header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Kids Smartwatch Markt zal naar verwachting USD 2,2 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 18,4% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

Aug 24, 2023 9:44 AM ET

Kids Smartwatch Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Kids Smartwatch Market Information by Type, Application, End-User, and Region – Forecast till 2030, zou de Kids Smartwatch Market tussen 2022 en 2030 met 18,4% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 2,2 miljard USD bedragen.

Smartwatchmarkt voor kinderen Synopsis

Smartwatches voor kinderen zijn draagbare apparaten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en die een scala aan functies en functionaliteiten bieden. Deze apparaten combineren de functionaliteit van een traditioneel horloge met geavanceerde technologische mogelijkheden, zoals communicatie, locatiebepaling en gezondheidsmonitoring. Kids smartwatches zijn uitgerust met functies zoals GPS-tracking, SOS-alerts, berichten en activiteitentracking, waardoor ouders gerust kunnen zijn en kinderen op een veilige en gecontroleerde manier verbonden kunnen blijven.

Smartwatches voor kinderen vinden toepassingen in verschillende scenario\’s, voornamelijk gericht op het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van kinderen. Ze stellen ouders in staat om de locatie van hun kind in realtime te volgen, wat een extra beveiligingslaag biedt. Bovendien hebben smartwatches voor kinderen vaak ingebouwde communicatiefuncties, waardoor ouders en kinderen met elkaar in contact kunnen blijven via spraakoproepen of berichten. Deze apparaten moedigen ook fysieke activiteit aan door functies voor het bijhouden van activiteiten, zoals het tellen van stappen en het bijhouden van calorieen. Bovendien worden smartwatches voor kinderen vaak geleverd met educatieve spelletjes en apps, die het leren en de cognitieve ontwikkeling bevorderen.

Kids Smartwatch Markt Competitief Landschap:

De welvarende bedrijven in de DevOps-industrie zijn onder andere

  • Doki Technologieen
  • LG Electronics
  • VTech Holdings
  • Huawei Technologieen
  • GPS
  • Beeld
  • Kiezel
  • Precise Innovatie
  • Tencent Bedrijven
  • Tinitell AB
  • Xiaomi Wereldwijde gemeenschap

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8309

Augustus 2022

een van de topspelers in de Kids Smartwatch markt introduceerde een nieuw model met geavanceerde veiligheidsfuncties. Deze smartwatch bevat verbeterde GPS-trackingmogelijkheden, waardoor ouders de locatie van hun kind nauwkeuriger kunnen volgen. Het heeft ook een SOS-alarmfunctie waarmee kinderen in noodsituaties noodsignalen naar hun ouders kunnen sturen. De smartwatch verbetert de veiligheid verder met geo-fencing technologie, die ouders waarschuwt wanneer hun kind aangewezen veilige zones binnengaat of verlaat.

Behandelde markt USP:

Kids Smartwatch Markt Drivers:

Groeiende bezorgdheid over de veiligheid van kinderen: Door de toenemende bezorgdheid over de veiligheid van kinderen zijn ouders op zoek naar manieren om verbonden te blijven en de activiteiten van hun kinderen in de gaten te houden. Smartwatches voor kinderen bieden een gemakkelijke oplossing met functies zoals GPS-tracering, SOS-waarschuwingen en real-time communicatie, wat de vraag op de markt stimuleert. Technologische vooruitgang: De voortdurende vooruitgang in draagbare technologie heeft geleid tot de ontwikkeling van meer geavanceerde en functierijke smartwatches voor kinderen. Met verbeterde functionaliteit, een langere levensduur van de batterij en verbeterde connectiviteitsopties worden deze apparaten steeds aantrekkelijker voor zowel ouders als kinderen, wat bijdraagt aan de groei van de markt.

Toenemende digitalisering en smartphone-penetratie: De toenemende digitalisering en smartphone-penetratie hebben een gunstige omgeving gecreeerd voor smartwatches voor kinderen. Deze apparaten maken vaak verbinding met smartphones, waardoor ouders de smartwatchfuncties kunnen beheren en bedienen via speciale applicaties. Het wijdverspreide gebruik van smartphones en de eenvoudige integratie met smartwatches voor kinderen zijn de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8309

Beperkingen op de markt voor Smartwatches voor kinderen:

Een van de belangrijkste beperkingen voor de smartwatchmarkt voor kinderen is bezorgdheid over privacy en veiligheid. Omdat met deze apparaten persoonlijke gegevens worden verzameld en verzonden, is er behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen om gevoelige informatie te beschermen. Daarnaast zijn de beperkte batterijlevensduur van smartwatches en de mogelijke negatieve impact op de schermtijd van kinderen factoren die de groei van de markt kunnen belemmeren. Bovendien kunnen betaalbaarheid en prijs een rem vormen, omdat sommige ouders smartwatches voor kinderen als een extra uitgave beschouwen.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de smartwatchmarkt voor kinderen. Hoewel er aanvankelijk sprake was van een verstoring in de toeleveringsketen en productieprocessen, resulteerde de toegenomen focus op leren op afstand en digitale connectiviteit in een stijging van de vraag naar slimme apparaten voor kinderen. Ouders zochten naar manieren om hun kinderen betrokken en verbonden te houden tijdens sluitingsdagen en onderwijs op afstand, wat leidde tot een groter gebruik van smartwatches voor kinderen. Nu de scholen weer opengaan en er minder beperkingen zijn, zal de markt naar verwachting blijven groeien, met een focus op veiligheid en communicatiefuncties.

Segmentatie van de Smartwatchmarkt voor kinderen

Naar type

De geintegreerde Smartwatch voor kinderen en standalone Smartwatch voor kinderen

Naar toepassing

Per toepassing, individueel gebruik, school en trainingsorganisatie voor kinderen

Per eindgebruiker

Per eindgebruiker, het segment omvat IT & Telecom, BFSI, Retail, Productie, Gezondheidszorg, energie & nutsbedrijven

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8309

Regionaal inzicht in de Kids Smartwatch markt

Europa is een andere prominente regio in de Kids Smartwatch markt. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de drijvende kracht achter de groei in deze regio. Europa heeft een hoog niveau van bewustzijn met betrekking tot de veiligheid van kinderen en een sterke nadruk op educatieve ontwikkeling, wat de vraag naar smartwatches voor kinderen stimuleert. Bovendien draagt de strenge regelgeving in de regio met betrekking tot de privacy van kinderen en gegevensbescherming bij aan de groei van de markt door het vertrouwen van de consument te waarborgen.

De regio Azie-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor Smartwatches voor kinderen. Het stijgende besteedbare inkomen, de verstedelijking en het groeiende bewustzijn van de veiligheid van kinderen stimuleren de vraag naar smartwatches voor kinderen in deze regio. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India leveren de grootste bijdrage aan de markt. Daarnaast creeert de aanwezigheid van een grote bevolking, in combinatie met de groeiende invloed van digitale technologie in het dagelijks leven, aanzienlijke kansen voor marktspelers in de regio Azie-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Digital Signage Market Research Report Wereldwijde voorspelling tot 2030

Wereldwijd onderzoeksrapport overhogesnelheidscamera\’s – prognose 2027

Digitale camera marktonderzoeksrapport – voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire