header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beheerde netwerkdiensten zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 10% tot een waarde van USD 134,7 miljard – Rapport van MRFR

Aug 24, 2023 10:03 AM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de wereldwijde markt voor beheerde netwerkservices in de loop van de prognoseperiode naar verwachting aanzienlijk groeien, met een CAGR van meer dan 10%, en zal de marktwaarde in 2030 naar verwachting USD 134,7 miljard bedragen.

Zakelijke organisaties huren managed service providers (MSP\’s) in om hun netwerktoepassingen, -activiteiten en -diensten op afstand te beheren, te bewaken en te ondersteunen. Beheerde netwerkdiensten omvatten alle soorten netwerktoegangs- en transportdiensten, van traditionele gehuurde WAN- en LAN-lijnen tot geavanceerde softwaregedefinieerde WAN-verbindingen (SD-WAN) en virtuele netwerkdiensten. Naast netwerktoegang en -transport zijn er ook beheerde diensten beschikbaar zoals virtuele privenetwerken (VPN\’s), unified messaging, netwerkbeheer en WAN-optimalisatie.

Download het onderzoeksvoorbeeld met industrie-inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10840

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Cisco Systems Inc. (VS),
  • Tata Communications In. (India),
  • AT&T Inc. (VS),
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Zweden),
  • BT Group PLC (VK),
  • Verizon Communications Inc. (VS),
  • IBM Corporation (VS),
  • Hughes Network Systems LLC (VS),
  • T-Systems International GmbH (Duitsland),
  • Telefonica SA (Spanje),
  • NTT Limited (Japan),
  • Sify Technologies Limited (India),
  • DXC Technology Company (VS),
  • Wipro Limited (India),
  • Fujitsu (Japan),
  • HCL Technologies Limited (India)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10840

MSP\’s bieden vaak beheerde bedrijfsnetwerkdiensten aan in hun eigen datacenters en faciliteiten, waar ze ook virtuele netwerkactiviteiten kunnen hosten. MSP\’s varieren in grootte van kleine gespecialiseerde dienstverleners tot enorme traditionele nationale en internationale telecomoperatoren. MSP\’s geven hun klanten meestal Service Level Agreements (SLA\’s), wettelijke overeenkomsten die de prestatie- en kwaliteitsnormen specificeren waaronder de beheerde service zal worden geleverd.

Bedrijven hebben beheerde serviceproviders nodig omdat ze het risico verlagen. Managed services maken doorlopende netwerkbewaking mogelijk, in tegenstelling tot het uitbesteden van IT alleen wanneer zich een probleem voordoet. Een managed service provider zorgt ook voor alle updates en onderhoud. Dit geeft managers meer tijd om zich te concentreren op hun bedrijf in plaats van op de IT van de organisatie.

Een potentiele managed service provider moet ook de huidige en toekomstige IT-behoeften evalueren. Het bedrijf doet suggesties voor het soort producten en diensten dat een bedrijf in het komende kalenderjaar zou moeten gebruiken.

De groeiende wens om kapitaal- en bedrijfskosten te verlagen, stijgende trends in digitale transformatie en softwaregebaseerde netwerkupgrades voor bedrijven zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor beheerde netwerkservices stimuleren. Daarnaast is er een overvloedig potentieel voor marktexpansie door de stijgende vraag naar beheerde netwerkserviceproviders bij kmo\’s, de uitbreiding van IP- en cloudverkeer en de capaciteit van beheerde serviceproviders om ingewikkelde SD-WAN-gerelateerde problemen aan te pakken.

De markt voor beheerde netwerkservices zou tijdens de verwachte periode een groeivertraging kunnen doormaken als gevolg van de toenemende bezorgdheid over gegevensbeveiliging en privacy en de strengere compliance- en regelgevingseisen in verschillende sectoren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-network-services-market-10840

Segmentatie

Op basis van het soort diensten, de omvang van de organisatie, de inzet, de vertical en de geografie is de markt voor beheerde netwerkdiensten onderverdeeld in submarkten.

De markt voor beheerde netwerkdiensten is onderverdeeld in beheerde LAN/WPN-netwerken, beheerde wi-fi, beheerde VPN/IP, beheerde WAN, beheerde netwerkbeveiliging, beheerde netwerkbewaking en andere diensten op basis van het soort dienst.

Kleine en middelgrote bedrijven (KMO\’s) en grote bedrijven vormen de twee marktsegmenten voor beheerde netwerkdiensten op basis van de grootte van de organisatie.

De markt is onderverdeeld in on-premises en on-cloud implementatiemodi. De markt voor beheerde netwerkservices is onderverdeeld in de volgende verticale segmenten: bfsi, IT & telecommunicatie, retail & e-commerce, productie, overheid, gezondheidszorg en andere.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika zijn de geografische gebieden die in het onderzoek zijn opgenomen.

Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal het onderwerp geweest van regionale analyses voor de wereldwijde markt voor beheerde netwerkservices. De markt in Noord-Amerika had in 2020 het grootste marktaandeel en zal zich de komende vijf jaar naar verwachting snel ontwikkelen. In de Noord-Amerikaanse regio is een aantal belangrijke marktbedrijven actief die geavanceerde oplossingen bieden voor alle industriele sectoren in de regio.

De marktacceptatie van beheerde netwerkservices wordt bevorderd door strategische investeringen, samenwerkingsverbanden, uitgebreide R&D-activiteiten en regionale aanwezigheid.

Door het stijgende aantal bedrijven dat beheerde netwerkdiensten levert, is de wereldwijde markt voor beheerde netwerkdiensten in de verwachte periode aanzienlijk gegroeid. In de sector voor beheerde netwerkservices strijden een aantal lokale, regionale en internationale concurrenten actief om een aanzienlijk deel van de totale markt in handen te krijgen.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire