header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor overspanningsbeveiliging zal een uitstekende groei laten zien met 4,20% CAGR Industrieel groeiscenario, status en prognose 2023 – 2032

Aug 24, 2023 10:09 AM ET

Marktscenario

De omvang van de Surge Arrester-markt werd in 2022 geschat op USD 2,5 miljard. De Surge Arrester-markt zal naar verwachting groeien van 2,605 miljard dollar in 2023 tot 3,62 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar energieopwekking, uitbreiding van het smart grid-netwerk, toenemende investeringen in transmissie- en distributiefaciliteiten, toenemende industrialisatie en ontwikkeling van de energie-infrastructuur. De belangrijkste drijfveren van de markt zijn de toegenomen vraag naar elektrische apparaten, het gebruik van elektrische apparaten, de toename in energieopwekking en de vervanging van bestaande energie-infrastructuur door nieuwe. Noord-Amerika neemt het grootste deel van de wereldwijde vraag naar overspanningsbeveiligingen voor zijn rekening, aangevoerd door China, de snelst groeiende regio.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4298

Een andere reden voor groei in deze markt is de technologische vooruitgang in de sector. De toenemende aandacht voor het verminderen van problemen met de stroomkwaliteit in geindustrialiseerde economieen als gevolg van wijdverspreide spanningspieken & zal de toepassing van deze apparaten aanzienlijk verbeteren. Het toenemende aandeel van elektriciteit in het totale industriele energieverbruik als gevolg van de economische groei & zal de penetratie van de systemen ook stimuleren.

De factor die de wereldwijde vraag naar piekstroombegrenzers afremt, is de concurrentie van de ongeorganiseerde energiesector en de installatiekosten van de begrenzers, vooral in ontwikkelingslanden. De vraag naar overspanningsafleiders groeit echter elke dag, omdat bedrijven zoals Siemens enorm werken aan toepassingsgerichte technologie om ervoor te zorgen dat het resultaat populair, betrouwbaar en veilig is.

In de locomotiefsector groeit de vraag naar overspanningsbeveiliging. Toenemende overheidsinspanningen voor elektrificatie om de toegang tot elektriciteit in landelijke gebieden te verbeteren, in combinatie met een toenemende nadruk op commerciele faciliteiten die werken onder zware weersomstandigheden met veel blikseminslag, zal de groei van de residentiele & commerciele overspanningsbeveiliging industrie stimuleren.

Concurrentiedynamiek

  • Siemens (Duitsland)
  • Olie & Gas (V.S.)
  • Hubbell (VS)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Mitsubishi Electric (Japan)
  • Energie (India)
  • NGK isolatoren (Japan)
  • ABB (Zwitserland)
  • Eaton (Ierland)
  • Legrand S.A (Frankrijk)
  • Emerson Electric (VS)
  • HAKEL spol. Sr. (Tsjechie)
  • Vertiv (V.S.)
  • Connectivity (Zwitserland)
  • Lamco (India)
  • Leviton Manufacturing (V.S.)
  • Raycap Corporation S.A. (V.S.)

De overspanningsbeveiliging markt zal naar verwachting groeien in de komende jaren als gevolg van een aantal belangrijke drijfveren, waaronder:

  1. Toenemende investeringen in transmissie- en distributienetwerken (T&D)
  2. Groeiende vraag naar ononderbroken stroomvoorzieningstoepassingen
  3. Snelle verstedelijking en industrialisatie
  4. Toenemende vraag naar elektriciteit
  5. Toenemend bewustzijn over het belang van overspanningsbeveiliging
  6. Technologische vooruitgang in overspanningsbeveiligingstoestellen

Deze drijvende krachten zullen naar verwachting kansen creeren voor groei in de overspanningsbeveiligingsmarkt, aangezien steeds meer industrieen en particulieren hun elektrische apparatuur willen beschermen tegen spanningspieken en -pieken.

Volledig rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/surge-arrester-market-4298

Segmentatie van de markt

De wereldwijde overspanningsbeveiliging markt is onderverdeeld naar type in polymeer & porselein. Het polymere overspanningsbeveiliging segment leidt de markt vanwege de veelzijdigheid van het ontwerp, wat leidt tot een breed scala aan dempers met betrekking tot kortsluitgedrag, mechanische eigenschappen en kosten. per spanning is de markt onderverdeeld in laag, medium & hoog, per klasse is de markt onderverdeeld in distributie, tussenliggend & station. Als gevolg van de opkomst van smart grid-infrastructuur en een toename van de industrialisatie in ontwikkelingslanden, domineert het segment van de distributieklasse de industrie.

De markt voor distributieklassen in Azie-Pacific en Zuid-Amerika zal naar verwachting stijgen met de hoogste CAGR, waarbij de groei tijdens de prognoseperiode gericht zal zijn op India, China, Brazilie en Argentinie. De wereldwijde markt voor overspanningsbeveiligingen is onderverdeeld in industriele, commerciele en residentiele toepassingen. Onder hen zal het genereren van inkomsten uit de commerciele sector naar verwachting toenemen met een CAGR van ongeveer 8,50% tijdens de prognoseperiode.

Regionale vooruitzichten

De wereldwijde overspanningsbeveiliging markt strekt zich uit over Europa, Azie-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld. In het recente verleden heeft Noord-Amerika de weg geleid voor overspanningsbeveiliging. Het bestaan van een groot aantal producenten van overspanningsbeveiliging heeft de groei van deze regionale markt aanzienlijk gestimuleerd. Tijdens de prognoseperiode zal de Europese markt naar verwachting het grootste aandeel hebben in de wereldeconomie. De veroudering van de elektrische infrastructuur en de noodzaak om uitval van apparatuur als gevolg van herhaalde spanningspieken te verminderen, stimuleren de Europese markt.

Gerelateerde rapporten:

OCTG-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Batterijbeheersystemen marktomvang, groeiverslag 2030

Offshore booreilanden marktomvang, aandeel, groei | rapport, 2032

Demarkt voor afvalwarmteterugwinningssystemen – omvang, aandeel – verslag 2030

Markten voor gasturbinediensten – omvang, aandeel, verslag 2023-2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire