header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtverzorgingsmarkt om in de gaten te houden: Procter & Gamble Co., Johnson & Son, Inc., Farcent Enterprise Co. Ltd.

Aug 24, 2023 9:31 AM ET

Overzicht van de markt voor luchtverzorging:

De markt voor luchtverfrissers werd in 2021 geschat op 12,02 miljard dollar. De Air Care-industrie zal naar verwachting groeien van USD 13,25 miljard in 2022 tot USD 19,75 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De toenemende luchtvervuiling stimuleert de vraag naar luchtzuiverende producten aanzienlijk, vooral in stedelijke gebieden. Rapporten over de consumenten- en detailhandel worden aangeboden door Market Research Future, dat rapporten genereert over verticale industrieen die de marktontwikkeling en -kansen evalueren.

De hausse in de verkoop van thuisverzorgingsproducten motiveert de markt van luchtverzorgingsproducten enorm. De geboekte vooruitgang in de diversificatie van de productportefeuille heeft geleid tot de creatie van varieteit in zuiveringsproducten zoals sprays, kaarsen, gels en andere. Er wordt ook verwacht dat de markt zal worden gedreven door het toenemende aantal vervuilende stoffen binnenshuis in de verwachte periode.

???????????????????????????????????????? ???? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????? ????????(???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????????????????) – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4638

Air Care Market

Concurrentielandschap:

De aantrekkingskracht die door de bedrijven op de markt wordt gecreeerd door marketingbeleid en evenementen te positioneren, zorgt voor een extra groei van de markt. De verbetering van de productiemiddelen zal de verbetering van de markt in de voorspellingsperiode waarschijnlijk stimuleren. De markt luidt een ontwikkelingsfase in die naar verwachting zal worden gemotiveerd door de positieve factoren in de markt. De demografie van de markt biedt gunstige vooruitzichten voor productuitbreiding en toekomstig groeipotentieel. De strategieen in de markt zijn gericht op het verbeteren van de algehele vooruitgang van de markt, waarbij de bedrijfsmodellen rekening houden met alle onvoorziene omstandigheden die zich in de komende jaren kunnen voordoen. De winstgevendheid in de markt wordt aanzienlijk verbeterd door het bestaan van sterke strategieen die door marktspelers worden ingezet. Er wordt verwacht dat de identificatie en het gebruik van geschikte mediakanalen de marktontwikkeling in de komende jaren zal veranderen.

Reckitt Benckiser Group, Plc. (VK), Hamilton Beach Brands Holding Company (VS), S.C. Johnson & Son, Inc. (VS), Godrej Consumer Products Ltd. (India),Henkel AG & Son, Inc. (India), Henkel AG & Company, KGaA (Duitsland), Procter & Gamble Co. (VS), Church & Dwight Co., Inc. (VS), Farcent Enterprise Co. Ltd. (Taiwan), Newell Brands (VS), WD-40 Co. (VS), Candle-lite, Inc. (VS), American Covers, Inc. (VS), Car-Freshener Corporation (VS), Air Delights Inc. (VS) en Rexair LLC (VS) zijn enkele van de opmerkelijke mededingers op de wereldwijde markt van luchtverfrissingsproducten.

Gesegmenteerd overzicht:

De segmentbeoordeling van de markt voor luchtverfrissers is uitgevoerd op basis van distributiekanaal, producttype en regio. Op basis van het type product is de markt voor luchtverfrissers onderverdeeld in elektrische luchtverfrissers, luchtverfrissersprays, luchtverfrissers voor in de auto, kaarsen, luchtverfrissingsgels en andere. Op basis van het distributiekanaal is de markt voor luchtverfrissers onderverdeeld in winkels en niet-winkels. Het distributiekanaal in winkels is verder onderverdeeld in buurtwinkels, supermarkten, hypermarkten en andere. Per regio is de markt voor luchtverzorgingsproducten onderverdeeld in Noord-Amerika, Azie-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (113 pagina\’s) over luchtverfrissers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-care-market-4638

Gedetailleerde regionale analyse:

De regionale analyse van de markt voor luchtverzorgingsproducten omvat regio\’s zoals Noord-Amerika, Azie-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Van alle regio\’s zal de Europese regio naar verwachting de markt voor luchtverzorgingsproducten beheersen, zowel in waarde als in volume. De voortschrijdende levensstijl van de consument, samen met het toegenomen besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking, zal naar verwachting leiden tot een toename van de detailhandel in luchtverzorgingsproducten in de prognoseperiode. Er wordt echter verwacht dat Azie-Pacific een enorme groei zal doormaken in de prognoseperiode van 2019 tot 2024. De groei van de regio Azie-Pacific zal naar schatting worden gemotiveerd door tal van factoren. De toenemende luchtvervuiling in de zich ontwikkelende economieen van de regio Azie-Pacific wordt gezien als een van de belangrijkste factoren voor de toenemende groei van luchtverzorgingsproducten in de APAC-regio. Daarnaast zal de toenemende neiging van consumenten om lucht te zuiveren naar verwachting ook fungeren als een aanzienlijke aanjager op de markt voor luchtverzorgingsproducten in Azie-Pacific. De markt voor luchtverfrissers in de rest van de wereld zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een significante ontwikkeling doormaken. Van de rest van de wereld zal Zuid-Amerika naar verwachting het grootste marktaandeel in 2019 in handen hebben, en de verwachting is dat deze tendens tijdens de prognoseperiode zal toenemen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Wereldwijd OnderzoeksrapportAutoluchtreiniger Markt: Informatie per technologie (HEPA-filters, ionisatoren en andere), eindgebruik (priveauto\’s en commerciele auto\’s), distributiekanaal (in winkels en daarbuiten) en regio – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportAutoafdekkingen Marktinformatie per producttype (conventioneel, automatisch, halfautomatisch), per eindgebruik (particulier en voertuigfabrikanten), per distributiekanaal (winkel (supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en anderen) en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire