header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen zal naar verwachting 14,72 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 6,58% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Aug 24, 2023 9:50 AM ET

Overzicht van de markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Automated Passenger Counting System Market Information By Type, By Technology, By Application, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor automatische passagierstellers tussen 2023 en 2030 met 6,58% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 14,72 miljard dollar bedragen.

Synopsis van de markt voor automatische passagierstelsystemen

Automated Passenger Counting System (APC) is een technologie die sensoren en camera\’s gebruikt om passagiers in voertuigen voor openbaar vervoer nauwkeurig te tellen en te volgen. Het levert real-time gegevens over passagiersstromen, waardoor vervoersautoriteiten en operators de planning van diensten, de toewijzing van middelen en de veiligheid van passagiers kunnen optimaliseren. Het APC-systeem biedt tal van toepassingen, waaronder vraagvoorspelling, tariefvalidatie, vlootbeheer en analyse van passagiersgedrag, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor een efficiente bedrijfsvoering van het openbaar vervoer.

Download de gratis PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2398

Automated Passenger Counting System-markt Concurrentielandschap:

De toonaangevende bedrijven in de sector van automatische passagierstellers zijn onder andere

  • Ris-Gmb
  • HHELLA
  • Aglaia Mobiel
  • Vision
  • Eurotech
  • DILAX
  • Infodev elektronische ontwerpers
  • Cisco Systemen
  • Siemens
  • Hitachi
  • Huawei Technology Co Ltd
  • Clever Apparaten Ltd

Laatste updates (maart 2023)

Cisco Systems introduceerde een nieuwe generatie APC-technologie. Het systeem bevat kunstmatige intelligentie en algoritmen voor machinaal leren om de nauwkeurigheid te verbeteren en waardevolle inzichten te bieden in gedragspatronen van passagiers. Deze ontwikkeling benadrukt de voortdurende inspanningen van marktspelers om de mogelijkheden en functionaliteiten van APC-systemen te verbeteren, om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de openbaarvervoersector.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2398

Automated Passenger Counting System Market Drivers:

Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt voor Automated Passenger Counting System (APC). Ten eerste stimuleert de toenemende focus op het optimaliseren van de efficientie van het openbaar vervoer en het verbeteren van de passagierservaring de toepassing van APC-systemen. De realtime gegevens die deze systemen opleveren, stellen exploitanten in staat geinformeerde beslissingen te nemen over dienstplanning, vlootbeheer en de toewijzing van middelen. Ten tweede ondersteunt de groeiende behoefte aan nauwkeurige passagierstellingen en vraagvoorspellingen de groei van de markt. APC-systemen leveren betrouwbare gegevens over passagiersstromen, waardoor autoriteiten de dienstfrequenties kunnen optimaliseren en effectief aan de vraag kunnen voldoen. Bovendien verbetert de integratie van APC-systemen met tariefverzamelsystemen de nauwkeurigheid van de tariefvalidatie, waardoor inkomstenverlies wordt beperkt en de operationele efficientie wordt verbeterd.

Beperkingen op de markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen:

De markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen wordt geconfronteerd met een aantal beperkingen. Ten eerste kunnen de hoge installatie- en onderhoudskosten van APC-systemen een barriere vormen, vooral voor kleinschalige vervoerders. Ten tweede kan bezorgdheid over de privacy in verband met op video gebaseerde systemen voor het volgen van passagiers de groei van de markt belemmeren, waardoor strenge maatregelen voor gegevensbescherming nodig zijn om deze bezorgdheid weg te nemen. Bovendien vormt de complexiteit van de integratie van APC-systemen met bestaande infrastructuur en systemen een uitdaging voor de implementatie.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen. Door reisbeperkingen en verminderde passagiersaantallen daalde de vraag naar APC-systemen tijdelijk. Naarmate de wereld echter herstelt van de pandemie, zal de markt naar verwachting weer aantrekken. Na de pandemie zal de focus op de veiligheid van passagiers en sociale distantieringsmaatregelen de toepassing van APC-systemen stimuleren om de passagierscapaciteit effectief te controleren en beheren. Daarnaast zullen APC-systemen een cruciale rol spelen bij het analyseren van passagiersgedrag en transportautoriteiten helpen zich aan te passen aan veranderende reispatronen.

Marktsegmentatie Geautomatiseerde Passagierentelsystemen

Naar type

Het type omvat displaysystemen, aankondigingen, infotainmentsystemen, mobiele toepassingen

Naar technologie

De technologie omvat infrarood, stereoscopische visie, time-of-flight, IP-camera\’s

Per toepassing

De toepassing omvat spoorwegen, autowegen, vliegvelden

Kijk voor korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2398

De markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen biedt regionaal inzicht

Noord-Amerika is een van de belangrijkste regio\’s die de markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen (APC) aandrijft, voornamelijk vanwege de geavanceerde transportinfrastructuur. De regio heeft gevestigde openbaarvervoersnetwerken in grote steden, waardoor de implementatie van APC-systemen haalbaarder wordt. Daarnaast loopt Noord-Amerika voorop bij het nemen van smart city-initiatieven, waaronder de integratie van intelligente transportsystemen. De focus op het verbeteren van stedelijke mobiliteit en het optimaliseren van transportefficientie heeft geleid tot een aanzienlijk marktaandeel voor APC-systemen in de regio.

Europa volgt Noord-Amerika op de voet in de APC-markt. De regio legt sterk de nadruk op duurzaam transport en heeft verschillende initiatieven geimplementeerd om de koolstofuitstoot te verminderen en milieuvriendelijke transportmiddelen te promoten. Intelligente transportsystemen worden op grote schaal toegepast in Europese steden, waardoor de integratie van APC-systemen voor nauwkeurige passagierstellingen en optimalisatie van middelen mogelijk wordt. De toewijding van Europa om de efficientie van het openbaar vervoer te verbeteren, in combinatie met de focus op milieuduurzaamheid, heeft bijgedragen aan de groei van de markt in de regio.

De regio Azie-Pacific maakt een snelle groei door in de APC-markt. De regio wordt gekenmerkt door toenemende verstedelijking, bevolkingsdichtheid en de behoefte aan efficiente oplossingen voor openbaar vervoer. Opkomende economieen in Azie en de Stille Oceaan, zoals China en India, zijn getuige van aanzienlijke investeringen in de transportinfrastructuur, waaronder de ontwikkeling van metrosystemen, snelle busvervoersnetwerken en slimme steden. Deze factoren stimuleren de vraag naar APC-systemen om passagiersstromen te monitoren, diensten te optimaliseren en transportplanning te verbeteren. De regio Azie-Pacific heeft een enorm marktpotentieel door de grote bevolking en de stijgende vraag naar naadloos en efficient openbaar vervoer.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport over demarkt voor halfgeleiderverbindingen Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor beeldsensoren – Wereldwijde voorspelling tot 2030

SCADA-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

OnderzoeksrapportTemperatuursensoren Markt – Voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire