header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Distributed Generation-markt: groeikansen, drijvende factoren, hoogtepunten van de sector: prognose tot 2030

Aug 24, 2023 10:04 AM ET

De markt voor gedistribueerde opwekking is wereldwijd sterk in opkomst. De marktgroei is toe te schrijven aan aanzienlijke investeringen in de bevordering van schone energie.

Daarnaast ondersteunt de toenemende penetratie van gedistribueerde energiebronnen (DER\’s) om distributienetwerken te beheren de groei van de markt. De huidige uitdagingen met betrekking tot het distributienetwerk en de stijgende behoeften van elektriciteitsbedrijven doen de marktgroei escaleren.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor gedistribueerde opwekking naar verwachting een exponentiele waarde creeren tegen 2030, met een indrukwekkende CAGR van 10,68% tijdens de evaluatieperiode (2023-2030).

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6454

Aanzienlijke investeringen om schone energiediensten te leveren aan residentiele, commerciele en overheidssectoren stimuleren de groei van de markt. De snelle groei van hernieuwbare energiemarkten stimuleert de omvang van de markt verder.

Bijkomende factoren die de groei van de gedistribueerde opwekkingsmarkt ondersteunen, zijn wettelijke doelstellingen voor hernieuwbare opwekking met minimale investeringen in netwerkcapaciteit en toenemende netwerkhostingcapaciteit voor DER\’s. De stijgende vraag naar efficiente oplossingen voor het beheer van gedistribueerde energiebronnen heeft een positieve invloed op de groei van de markt. Toenemend gebruik van DER\’s zoals zon-PV, wind en waterkracht beinvloeden de groei van de markt.

Grote spelers

  • General Electric Company
  • Ansaldo Energia
  • Bloom Energie
  • Schneider Electric SE
  • Caterpillar Inc.
  • Siemens AG
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd
  • Brandstofcel energie Inc
  • Cummins Inc.
  • Bergey Windpower onder andere

De belangrijkste drijfveren voor groei in de markt voor gedistribueerde opwekking zijn

Groeiend bewustzijn van schone energiebronnen: De toegenomen vraag naar gedistribueerde opwekking vanwege de milieuvoordelen en de concurrerende kosten in vergelijking met traditionele energieopwekking stuwt de groei van de markt

Overheidsbeleid en reductiedoelstellingen voor broeikasgasemissies: De groei van de markt voor gedistribueerde energieopwekking (DEG) wordt gestimuleerd door het toegenomen overheidsbeleid en de doelstellingen voor het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen. De voordelen van hernieuwbare technologie, zoals energiezekerheid, veerkracht en koolstofreductie, zijn ook verantwoordelijk voor de groei van de markt over de hele wereld.

Toenemende vraag naar energie: De wereldwijde markt voor gedistribueerde opwekking bevindt zich in de groeifase als gevolg van de toenemende vraag naar energie en het aanbod dat niet op elkaar is afgestemd; stroomopwekking en vraag

Gedistribueerde opwekkingsmarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in technologie, toepassing, eindgebruik en regio\’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in geothermische energie, zonne-energie, windenergie, biogas, brandstofcellen en andere. Hiervan heeft de zonne-energietechnologie het grootste marktaandeel, voornamelijk vanwege de lagere kosten voor het opzetten van het systeem voor commercieel en residentieel gebruik. Het toepassingssegment is onderverdeeld in on-grid en on-grid.

Hiervan is on-grid het grootste toepassingssegment, voornamelijk vanwege de kostenefficientie en eenvoudige lay-out van deze systemen. Het eindgebruiksegment is onderverdeeld in residentieel, industrieel en commercieel. Hiervan heeft het commerciele segment het grootste marktaandeel. Dit segment zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode.

Wereldwijde gedistribueerde opwekkingsmarkt – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde gedistribueerde opwekkingsmarkt door de toenemende implementatie van hernieuwbare energiebronnen. Daarnaast dragen de toenemende geothermische centrales in de regio bij aan de groei van de markt voor gedistribueerde opwekking. Europa heeft meer dan 100 geothermische centrales geinstalleerd, die elk jaar ongeveer 15 TWh stroom produceren. Verwacht wordt dat de geinstalleerde capaciteit in 2020 meer dan 3 GWe zal bedragen.

Factoren die de omvang van de markt voor gedistribueerde opwekking in de regio vergroten, zijn onder andere overheidsinitiatieven die een proof-of-concept-oefening zijn gestart waarbij steeds meer DER-beheerplatforms worden ingezet om de DER-mogelijkheden voor circuits te verbeteren.

Noord-Amerika neemt de tweede plaats in op de wereldmarkt voor gedistribueerde opwekking. De regio heeft ook het grootste aandeel in het geothermische segment, met meer dan 77 geinstalleerde centrales met een capaciteit van 3.086 MW. Daarnaast zorgen de toenemende toepassing van hernieuwbare bronnen en het stijgende energieverbruik in de regio voor een aanzienlijke vraag op de markt. Aanzienlijke investeringen in netwerk- en transmissie-infrastructuren stimuleren de groei van de regionale markt.

De markt voor gedistribueerde opwekking in de regio Azie-Pacific groeit snel. APAC-landen, zoals India, Japan en Zuid-Korea, werken voortdurend aan een meer duurzame, betrouwbare en betaalbare energievoorziening om klimaatverandering en de stijgende vraag naar elektriciteit tegen te gaan. Hierdoor neemt het marktaandeel van gedistribueerde opwekking in de regio toe en wordt er meer gigawattpiek aan zonne-energie ingezet.

Wereldwijde markt voor gedistribueerde opwekking – Concurrentielandschap

De markt voor gedistribueerde opwekking is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers in de sector. Deze spelers hanteren strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en de lancering van technologie om een groter concurrentievoordeel te behalen.

Volledig rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/distributed-generation-market-6454

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

21 april 2021 —- Opus One Solutions, een toonaangevende leverancier van DER-oplossingen, kondigde aan een contract te hebben ontvangen van SP Group voor de implementatie van zijn GridOS-software om de bestaande gedistribueerde energie in real-time te optimaliseren en meer hernieuwbare energie in het net te integreren.

Met deze overeenkomst bereidt Opus Singapore voor op een toekomst van hernieuwbare energie voor een koolstofarme economie met behulp van zijn GridOS-platform. Opus One Solutions is een Global Cleantech 100-bedrijf dat DER-planning, -beheer en transactieve/flexibele software voor energiemarkten levert.

Gerelateerde rapporten:

Grid Scale Battery-markt: omvang, aandeel, groeiverslag 2032

De markt voordigitale olievelden: omvang, aandeel, groeirapport 2030

Omvang, aandeel, vraaganalyse vande markt voor boorputapparatuur, 2030

Warmtemeter marktomvang, -aandeel, -groei, 2032

Kleinschalige LNG-markt: omvang, aandeel, groeicijfers, 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire