header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groeisnelheid van de BYOD- en Enterprise Mobility-markt per toepassing 2023-2032

Aug 24, 2023 9:28 AM ET

Overzicht van de markt voor BYOD en Enterprise Mobility:

De markt voor BYOD en Enterprise Mobility zal naar verwachting groeien van 57,39 miljard dollar in 2023 tot 178,65 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,25% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De markt voor BYOD en Enterprise Mobility kent een snelle groei. Factoren zoals de toename van BYOD en het groeiende aantal ondernemingen wereldwijd stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleert de grote verschuiving naar thuiswerken en BYOD-beleid als gevolg van covid-gedreven lockdown-mandaten de omvang van de markt. Ondernemingen omarmen nieuwe mobiliteitsconcepten die zwaar leunen op software, connectiviteit en kunstmatige intelligentie.

Klik hier voor een Premium-rapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6699

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de BYOD- en Mobiliteitsmarkt voor Ondernemingen zijn onder andere,

  • AT&T (VS)
  • Honeywell International (VS)
  • Capgemini (Duitsland)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Accenture (VS)
  • HCL Technologies (India)

Het gebruik van gegevens die afkomstig zijn van BYOD en mobiliteit binnen ondernemingen is van grote waarde om inzichten en intelligentie te verkrijgen voor verschillende belanghebbenden in het IT-ecosysteem. Recente verbeteringen op het gebied van BYOD en zakelijke mobiliteit stimuleren de waardering van de markt. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar slimmere mobiliteit om triljoenen datapunten over meerdere merken te organiseren de groei van de markt.

Wereldwijde markt voor BYOD en zakelijke mobiliteit – segmenten

De markt is onderverdeeld in software, diensten, beveiliging, implementaties, eindgebruikers en regio. Het softwaresegment is onderverdeeld in apparaatbeheer, applicatiebeheer, gegevensbeheer, e-mailbeheer, telecomkostenbeheer en overige.

Het segment beveiliging is onderverdeeld in apparaatbeveiliging, applicatiebeveiliging, contentbeveiliging, netwerkbeveiliging, identity access management en multiple-user management. Het dienstensegment is onderverdeeld in beheerde en professionele diensten. Het segment van de implementatie is onderverdeeld in cloud en on-premise.

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in BFSI, auto-industrie, productie, IT & telecom, detailhandel, gezondheidszorg, transport en logistiek en andere. Per regio is de markt onderverdeeld in Azie-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, MEA en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor BYOD en Mobiliteit van Ondernemingen – Geografische Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor BYOD en zakelijke mobiliteit dankzij de groeiende cloudgebaseerde applicatie-industrie in de regio. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de toenemende toepassing van het internet der dingen en BYOD-beleid in groeiende ondernemingen in de VS en Canada.

Bovendien beinvloeden de grote technologische vooruitgang en de aanwezigheid van verschillende aanbieders van BYOD- en bedrijfsmobiliteitsoplossingen de marktinkomsten van de regio. Daarnaast bevordert de futuristische infrastructuur in de regio de marktomvang door geavanceerde BYOD- en bedrijfsmobiliteitsplatforms.

Wereldwijde markt voor BYOD en zakelijke mobiliteit – Analyse van de concurrentie

De BYOD- en bedrijfsmobiliteitsmarkt is zeer competitief en wordt gekenmerkt door een grote aanwezigheid van belangrijke spelers. Deze spelers richten zich op productontwikkeling en maken gebruik van strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies & overnames, productlancering en uitbreiding om een groter marktaandeel te verwerven. Ze doen aanzienlijke investeringen om R&D te stimuleren voor de ontwikkeling van vereiste technologieen en uitbreiding.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina\’s, grafieken, tabellen, figuren) over BYOD en Enterprise Mobility Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/byod-enterprise-mobility-market-6699

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

Nov. 09, 2021 — SyncDog, Inc., een toonaangevende wereldwijde Independent Software Vendor (ISV) voor de volgende generatie mobiele beveiliging & preventie van gegevensverlies, kondigde haar partnerschap aan met Deltek\’s Marketplace om de eerste volledig geintegreerde end-to-end mobiele beveiligingsoplossing te brengen aan wereldwijde ondernemingen en overheidsinstellingen.

De samenwerking stelt SyncDog in staat om overheidsaannemers en andere organisaties te helpen snel een zero-trust beveiligingsraamwerk te implementeren in hun mobiele endpoint landschap.

Gerelateerde rapporten:

Tijdregistratie Software Markt

Markt voor vastgoedbeheer

Analytics als een Service Markt

Augmented Intelligence-markt

Blockchain in de Fintech-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als voornaamste doel het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire