header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische zekeringen zal de komende jaren tegen 2030 een aanzienlijke groei vertonen

Aug 24, 2023 10:10 AM ET

De wereldwijde markt voor elektrische zekeringen kent een aanzienlijke groei. De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende offshore investeringen in duurzame energie, T&D en de bouwsector. De toenemende elektrificatie draagt bij aan de groei van de markt en stimuleert het stroomverbruik.

Daarnaast zorgen de voordelen van een elektrische zekering, zoals geen onderhoud, een kortere werkingstijd dan een stroomonderbreker en de mogelijkheid om een kortsluitstroom te onderbreken zonder lawaai of rook te produceren, voor een toename van de marktgroei.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor elektrische zekeringen naar verwachting USD 6194,09 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van ongeveer 5,6% tijdens de beoordelingsperiode (2023 -2030).

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7934

Een elektrische zekering wordt gebruikt om elektrische componenten te beschermen tegen hoge stromen. Een elektrische zekering wordt gebruikt om elektrische onderdelen te beschermen tegen overbelasting en kortsluiting tijdens hoog- en laagspanningsinstallaties. Als gevolg hiervan genieten elektrische zekeringen een kolossale bekendheid en is de markt wereldwijd exponentieel gegroeid.

De groei van de markt voor elektrische zekeringen wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder

Toenemende investeringen in de hernieuwbare energie-industrie: Met de toenemende focus op schone en duurzame energiebronnen is er een aanzienlijke toename van investeringen in de hernieuwbare energie-industrie. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe energieopwekkingsprojecten, wat op zijn beurt de vraag naar elektrische zekeringen stimuleert.

Toenemende elektrificatie van de auto-industrie: De auto-industrie ondergaat een transformatie naar elektrische voertuigen (EV\’s) en hybride voertuigen. Deze verschuiving naar elektrificatie heeft de vraag naar elektrische zekeringen in automobieltoepassingen, zoals batterijbeheersystemen en vermogenselektronica, doen toenemen.

Hogere uitgaven voor transmissie- en distributie-infrastructuur: De behoefte aan efficiente transmissie- en distributienetwerken stimuleert investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur. Dit omvat de installatie van elektrische zekeringen voor circuitbeveiliging en foutstroomonderbreking, om de veiligheid en betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet te garanderen.

Sterke groei in de elektronica-industrie: De elektronica-industrie maakt een snelle groei door, aangedreven door technologische vooruitgang en de toenemende vraag van consumenten naar elektronische apparaten. Elektrische zekeringen zijn essentiele componenten in elektronische circuits om gevoelige elektronische componenten te beschermen tegen overstroom en kortsluiting.

Revolutionaire hervormingen in de wereldwijde spoorwegindustrie: De spoorwegindustrie ondergaat transformatieve hervormingen, waaronder de invoering van elektrificatie voor spoorwegnetten. Deze verschuiving naar elektrische spoorwegsystemen vereist de installatie van elektrische zekeringen voor de bescherming en besturing van elektrische circuits in de spoorweginfrastructuur.

Grote spelers

Marktleiders op het gebied van elektrische zekeringen zijn onder andere Eaton (Ierland), ABB (Zwitserland), Schneider Electric (Frankrijk), Hubbell (VS), Siemens (Duitsland), Mersen (Frankrijk), Bel Fuse (VS), Legrand (Frankrijk), G&W Electric (VS), S&C Electric Company (VS) en Little Fuse (VS).

Wereldwijde markt voor elektrische zekeringen – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in vier dynamieken;

Per type : Distributie zekeringen, Zekering & Zekering Link, en Zekering Patroon & Stekker.

Op spanning Laag, Medium en Hoog.

Per Eindgebruik Nutsbedrijven, industrie, handel, transport en anderen.

Per Regio Europa, Noord-Amerika, APAC en Rest van de Wereld.

Wereldwijde markt voor elektrische zekeringen – Regionale analyse

De regio Azie-Pacific domineert de wereldwijde markt voor elektrische zekeringen. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de toegenomen investeringen in de ontwikkeling van slimme netwerkinfrastructuur. Daarnaast zorgen substantiele investeringen in R&D, een groeiende afhankelijkheid van hernieuwbare energiebronnen en infrastructurele activiteiten voor een substantiele marktomvang.

Bovendien wordt de marktgroei gestimuleerd door de ontluikende eindgebruikerssectoren, zoals de auto-industrie en de elektronica-industrie in de regio.

China heeft de hoogste geinstalleerde opwekkings- en distributiecapaciteit onder invloed van de grote vraag naar elektriciteit, wat resulteert in een grotere vraag naar elektrische zekeringen. Ook de groeiende stroomdistributie in landen als India, Australie en Indonesie stimuleert de groei van de regionale markt. De APAC-markt voor elektrische zekeringen zal naar verwachting zijn leidende positie gedurende de prognoseperiode behouden.

Noord-Amerika heeft het op een na grootste aandeel in de wereldwijde markt voor elektrische zekeringen. De marktgroei wordt gedreven door de groeiende bouwprojecten en infrastructurele ontwikkelingsprojecten in de regio. Daarnaast stimuleren de groeiende elektronicasector en de elektrische markt de vraag naar elektrische zekeringen in de regio.

De VS domineert de regionale markt vanwege de groeiende T&D-lijnen. De Noord-Amerikaanse markt voor elektrische zekeringen zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor elektrische zekeringen. De markt wordt gekenmerkt door een toegenomen vraag naar kabelbomen en andere elektrische componenten, waardoor de behoefte aan elektrische zekeringen toeneemt. Ook factoren zoals het snel groeiende gebruik van elektrische instrumenten in de gezondheidszorg bevorderen de groei van de markt. Bovendien stimuleert een grootschalige toepassing in snelgroeiende nuts-, industriele, commerciele en transportsectoren in de regio de groei van de markt.

Volledig rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-fuse-market-7934

Wereldwijde markt voor elektrische zekeringen – Analyse van de concurrentie

Gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende fervente spelers, blijkt de wereldwijde markt voor elektrische zekeringen zeer gefragmenteerd en concurrerend te zijn. Volwassen spelers werken samen, nemen over, werken samen, lanceren technologie en breiden uit om een concurrentievoordeel te behalen in deze markt.

Deze strategische initiatieven ondersteunen de groei- en expansieplannen van deze spelers. Op het gebied van productontwikkeling en verkoop investeren spelers in R&D, merkopbouw en het opbouwen van sterke relaties met klanten.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws:

12 mei 2020 —- Span.IO, Inc. (de VS), een toonaangevende leverancier van elektrische producten, kondigde aan USD 10 MN fondsen te ontvangen voor de missie om de nederige zekeringkast te upgraden. Span ontwikkelt en produceert elektrische producten om de snelle invoering van hernieuwbare energie mogelijk te maken en een intuitieve interface voor thuis te bieden.

Het bedrijf is van plan om huiseigenaren medio februari 2021 een pitch te geven om de stoppenkast te upgraden. Het bedrijf heeft al aangevoeld hoe moeilijk het zou kunnen worden, maar liet zich niet afschrikken door de COVID19-crisis en de mogelijke gevolgen daarvan voor de fondsenwerving of het bedrijf.

Gerelateerde rapporten:

https://energyandpowerresearchmrfr.blogspot.com/

https://energyandpowerresearchmrfr.wordpress.com/

https://myvipon.com/post/797190/Renewable-Energy-Market-Current-SWOT-Industry-amazon-coupons

https://myvipon.com/post/795554/Environmental-Economic-Impact-HVDC-Transmission-Systems-amazon-coupons

https://automotiveindustryinsight.wordpress.com/2023/08/16/navigating-the-growing-landscape-of-sustainable-aviation-fuel-trends-and-forecasts/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire