header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Voeding in Pakket en Voeding op Chip zal naar verwachting USD 2,5 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 5,00% van 2023 tot 2032

Aug 24, 2023 10:14 AM ET

Inzicht in de markt voor voeding in pakketten en voeding op chips:

De wereldwijde markt voor voeding in pakketten en voeding op chip groeit snel. De toenemende integratie van PSiP en PwrSoC in consumentenelektronica voor een laag energieverbruik en een hoge energie-efficientie creeert een aanzienlijke vraag op de markt. De stijgende vraag naar consumentenelektronica stimuleert de omvang van de markt. Bovendien bieden de nieuwste ontwikkelingen in de industrialisatie aanzienlijke marktkansen.

Door de snelle opkomst van consumentenelektronica zal de markt de komende jaren naar verwachting een enorme groei doormaken. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de Power Supply in Package en Power Supply on Chip-markt naar verwachting groeien van USD 1,7 miljard in 2023 tot USD 2,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7764

Belangrijkste spelers:

  • Texas Instruments Incorporated
  • Bel Fuse Inc.
  • ON Halfgeleider
  • Vicor Corporation
  • Panasonic Corporation
  • Jiangsu Changjiang Electronics Technology Co. Ltd.
  • TDK Corporation
  • Amkor Technologie
  • ASE Groep
  • Intel Corporation,

zijn de belangrijkste leveranciers in de Power Supply in Package en Power Supply on Chip markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-supply-in-package-chip-market-7764

Regionale analyse van de markt voor voeding in verpakking en voeding op chip:

De regio Azie-Pacific domineert de wereldwijde markt voor voeding in verpakking en voeding op chip. Medische apparatuur en productiefaciliteiten in deze regio creeren een grote vraag naar PSiP- en PwrSoC-producten. Daarnaast wordt de markt gestimuleerd door de snelle industrialisatie en de groeiende vraag naar voeding in pakketten en voeding op chip voor automobielsystemen en draagbare producten.

Bovendien stimuleren de sterke aanwezigheid van PSiP & PwrSoC-fabrikanten en de snel groeiende halfgeleiderindustrie in de regio de groei van de markt. De stijgende telecomsector in de regio en de vooruitgang in servers, routers en set-top boxes beinvloeden de PSiP- en PwrSoC-marktinkomsten. Daarnaast beinvloeden de verbeterende voorschriften voor gedistribueerde voeding & wandtransformator de PSiP & PwrSoC marktwaarde.

Landen als India, China en Japan hebben een aanzienlijk aandeel in de PSiP- en PwrSoC-markten in de regio. De groeiende vraag naar efficient energiebeheer voor een regelmatige, ononderbroken energievoorziening verhoogt de inkomsten van de PSiP- en PwrSoC-markt. Bovendien stimuleren de groeiende behoefte aan power management IC\’s en de voortdurend groeiende consumentenelektronicasector het marktaandeel van PSiP en PwrSoC.

Segmentatie van de Power Supply in Package en Power Supply on Chip-markt:

Het PSiP en PwrSoC marktrapport is gesegmenteerd in producten, toepassingen en regio\’s. Het productsegment is onderverdeeld in Power Supply in Package (PSiP) en Power Supply on Chip (PwrSoC). Het toepassingssegment is onderverdeeld in medische apparaten, auto\’s, consumentenelektronica, militaire & defensie, telecom & IT en andere. De regio segment is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, en anderen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7764

Het toenemende gebruik van voeding in pakketten en voeding op chip in de productie van automotive systemen en stroom voor draagbare producten stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren de groeiende vraag naar PSiP en PwrSoC en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industrialisatie de omvang van de markt. Elektronicafabrikanten proberen steeds vaker producten met een kleine vormfactor te ontwikkelen, waardoor de vraag naar voeding in pakketten en voeding op chip toeneemt.

De toenemende druk om PSiP en PwrSoC te integreren in elektronische apparaten voor consumenten voor een laag energieverbruik en een hoge energie-efficientie creeert ook een aanzienlijke vraag op de markt. De toenemende vraag naar efficiente IC\’s voor energiebeheer en de snelle industrialisatie hebben een positieve invloed op de waarde van de markt voor voeding in behuizing en voeding op chip. Bovendien creeert de groeiende vraag naar PSiP en PwrSoC voor een regelmatige, ononderbroken stroomvoorziening enorme kansen.

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportDraadloze Oplaadmarkt voor Auto\’s Prognose tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor industriele robotica Wereldwijd voorspeld tot 2030

OnderzoeksrapportMobiele Robot ica Markt – Voorspelling 2030

Service Robotics markt onderzoeksrapport- Voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire