header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische antioxidanten zal een CAGR van 6,40% realiseren en tegen 2030 ongeveer 222,23 miljard USD bereiken

Aug 24, 2023 9:56 AM ET

Markt Overzicht

De uitbraak van COVID-19 heeft een negatieve invloed gehad op de productie van antioxidanten voor cosmetica vanwege de verstoring van de toeleveringsketen over de hele wereld. Dit is te wijten aan de beperkingen op reizen en persoonlijke ontmoetingen in combinatie met afsluitingen en avondklokken om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De meeste grondstoffenleveranciers in deze markt moesten hun faciliteiten sluiten als gevolg van de uitbraak van COVID-19. In reactie op de bestrijding van het virus hebben de belangrijkste leveranciers hun focus verlegd naar het bieden van hulp bij de pandemie.

Fabrikanten in deze markt hebben hun productiecapaciteit verminderd als gevolg van de afnemende vraag van de eindgebruikers, lagere prijzen en verstoringen in de levering van grondstoffen. De belangrijkste spelers op de markt hebben hun omzet in het fiscale jaar 2020 zien dalen ten opzichte van 2019. De fabrikanten eisen een tol vanwege de verminderde vraag naar producten en hebben aangekondigd hun kapitaal voor hun vooruitzichten te zullen verlagen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9824

Segmentatie

Natuurlijke producten worden volledig verkregen uit natuurlijke bronnen en omvatten producten zoals rozemarijnextracten, groene thee, kurkuma, enz. De groei in natuurlijke producten is voornamelijk te danken aan de toenemende bezorgdheid over synthetische producten en de groeiende voorkeur voor natuurlijke producten. Synthetische antioxidanten ontstaan uit aardolieproducten. Enkele van de synthetische antioxidanten zijn onder andere butylhydroxyanisool (BHA), butylhydroxytolueen (BHT), niacinamide, propylgallaat (PG) en tert-butylhydrochinon (TBHQ).

  • Vitamines zoals vitamine A, C, E en D worden steeds vaker toegevoegd aan cosmetische producten. Ze bieden veel voordelen, zoals onder andere anti-verouderingseigenschappen, een stralende huid en UV-bescherming.
  • Carotenoiden geven kleur aan cosmetica en verzorgingsproducten.
  • Polyfenolen zijn natuurlijke antioxidanten waarvan is aangetoond dat ze ontstekingsremmend, antiverouderend en antimicrobieel zijn en een ondersteunende activiteit hebben bij fotoprotectie door de zon.
  • Enzymen, zoals papaine en co-enzymen, worden veel gebruikt in de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie om de huid te herstellen en gladder te maken.
  • Huidverzorgingstoepassingen zijn onder andere vochtinbrengende cremes, UV-bescherming, ontstekingsremmers, anti-veroudering, enz.
  • Haarverzorgingstoepassingen zijn conditioners, shampoos, haarreinigingsproducten, enz.
  • Antioxidanten zoals vitamine C, niacinamide en retinol worden vaak gebruikt in make-up producten zoals foundation, lippenstift, geuren, enz.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=9824

Regionale analyse

Azie-Pacific heeft het grootste marktaandeel op de wereldmarkt en is de snelst groeiende regionale markt. Dit wordt op grote schaal toegeschreven aan de stijgende cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie. Noord-Amerika liet een aanzienlijke groei zien in de wereldwijde markt vanwege de toenemende vergrijzing en het toenemende bewustzijn onder consumenten over zelfzorg. De vraag naar cosmetische antioxidanten stijgt door de hoge besteedbare inkomens, een toenemende affiniteit met cosmetica onder de jeugd en aanzienlijke uitgaven aan massa- en premiumcosmetica. De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting een opmerkelijke vraag naar cosmetische antioxidanten vertonen vanwege de groeiende persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie in de regio, vooral in Mexico en Argentinie.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor cosmetische antioxidanten zijn
BASF SE
Koninklijke DSM NV.
Wacker Chemie AG
Eastman Chemical Company
Lonza Groep
Croda International Plc
Ashland Holdings
Evonik Industries AG
Kemin Industries, Inc.
Barentz International BV

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-antioxidants-market-9824

Nieuws uit de industrie

November 2021 – vertegenwoordigers van Flora Reserve en Sanam kondigden de lancering aan van Naox Derma Triple Antioxidant Concentrate op de Society of Cosmetic Chemists New York Suppliers\’ Day. Sanam is eigenaar en producent van de ingredienttechnologie en werkt samen met Flora Reserve als exclusieve verkoopvertegenwoordiger voor de markt van persoonlijke verzorging. Het product is het eerste wereldwijd gepatenteerde concentraat op basis van koffieplanten.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde natriumchloridemarkt – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportEmulsiepolymeren Markt – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over depolyhydroxyalkanoaatmarkt – Prognose voor 2030

Onderzoeksrapportbrandwerende coatings – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorspuitgegoten kunststoffen a€” wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde persulfatenmarkt a€” voorspelling tot 2030


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire