header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor babyspeelgoed zal groeien door de toepassing van innovatieve technologieen | Hasbro Inc, Mattel Inc, Bandai Namco Holdings Inc.

Aug 24, 2023 9:25 AM ET

Overzicht van de markt voor babyspeelgoed:

De wereldwijde markt voor babyspeelgoed zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,97% en zal naar schatting USD 17.194,1 miljard waard zijn tegen het einde van 2028.

Babyspeelgoed is een amusementsartikel dat voornamelijk door kinderen wordt gebruikt en dat onder bepaalde omstandigheden ook aan volwassenen kan worden verkocht. Spelen met speelgoed kan een leuke manier zijn om jonge kinderen op te leiden voor levenservaringen. Baby\’s en peuters houden van verschillende soorten speelgoed, afhankelijk van hun ontwikkelingsfase. Als onderdeel van hun volledige ontwikkeling helpt babyspeelgoed hun zintuigen voor vorm, kleur, textuur, smaak en geluid te prikkelen. Taal, sociaal-emotionele, fijne motoriek, grove motoriek en cognitieve ontwikkeling zijn allemaal aspecten van de ontwikkeling van kinderen. Speelgoedmaterialen worden gekozen door opvoeders en leeractiviteiten voor pasgeborenen worden gepland op basis van de ervaring die het speelgoed baby\’s brengt, wat hun groei bevordert. Bouwspeelgoed en bouwblokken zijn ook essentieel voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oogcoordinatie bij baby\’s.

De wereldwijde markt voor babyspeelgoed zal naar verwachting een opmerkelijke groei laten zien tijdens de prognoseperiode. Het groeiende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking is voornamelijk verantwoordelijk voor de groei van de markt. De groeiende vraag naar ontwikkelingsgericht babyspeelgoed zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt tijdens de evaluatieperiode. Maar de algemene ongeorganiseerde markt voor babyspeelgoed beperkt de groei van de markt aanzienlijk.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1559

Baby Toys Market

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor babyspeelgoed zijn LEGO System A/S (Denemarken), Mattel Inc. (VS), Hasbro Inc. (VS), Bandai Namco Holdings Inc. (Japan), Spin Master (Canada), Kids II Inc. (VS), Nintendo Co. Ltd. (Japan), Brandstatter Group (Duitsland), Tomy Company Ltd. (Japan), Basic Fun! (Japan), Basic Fun! (VS)

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor babyspeelgoed is onderverdeeld in.

Naar producttype

Op basis van producttype is de wereldwijde markt voor babyspeelgoed onderverdeeld in bordspellen, zacht speelgoed & poppen, actiespeelgoed, kunst & knutselspeelgoed, constructiespeelgoed, voertuigen, muzikaal speelgoed & rammelaars en andere. Poppen zijn een van de oudste en meest voorkomende vormen van speelgoed die de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt, zoals elektronische poppen die kunnen praten en lopen.

Naar eindgebruiker

Per eindgebruiker is de wereldwijde markt voor babyspeelgoed onderverdeeld in baby\’s en peuters. Peuters zijn kinderen tussen 13 en 48 maanden oud. Populaire spellen voor peuters zijn poppen, speelvoertuigen, keukenapparatuur en gadgets, speelhuisartikelen, kunst- en knutselspeelgoed, bouwblokken, opgezette dieren en muzikaal speelgoed.

Naar distributiekanaal

Op basis van distributiekanaal is de wereldwijde markt voor babyspeelgoed onderverdeeld in winkels en niet-winkels. Het subsegment winkel gebaseerd is verder onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en anderen.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (99 pagina\’s) over babyspeelgoed: https://www.marketresearchfuture.com/reports/baby-toys-market-1559

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor babyspeelgoed is onderverdeeld in vijf regio\’s: Noord-Amerika, Azie-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

De Noord-Amerikaanse markt voor babyspeelgoed had in 2020 het grootste aandeel in de wereldmarkt. De groeiende vraag naar speelgoed bij kinderen en de jonge bevolking stimuleert de groei van de Noord-Amerikaanse markt voor babyspeelgoed.

Europa was de op een na grootste markt voor babyspeelgoed. Azie-Pacific wordt gezien als een winstgevende regio voor fabrikanten van babyspeelgoed vanwege de groeiende georganiseerde detailhandel in de regio. Deze groei kan verder worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar baby speelgoed voor de ontwikkeling van vaardigheden onder kinderen in de regio, die naar verwachting de groei van de markt voor baby speelgoed in Azie-Pacific verder zal ondersteunen tijdens de prognoseperiode.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport AnalyseBabydoekjesmarkten: Informatie per materiaal (Natuurlijk, Synthetisch, Gemengd), Type (Droog en Nat), Distributiekanaal (Winkelgebaseerd & Niet-Winkelgebaseerd), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, Rest van de Wereld) – Wereldwijde voorspelling tot 20230

Onderzoeksrapport overde babywiegmarkt: Informatie per producttype (hangwieg en schommelwieg), materiaaltype (stof, metaal en hout), vorm (rechthoekig, rond en ovaal), categorie (handmatig en elektrisch), distributiekanaal (winkelbasis [supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere] en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire