header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De invloed van wettelijke normen op de dynamiek van de markt voor isolatie bij hoge temperaturen

Aug 24, 2023 9:20 AM ET

Marktmaterialen voor isolatie bij hoge temperaturen zijn ontworpen om warmteverliezen te beperken. Deze producten worden gebruikt voor vuurvaste bekleding van thermische industriele installaties om energieprestaties, efficientie en veiligheid te verbeteren. Naast temperatuurintensieve toepassingen voor het minimaliseren van warmteoverdracht en de uitstoot van broeikasgassen, worden HTI-producten ook gebruikt voor verschillende industriele toepassingen, varierend van project- en onderhoudswerkzaamheden in raffinaderijen tot petrochemische & gasverwerkingsfabrieken.

De petrochemische industrie is de grootste eindgebruiker van HTI-producten, wat de markt voor hogetemperatuurisolatie aanjaagt. Bovendien zorgen andere eindgebruikerssectoren zoals ruimtevaart, automobielindustrie, brandbeveiliging en zonne-energietoepassingen voor een escalatie van de markt op het wereldwijde platform.

Market Research Future (MRFR) erkent dat de markt momenteel een exponentiele groei doormaakt en stelt in zijn onlangs gepubliceerde onderzoeksrapport dat de wereldwijde markt voor hoge-temperatuurisolatie tegen 2032 een waarde van USD 6,04 miljard zal bereiken, met een CAGR van meer dan 8,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Sterke energiecodes en besparingen op nutsvoorzieningen zijn enkele van de belangrijke drijvende krachten achter de gehele HTI-markt. De toenemende vraag naar energiebesparingen om de productiekosten te verlagen en de bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen zijn belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren.

Andere factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de verplichte strenge regelgeving die wordt opgelegd aan de cement-, O&G- en metaalproducerende industrieen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de nadruk die de overheid legt op energiebesparing in alle sectoren.

Daarnaast zijn HTI-producten beschikbaar in de vorm van dekens, isolatiestenen en platen die kunnen worden aangepast voor gebruik in ovens en ovenauto\’s. Dit aanpasbare karakter van HTI geeft een enorme impuls aan de groei van de markt voor hoge temperatuur isolatie.

Aan de andere kant wordt verwacht dat factoren zoals het kankerverwekkende gehalte in isolatiemateriaal voor hoge temperaturen de groei van de HTI-markt zullen belemmeren. Niettemin wordt verwacht dat factoren zoals het toenemende gebruik van HTI-materialen in verschillende industriele sectoren de groei van de markt gedurende de beoordelingsperiode zullen ondersteunen.

Krijg gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2006

Wereldwijde markt voor hoge temperatuur isolatie – Segmentatie

MRFR heeft de HTI markt gesegmenteerd in drie belangrijke dynamieken;

Naar producttype: Onder andere keramische vezels, calciumsilicaat en isolerende vuurvaste stenen.

Naartoepassing: IJzer, staal, petrochemie en glas.

Per regio: Azie-Pacific, Noord-Amerika, Europa en Rest van de Wereld.

Markt voor isolatie bij hoge temperaturen – Regionale analyse

De regio Azie-Pacific is de grootste markt voor HTI, gevolgd door Latijns-Amerika. Factoren die de groei van de HTI markt in APAC stimuleren zijn onder andere de aanwezigheid van diverse eindgebruikersmarkten, varierend van petrochemie, keramiek, glas, aluminium, cement tot ijzer & staal, vuurvast en poedermetallurgie.

Daarnaast stimuleert het groeiende BBP in een aantal zich snel ontwikkelende landen zoals India en China, in combinatie met toenemende industrialisatie, de groei van de regionale markt. Ook factoren zoals de groeiende productie en industriele bases verhoogde noodzaak om energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen zijn enkele van de belangrijkste drijvende krachten achter de regionale markt op mondiaal niveau.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2006

De toenemende buitenlandse investeringen en de toename van het aantal nieuwe fabrieken zullen bijdragen aan de groei van de APAC-markt voor hoge temperatuur isolatie.

Aan de andere kant zal de HTI markt in Noord-Amerika en Europa naar verwachting een trage groei laten zien als gevolg van het verzadigingsniveau dat het HTI product heeft bereikt. Potentiele groei in de internationale markt hangt sterk af van zich ontwikkelende regio\’s zoals Azie-Pacific, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Wereldwijde markt voor hoge temperatuur isolatie – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve HTI markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote en kleine spelers. De hoge investeringen die snel worden gedaan, zullen naar verwachting de concurrentie verder aanwakkeren. Fusies & overnames, innovatie en merkversterking blijven de belangrijkste trends voor toonaangevende spelers in de HTI markt.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die de wereldwijde HTI markt leiden zijn onder andere ADL Insulflex Inc, 3M Company, Almatic GmbH, Insulcon Group, Hi-Temp Insulation Inc., Isolite Insulating Products Company Ltd, Promat International NV, Dyson Group, Pacor Inc. en Cellaris Ltd.. Onder anderen.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-temperature-insulation-market-2006

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

5 september 2018 —– Japan Insulation Co, Ltd. (Japan), een toonaangevende wereldwijde fabrikant van thermische isolatiematerialen, brandwerende bouwmaterialen en vochtconditionerende bouwmaterialen, heeft zijn nieuwe thermische isolatiemateriaal DAIPALITE-EA gelanceerd.

Het nieuwe product is ontwikkeld op basis van ODA-gebaseerd samenwerkingsonderzoek met Maleisie. Het maakt gebruik van rijstkafas in plaats van silicasteen, dat schadelijk kan zijn voor het milieu. Dit kan de uitstoot van kooldioxide verminderen en kan worden gebruikt als een bio-vriendelijk materiaal.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Calciumchloride Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/calcium-chloride-market-2049

Hoogwaardige epoxymarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-performance-epoxy-market-2194

Hoge temperatuur isolatiemarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-temperature-insulation-market-2006


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire