header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor LCP connectoren zal naar verwachting USD 6.448,4 miljoen bereiken en groeien met een CAGR van 8,1% van 2020 tot 2027.

Aug 24, 2023 10:12 AM ET

LCP connectoren marktinzichten:

De wereldwijde markt voor LCP-connectoren zal tegen 2027 USD 6.448,4 miljoen bereiken met een CAGR van 8,1%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

LCP connectoren zijn door hun voordelen, waaronder non-reactiviteit, inertheid, & sterke vuurbestendigheid, bijzonder geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. LCP connectoren die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan traditionele elektrische toepassingen zijn in deze aspecten gebruikt.

Omdat LCP connectoren de ontwikkeling van zeer nauwkeurige spuitgegoten onderdelen stimuleren, heeft de elektronicasector de trend van het krimpen van elektrische apparaten overgenomen. De wereldwijde markt voor LCP connectoren zal de komende jaren naar verwachting groeien door een toename in de vraag naar miniatuur elektronische componenten, zoals aansluitingen en opbouwapparaten. De miniaturisatie van apparaten of producten stelt producenten in staat om steeds meer functionaliteit in steeds kleinere verpakkingen te stoppen, waardoor processen worden gestroomlijnd.

Een groot probleem voor de wereldwijde industrie is naar verwachting het onevenwicht in de vraag & en het aanbod. De eindgebruikers zijn niet in staat om de kloof te dichten vanwege de kleine bifenylproducenten. Dit aspect zal de expansie van de markt de komende jaren waarschijnlijk beperken.

De relatief hoge prijs van polymeren als gevolg van dure grondstoffen kan tijdens de prognoseperiode een uitdaging vormen voor de markt.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7443

Belangrijkste spelers:

  • Sumitomo Chemical Company
  • Amphenol Corporation
  • Wurth Groep (Wurth Elektronik)
  • 3M Bedrijf
  • Japan Aviation Electronics Industry Ltd.
  • Hirose Electric Co. Ltd.
  • Celanese Corporation
  • RTP Bedrijf
  • HARTING Technologie Groep
  • TE Connectivity Ltd.
  • OMRON Corporation
  • Asia International Enterprise (HK) Limited
  • Cinch-connectiviteitsoplossingen
  • Polyplastics Co. Ltd
  • Axon\’ Kabel
  • Solvay SAMolex Inc,

zijn opmerkelijke verkopers in de LCP Connectors markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/lcp-connectors-market-7443

LCP connectoren markt regionale analyse:

APAC leidt LCP connectoren markt

Als gevolg van de technologische vooruitgang in de regio, zal Azie-Pacific naar verwachting de grootste behoefte aan LCP-connectoren hebben van 2018-2023. In de verwachte periode zal een aanzienlijk aantal grootschalige bedrijven in de lokale E&E sector naar verwachting grote hoeveelheden LCP-connectoren verbruiken. Veel producenten van LCP-connectoren hebben aanzienlijke investeringen gedaan in China, met name in de halfgeleider- en auto-industrie van het land. Ook de markt in de rest van Azie-Pacific zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de loop van de prognoseperiode als gevolg van een toename in de vraag naar consumentenelektronica, auto\’s en discretionair geld onder de middenklasse.

Door de stijging van de vraag vanuit verschillende eindsectoren in zich ontwikkelende economieen zoals Japan, India, China en Zuid-Korea, heeft Azie-Pacific het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor vloeibare kristallen polymeer (LCP). China heeft de grootste elektronische productiebasis en de beste mogelijkheden voor expansie op de markt voor consumentenelektronica. Een andere belangrijke drijvende kracht achter de expansie van deze regionale markt in de komende jaren zal naar verwachting het stijgende besteedbare inkomen van de lokale bevolking zijn. In 2021 had Azie-Pacific het grootste marktaandeel. De snelle verstedelijking en toenemende industrialisatie in landen als China, Vietnam, India, Thailand, Singapore en Taiwan zullen de belangrijkste drijvende krachten achter de groei in de regio Azie-Pacific zijn. China is een van \’s werelds grootste consumenten en producenten van smartphones, waardoor het een aanzienlijk marktaandeel heeft veroverd in dit gebied. De markt voor LCP-folies & laminaten zal naar verwachting worden gedreven door de veranderende levensstijl, samen met de verschuiving in voorkeuren voor de ontwikkeling van telecommunicatietechnologieen & IT-infrastructuur.

Noord-Amerika heeft een bewonderenswaardige groei in LCP connectoren markt

Door de overvloed aan producenten van consumentenelektronica in de regio zal de markt in Noord-Amerika tijdens de prognoseperiode aanzienlijk groeien. Tijdens de prognoseperiode zal de stijgende autofabricage in de VS de vraag naar LCP-connectoren daar doen toenemen. In de komende jaren zal Noord-Amerika naar verwachting een geleidelijke groei doormaken. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende initiatieven voor nieuwe goederen en technologieen. Het gebied is een pionier in de toepassing van geavanceerde technologie, waaronder 5G & 3D-printen. Er wordt voorspeld dat de toepassing van dergelijke geavanceerde technologieen fantastische kansen biedt voor marktexpansie. Verder wordt verwacht dat de vraag naar LCP in de regio zal worden gedreven door de expansie van de automobielsector en de toegenomen behoefte aan hoogwaardige en lichtgewicht materialen in deze sector.

LCP connectoren markt segmentatie:

De wereldwijde markt voor LCP connectoren is onderverdeeld in connectortypes.

Per connectortype zullen rechthoekige connectoren de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Van 2018 tot 2023 zal het segment naar verwachting groeien met een CAGR van 8,5%. Vanwege hun grote duurzaamheid worden rechthoekige connectoren steeds vaker gebruikt. Ze worden gebruikt in robuuste elektrische goederen. Deze connectoren worden ook geleverd met verschillende vergrendelingsopties, waaronder bajonet-, dubbele, schroef- en enkele vergrendelingen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7443

De Covid-19 epidemie heeft een gunstig effect gehad op de wereldwijde industrie van vloeibaarkristalpolymeren omdat er meer producten nodig zijn voor meer eindgebruikers. De verkoop van verschillende elektronische artikelen, zoals smartphones, tablets en laptops, is gestegen als gevolg van de groeiende trend van thuiswerken en lockdown werkprotocollen. Bovendien heeft de wereldwijde uitbreiding van online onderwijs de vraag naar technologische goederen tijdens pandemieen doen toenemen. Toch wordt verwacht dat de andere toepassingen voor vloeibaar-kristalpolymeer, vooral in de auto-industrie en de medische sector, zullen blijven toenemen. Daarom wordt voorspeld dat de markt de komende jaren snel zal groeien als gevolg van een toename in toepassingen.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapportover de Robo-Taxi-markt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Indoor Farming Robots Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Biometrisch systeem marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Robo-Taxi markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire