header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamische Toepassingen Beveiliging Testen Marktomvang & Aandeelanalyse – Groeitrends & Prognoses (2023-2032)

Aug 24, 2023 9:34 AM ET

Markt Overzicht

Volgens historische voorspellingen zal de markt voor het testen van dynamische toepassingen stijgen van USD 1,86 miljard in 2023 tot USD 10,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,21% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Een beveiligingsaanpak die bekend staat als dynamisch testen van applicatiebeveiliging kan worden gebruikt om beveiligingslekken in online en mobiele apps te identificeren. De toepassing controleert op een breed scala aan SQL-fouten met betrekking tot invoer- en uitvoerbeveiligingsproblemen.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5793

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor Dynamic Applications Security Testing zijn onder andere,

  • IBM Corporation
  • Voorbij Veiligheid
  • Ubiquitous AI Corporation
  • WhiteHat Beveiliging
  • Crashtest Beveiliging
  • Synerzip Softech India
  • Applause App Quality Inc.
  • Capgemini SE
  • Virtusa Corporation
  • ControlCase
  • Cognizant
  • Checkmarx Inc.

De groeiende behoefte aan beveiligingsrisico\’s in online en mobiele programma\’s en het gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen door het MKB en grote bedrijven stimuleren de wereldwijde vraag naar dynamische applicatiebeveiligingstesten. Kostenefficientie, een breder bereik van digitale applicatiebeveiliging en schaalbaarheid dragen bij aan de groeiende behoefte aan dynamisch applicatiebeveiliging testen als tool voor ondernemingen. Webgebaseerde en mobiele toepassingen, de behoefte aan snelle installatie en robuust beheer van deze apps zijn allemaal drijvende krachten achter de ontwikkeling van de markt. Cyberaanvallen worden aan de andere kant steeds gewoner. Wereldwijde bedrijven in de markt dragen bij aan een gematigd niveau van fragmentatie in de sector.

De uitbraak van COVID-19 veroorzaakte personeelstekorten en vertragingen in de elektronische industrie. Het industriele gebruik is afgenomen en buitenlandse reisverboden en sluitingen van faciliteiten hebben de trends in de wereldwijde markt voor Dynamic Applications Security Testing beinvloed. Wereldwijd hebben landen preventieve maatregelen genomen vanwege de constante verspreiding van het coronavirus. Meer dan 90 procent van de mensen werkt en studeert thuis. Naarmate meer mensen ervoor kiezen om thuis te werken, is het aantal mensen dat videoconferentiesystemen gebruikt gestegen. In de afgelopen vier maanden zijn de meeste extra domeinregistraties voor Zoom en andere videocommunicatienetwerken sterk gestegen.

Segmentatie Overzicht:

De wereldwijde markt voor krachtige applicatiebeveiligingstesten is onderverdeeld in onderdelen, indeling, toepassing, grootte van de vereniging, verticale en district. Op basis van het onderdeel wordt de sectie bovendien gekarakteriseerd in opstelling en administraties. De administraties worden bovendien geordend in bekwame en gecontroleerde administraties.

Op basis van organisatie wordt de sectie verder onderverdeeld in on-cloud en on-premise. Op basis van de toepassing is het onderdeel bovendien onderverdeeld in beveiliging van webtoepassingen en beveiliging van draagbare toepassingen. Op basis van de grootte van de organisatie is het fragment bovendien onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. De markt voor het testen van de beveiliging van unieke toepassingen wordt breed gebruikt in tal van sectoren, zoals BFSI, medische zorg, IT en telecommunicatie, medische diensten, detailhandel en tal van andere sectoren. De wereldwijde markt voor het testen van de beveiliging van dynamische toepassingen zal naar schatting groeien tot USD 2,6 miljard met een CAGR van 23% in het tijdsbestek van 2023.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor het testen van de beveiliging van unieke toepassingen is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika is goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor unieke applicatiebeveiligingstesten.

De aanwezigheid van een belangrijk deel in het gebied en de groeiende belangstelling voor op beveiliging gebaseerde administraties zijn in principe verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze markt in het gebied. Azie en de Stille Oceaan worden beoordeeld om een hoge ontwikkelingssnelheid te laten zien tijdens het tijdsbestek van de meter.

De stijgende veelzijdige en elektronische applicatieontwerpers vragen om betere test- en beveiligingsadministraties die de markt hier aansturen. De ondersteunende overheidsbenaderingen stimuleren de ontwikkeling van de markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina\’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor beveiligingsonderzoek van dynamische toepassingen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/dynamic-application-security-testing-market-5793

Recente ontwikkelingen:

De combinatie van AI en AI in het testsysteem wordt geaccepteerd om spelers een langdurige overhand te bieden. De aanzienlijke risicobereidheid en innovatie die nodig zijn om de markt te betreden, vormen enorme obstakels voor nieuwe deelnemers.

Door de opvallend stijgende organisatie van cloud framework en externe applicaties, net als het patroon naar open bankieren, is het testen van de beveiliging van applicaties belangrijker geworden. Vanwege veiligheidskwesties zijn belangrijke leden in de BFSI-business de toegang tot externe informatie aan het herontwerpen.

Gerelateerde rapporten:

Edge Computing-markt

Markt voor antivirussoftware

Onafhankelijke softwareleveranciers

Contact Center-as-a-Service-markt

E-Wallet markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire