header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor datamanagementplatforms zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 14,1% tot een waarde van USD 7 miljard – Rapport van MRFR

Aug 24, 2023 9:59 AM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de Data Management Platform Markt naar verwachting stijgen van USD 3,1 miljard in 2023 tot USD 7,0 miljard in 2032, met een voorspelde CAGR van 14,1% van 2023 tot 2032. Er is een enorme toename in de vraag naar gedetailleerde klantinformatie, zodat gespecialiseerde goederen en diensten kunnen worden aangeboden op basis van hun acties, voorkeuren en voorkeuren.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor datamanagementplatforms zijn

  • Oracle Corporation
  • Adobe Systems Inc
  • KBM groep LLC
  • Raketbrandstof INC
  • Crux digital INC
  • Lotame oplossingen inc
  • Turn INC
  • Neustar INC
  • SAS instituut
  • SAP SE
  • Cloudera INC

Download het onderzoeksvoorbeeld met inzichten uit de sector:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4573

Datamanagementplatforms verzamelen veel informatie over klanten die dagelijks verschillende diensten en goederen gebruiken. Om een profiel op te bouwen van een gebruiker met zijn voorkeuren, acties en voorkeuren voor goederen en diensten, bewaren gebruikers zoals marketeers, reclamebureaus en uitgevers deze gegevens. Deze profielen worden op maat gemaakt voor elke gebruiker en meerdere advertenties voor diensten en goederen worden vervolgens subtiel naar gebruikers gepusht via internetadvertenties, sociale mediasites zoals Facebook en Instagram en verschillende zoekmachines zoals Chrome. Door de gegevens die zijn opgeslagen in datamanagementplatforms op te sporen, bij te houden en te analyseren, maken reclamebureaus en marketeers dus gebruik van de gewoonten, \’likes\’ en keuzes van consumenten om zaken te doen. Zodra hun gewoonten en gedragingen zijn onderzocht, wordt er gepersonaliseerd materiaal gemaakt, zoals producten die ze graag willen hebben.

Deze profielen worden voor elke klant opgesteld en platforms voor gegevensopslag worden gebruikt om de gegevens van elke klant op te slaan. Met behulp van de gegevens worden gepersonaliseerde advertenties naar klanten gestuurd, wat hen helpt om de verkoop te verhogen en deze profielen om te zetten in klanten.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4573

Segmentatie

First party, second party en third-party datatypes vormen de drie belangrijkste marktsegmenten voor datamanagementplatformen. In vergelijking met andere platformen, zoals platformen voor gegevensbeheer van tweede partijen en derden, zullen platformen voor gegevensbeheer van eerste partijen naar verwachting het grootste deel van de inkomsten verdienen.

Het gebied wordt volgens Data Sources onderverdeeld in webanalysetools, mobiele apps, mobiel web, CRM-gegevens, POS-gegevens en sociale netwerken.

De populairste sociale mediaplatforms die door bedrijven worden gebruikt om reclame te maken voor hun diensten en goederen zijn Facebook, Instagram en Twitter. Deze sociale medianetwerken verzamelen gegevens en gebruiken deze om producten aan gebruikers te verkopen.

Reclamebureaus, marketeers en uitgevers vormen de marktsegmenten voor datamanagementplatforms op basis van eindgebruikers. Reclamebureaus gebruiken DMP om de meest gepersonaliseerde advertenties naar de beoogde klanten te sturen. DMP is een hulpmiddel dat wordt gebruikt door marketeers om hun producten in verschillende landen en gebieden te promoten. DMP is een hulpmiddel dat wordt gebruikt door uitgevers om artikelen specifiek voor klanten te publiceren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-management-platform-market-4573

Regionaal inzicht

Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio\’s waarin het onderzoek de markt verdeelt. De markt voor datamanagementplatforms wordt naar verwachting gedomineerd door Noord-Amerika. De eerste bedrijven die datamanagementplatforms inzetten om diensten en oplossingen te bieden aan marketeers en reclamebureaus over de hele wereld, zijn die in de Noord-Amerikaanse regio. Voorspeld wordt bijvoorbeeld dat Noord-Amerika in 2022 goed zal zijn voor 34,3% van de wereldwijde marktomzet. De markt voor datamanagementplatforms in deze regio zal naar verwachting worden gedreven door bedrijven als Adobe, Oracle Bluekai en anderen. De markt in de regio zal naar verwachting groeien door de toename van het aantal online kopers en het internetgebruik in Noord-Amerika.

Bovendien wordt verwacht dat Europa in 2022 goed zal zijn voor 24,8% van de markt. Er wordt verwacht dat de markt in de Europese regio zal groeien als gevolg van het stijgende aantal mobiele data-abonnementen en de dramatische toename van het internetgebruik. Volgens de International Telecommunication Union gebruikte 82% van de totale bevolking in de regio internet in 2019. Daarmee is Europa de regio met het meeste internetgebruik. Het aantal mobiele data-abonnementen is sinds 2013 gemiddeld met 57% gestegen.

Grote marktbedrijven investeren veel geld in R&D om hun productportfolio\’s uit te breiden, waardoor de markt voor datamanagementplatforms verder zal groeien. Om hun wereldwijde aanwezigheid uit te breiden, ondernemen marktdeelnemers ook verschillende strategische activiteiten.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire