header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De IP-markt voor halfgeleidergeheugens zal naar verwachting USD 1,22 miljard bereiken en van 2020 tot 2027 groeien met een CAGR van 13,5%.

Aug 24, 2023 10:15 AM ET

Inzichten in de IP-markt voor halfgeleidergeheugens:

De wereldwijde IP-markt voor halfgeleidergeheugens zal tegen 2027 USD 1,22 miljard bereiken met een CAGR van 13,5%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Kleinere, lichtere en beter draagbare elektronica, waaronder tablets, smartphones en het snelgroeiende Internet of Things (IoT), is mogelijk geworden door de steeds kleinere & integratie van halfgeleiders in apparaten. Dit zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren.

In vergelijking met andere gadgets is de verkoop van smartphones en tablets gestegen. Daarnaast wordt de markt voor IP-halfgeleidergeheugen aangedreven door de stijgende vraag naar slimme, energiezuinige en kosteneffectieve huishoudelijke apparaten die fabrikanten van consumentenelektronica stimuleren om producten van hoge kwaliteit te leveren.

De hoge kosten van dergelijke apparaten, het gebruik van producten met lage prestaties en van lage kwaliteit en de aanwezigheid van ongeschoolde arbeidskrachten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7453

Belangrijkste spelers:

  • Micron Technology Inc.
  • Synopsys Inc.
  • Rambus Inc.
  • SK Hynix Inc.
  • Mentor
  • Samsung
  • Cadence Ontwerpsystemen Inc.
  • Dolfijn Integratie
  • Siemens
  • Arm Ltd,

zijn belangrijke leveranciers in de markt voor IP-geheugen voor halfgeleiders.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-memory-ip-market-7453

Regionale analyse van de IP-markt voor halfgeleidergeheugens:

APAC leidt de IP-markt voor halfgeleidergeheugens

De markt in de APAC-regio wordt momenteel gewaardeerd op meer dan 240 miljoen USD en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,79% tussen 2018 en 2023. De markt wordt gestimuleerd door de uitbreiding van de halfgeleidersector in het gebied. Bovendien hebben landen als Taiwan, China en Zuid-Korea zich ontwikkeld tot belangrijke productiecentra voor een breed scala aan elektronische componenten, waaronder IP\’s van halfgeleidergeheugens. De markt profiteert ook van gunstige overheidsvoorschriften en de aanwezigheid van verschillende grote bedrijven in het gebied. De welvaart van de regio is te danken aan veel halfgeleiderfabrikanten en geavanceerde technologiecentra. De IP-markt voor halfgeleidergeheugens ontwikkelt zich in de regio Azie-Stille Oceaan door de aanwezigheid van meerdere grote elektronicafabrikanten hier, waar technologische ontwikkelingen en miljoenen halfgeleiderapparaten worden gemaakt. Het gebruik van IP\’s met halfgeleidergeheugens wordt vooral gestimuleerd door het toegenomen gebruik van gekoppelde apparaten, de snelle uitbreiding van het aantal internetgebruikers en de toegenomen acceptatie van slimme consumentengoederen in deze regio. Ook groeit de markt in deze regio als gevolg van bijkomende redenen zoals de toenemende productie van elektronische apparaten en de invoering van ondersteunende overheidsvoorschriften. De belangrijkste spelers in deze markt concentreren zich meer op het maken van elektrische onderdelen die de stijgende vraag naar apparaten met krachtige rekencapaciteiten kunnen ondersteunen, wat naar verwachting de uitbreiding van de IP-markt voor halfgeleidergeheugens in de regio zal stimuleren.

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de IP-markt voor halfgeleidergeheugens

Er is een aanzienlijk marktpotentieel voor verschillende supergeleider geheugenfabrikanten als gevolg van de toegenomen vraag naar intelligente command & controle in verschillende Noord-Amerikaanse sectoren. Hitachi, Ltd. en zijn dochteronderneming Hitachi America, Ltd. kondigden bijvoorbeeld de fusie aan van Hitachi America dochteronderneming Hitachi Semiconductor (America) Inc., Brisbane, Californie, & Hitachi Micro Systems Inc., San Jose, Californie, om een verenigde organisatie te creeren die zich richt op het ontwerp, de ontwikkeling en de marketing van grootschalige geintegreerde halfgeleidersystemen en om meer middelen te besteden aan de ontwikkeling van een systeemoplossingenbedrijf in Noord-Amerika, terwijl de halfgeleiderproductie van grotere volumes wordt geconsolideerd naar de verenigde operationele basis om een hogere operationele efficientie te bereiken. Bovendien is in Noord-Amerika de behoefte aan geheugenchips met een hoge capaciteit toegenomen door de expansie van industrieen zoals netwerken & industriele automatisering. Er wordt verwacht dat deze tendens in de loop van de verwachte periode zal aanhouden, wat de regionale groei zal stimuleren.

Segmentatie van de IP-markt voor halfgeleidergeheugens:

De wereldwijde IP-markt voor halfgeleidergeheugens is onderverdeeld op basis van type en eindgebruikers.

Per type zal DRAM de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Het segment had een waardering van meer dan USD 200 miljoen in 2017 en zal zich naar verwachting gestaag ontwikkelen tijdens de beoordelingsperiode. Geheugencellen die worden gebruikt in DRAM\’s bestaan uit transistors & condensatoren. Ze hebben een breed scala aan toepassingen in elektronische producten, van high-performance computing tot kunstmatige intelligentie, de volgende generatie datacenters, pc\’s, zakelijke servers en geavanceerde grafische toepassingen (HPC). Voorspeld wordt dat de NAND-markt, die momenteel op de tweede plaats staat, de komende jaren behoorlijk winstgevend zal blijven.

Wat eindgebruikers betreft, zal consumentenelektronica de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Nu draagt de sector van de consumentenelektronica het meeste bij, en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten tot na 2019. De elektronische apparaten voor consumenten maken gebruik van IP-geheugen van halfgeleiders, en dat op verschillende manieren. Spelconsoles, AR/VR-headsets, digitale tv\’s, settopboxen, digitale beeldverwerkingsapparaten en domotica-/thuisnetwerkapparatuur zijn slechts enkele van de populaire consumentenelektronica die gebruikmaakt van IP met halfgeleidergeheugen.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7453

De markt werd negatief beinvloed door de uitbraak van een pandemie. Het had een rampzalige impact op de toeleveringsketens van hun partners en distributeurs en had ook een nadelige invloed op de productie van halfgeleidergeheugen. Het had een aanzienlijke invloed op de manier waarop IP-oplossingen van halfgeleiders werkten. Door de opgelegde lockdownmaatregelen daalde de vraag naar consumentenelektronica en werden sommige ingebedde apparaten getroffen, wat de markt schaadde. De marktgroei vertraagde tot een stabiel tempo door de dalende vraag naar grondstoffen en de daling van de export van auto\’s. In het hele land werden lockdown en een shutdown van de overheid doorgevoerd.

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportBiometrisch Systeem Markt – Wereldwijde Prognose 2030

Onderzoeksrapport overmobiel bestuurde robots – wereldwijde prognose 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor magazijnrobots – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapporteducatieve robots – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire