header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Key Management as a Service-markt zal tot 2032 groeien met een CAGR van 27,60% tot een waarde van USD 4,48 miljard

Aug 24, 2023 10:17 AM ET

Service voor sleutelbeheer In 2022 werd de marktomvang geschat op USD 0,5 miljard. Er wordt verwacht dat de inkomsten van de marktsector zullen stijgen van USD 0,64 miljard in 2023 tot USD 4,48 miljard in 2032, met een groei van 27,60% van 2023 tot 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn het toenemende gebruik van cloudgebaseerde platformen en de uitbreiding van de wetten op naleving van de regelgeving.

Veel sectoren zijn overgestapt op geavanceerde oplossingen voor bedrijfsbeveiliging als gevolg van de toename van datalekken en diefstal van persoonlijke informatie. De belangrijkste drijfveren voor de markt zijn naar verwachting de verschuiving van organisaties naar een digitale omgeving om digitale diensten te kunnen leveren en de toename van de hoeveelheid gevoelige en onbeveiligde gegevens die moeten worden beveiligd.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8188

Enterprise sleutelbeheer maakt gebruik van een gecentraliseerd beheersysteem om de cryptografische sleutels veilig te stellen die nodig zijn om gevoelige gegevens in een gedistribueerde IT-omgeving binnen een bedrijf te versleutelen. Tegenwoordig zijn bedrijven meer geneigd om een gegevensbeschermingsbeleid te omarmen, maar dit brengt aanzienlijke kosten, complexiteit en uitgaven met zich mee.

Sleutelbeheer als een Service markt – Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de markt voor Sleutelbeheer als een service zijn onder andere

  • Oracle Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Amazon Web Services (VS)
  • Thales eSecurity (Frankrijk)
  • Equinix Inc (VS)
  • Alibaba (China)
  • Egnyte (VS)
  • Ciphercloud (VS)
  • Google (VS)
  • Keynexus (VS)
  • Sepior ApS (Denemarken)
  • Unbound Tech (Israel)
  • Box (VS)

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

De toepassing van het IoT zorgt voor een algehele toename van het aantal gegenereerde gegevens, waardoor industriele gegevens worden omgezet in industriele Big Data. Omdat IoT-oplossingen kunstmatige intelligentie, machinaal leren en real-time gegevensverwerking omvatten, wordt verwacht dat het aantal IoT-apparaten aanzienlijk zal toenemen. Voorspeld wordt dat het aantal Internet of Things (IoT)-apparaten in Azie tegen 2023 zal zijn gestegen boven de huidige schatting van 3,5 miljard. De enorme toename van gegevens door de toepassing van IoT- en cloud-technologieen zal de markt naar verwachting stimuleren.

Overheden over de hele wereld beginnen te reageren op geruchtmakende datalekken door wetten in te voeren zoals de GDPR en CCPA. Door aan deze eisen te voldoen, laat de organisatie zien dat ze zich volledig bewust is van het probleem en de nodige actie heeft ondernomen om het aan te pakken. Deze specificaties bestaan om een fundamenteel beveiligingsniveau te garanderen. Daarom wordt de behoefte aan sleutelbeheerdiensten voor ondernemingen gevoed door het verlies van belangrijke gegevens en nalevingsproblemen. Dit stimuleert de inkomsten van de Key Management as a Service-markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina\’s, grafieken, tabellen, figuren) over de Key Management as a Service-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/key-management-service-market-8188

Segmentatie

Sleutelbeheer als een dienst Marktsegmentatie op basis van bestandsversleuteling, database-encryptie, communicatie-encryptie en cloud-encryptie voor toepassingsschijven. Schijfversleuteling heeft het grootste marktaandeel.

Beheer van sleutels als dienst Oplossing, dienst en beheerd behoren tot de marktsegmentatiecategorieen op basis van component. Het grootste geld werd verdiend op het gebied van software. De categorie oplossingen zal naar verwachting aanzienlijk groeien.

KMO\’s en grote ondernemingen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor Sleutelbeheer als een service op basis van organisatiegrootte. Het segment grote ondernemingen domineerde de totale markt in de sector Sleutelbeheer als een service.

De sectoren BFSI, gezondheidszorg, IT & telecommunicatie, overheid, detailhandel, productie en lucht- en ruimtevaart & defensie zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor sleutelbeheer als een service op basis van vertical. BFSI-segmenten hebben marktcontrole vanwege sleutelbeheer.

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. Vanwege de bestaande IT-infrastructuur in de regio zal de Noord-Amerikaanse sleutelbeheer-as-a-service-industrie deze sector domineren. Daarnaast zal de toegenomen dreiging van cyberaanvallen de zakelijke expansie in dit gebied versnellen.

Vraag om aanpassing – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Door de toenemende acceptatie van oplossingen voor sleutelbeheer om te voldoen aan de strenge gegevensregels, zal de Europese markt voor Sleutelbeheer als een Service naar verwachting het snelst groeien. De Britse Key management as a service-markt kende de snelste groei, terwijl de Duitse Key management as a service-markt naar verwachting de snelste groei zal kennen. Van 2023 tot 2032 zal de Azie-Pacific Key management as a service-markt naar verwachting de snelste CAGR-groei doormaken. Dit is het gevolg van de groeiende omarming van digitale technologieen in deze regio. Daarnaast was de Indiase Key management as a service-markt de snelst groeiende markt in de regio Azie-Pacific, terwijl de Chinese Key management as a service-markt het grootste marktaandeel had.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Marine Management Software Markt – De Marine Management Software industrie zal naar verwachting groeien van USD 1,86 miljard in 2022 naar USD 3,94 miljard in 2030

MCX-markt (Mission Critical Communication) – De MCX-markt zal naar verwachting groeien van 23,6 miljard dollar in 2023 tot 3,94 miljard dollar in 2030.

Markt voor strategieconsulting – De markt voor strategieconsulting zal naar verwachting groeien van 48,5 miljard dollar in 2023 tot 67,6 miljard dollar in 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire