 1,1 miljard in 2023 tot USD 11,3 miljard in 2032

AI in IoT-markt De AI in IoT-markt zal naar verwachting groeien van USD 8,3 miljard in 2023 tot USD 60,8 miljard in 2032.

AI in Cybersecurity-markt De AI in Cybersecurity-markt zal naar verwachting groeien van USD 19,0 miljard in 2023 tot USD 96,3 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire