header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel, omvang en prognose voor airconditioning tot 2030 | AB Electrolux, Carrier Corporation, Daikin Industries Ltd. | 112 pagina\’s tellend rapport

Aug 24, 2023 9:27 AM ET

Marktoverzicht Airconditioning:

Market Research Future (MRFR) analyseerde de Airconditioning marktomvang werd gewaardeerd op USD 95468,5 miljoen in 2021. De airconditioningsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 103296,92 miljoen in 2022 tot USD 179340,42 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Volgens de beoordeling van MRFR kan de airconditioningmarkt een aanzienlijke groei doormaken. Tegen het einde van de beoordelingsperiode kan de airconditioningmarkt aanzienlijke inkomsten genereren.

Bedrijven en overheden zijn vaak gesloten ruimtes. De toename in de installatie van airconditioners om de ontoereikende ventilatie aan te pakken. De uitbreiding van kantoorruimte creeert een grote vraag naar AC. Zo kan de stijging van de commerciele toepassing van airconditioners fungeren als een centrale oorzaak die de markt voor airconditioners kan bevorderen. Bovendien kan de stijging van de residentiele toepassing van AC, in combinatie met de toename van bouwactiviteiten, de stijging van de markt in de beoordelingsperiode ondersteunen. Ziekenhuizen en klinieken zijn andere grote eindverbruikers van AC. Bovendien zal de veranderende dynamiek in de gezondheidszorg tijdens de COVID 19 pandemie de AC-markt beinvloeden. AC heeft verschillende andere toepassingsgebieden, zoals multiplexen en auditoria. Echter, als gevolg van lockdown worden deze plaatsen niet vaak bezocht. De hoge onderhoudskosten van deze plaatsen beperken de markt.

Gratis sample aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/797

MRFR_Logo

Belangrijkste spelers:

Johnson Controls, Lennox, Carrier Corporation, LG, Daikin Industries Ltd, Samsung Ac, Videocon, Panasonic Corporation, International, Siemens AC en Petra Engineering Industries Co zijn enkele gereputeerde bedrijven in de airconditioning AC-markt zoals geprofileerd door MRFR. Het rapport biedt inzicht in verschillende oorzaken die van cruciaal belang zijn voor de belangrijkste spelers op de markt.

Markt segmentatie

De segmentbeoordeling van de airconditioningsmarkt vindt plaats per type, kanaaltype en toepassing.

Het op type gebaseerde segment van de airconditionermarkt is split airconditioner, rooftop airconditioner, indoor packaged airconditioner en andere typen airconditioners.

De op kanaaltype gebaseerde segmenten van de airconditionermarkt zijn “Ductless” en “Ducted”. De stijging van de voorkeur voor kanaalloze airconditioning kan de stijging van de markt bevorderen. De moderne technologieen worden gebruikt in de productie van AC om de procedure te versnellen. Daarnaast worden de nieuwste technologie gedreven AC-oplossingen, zoals AI en IoT-enabled AC waargenomen om het gemak voor de patient te verbeteren. Dit zal naar verwachting de stijging van de markt in de analyseperiode ondersteunen.

Het toepassingssegment van de airconditionermarkt is onder andere Residentieel, Commercieel, Institutioneel en Industrieel. De commerciele toepassing van airconditioners zal naar verwachting toenemen, wat de stijging van de markt zal stimuleren. De beschikbaarheid van verschillende airconditioners met moderne technologie die hoge prestaties leveren, kan de groei van de markt ondersteunen. Het industriele segment kan op lange termijn voordelen opleveren voor de AC-markt, suggereert MRFR-beoordeling.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (112 pagina\’s) over Airconditioning: https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-condition-market-797

Regionale analyse:

In Noord-Amerika kan het aanzienlijke besteedbare inkomen van mensen de verkoop van verschillende soorten airconditioningsystemen in verschillende prijsklassen stimuleren. Er zijn verschillende AC-ontwikkelaars in de regio die een prijzenoorlog zijn aangegaan die de markt in Noord-Amerika ten goede komt. De toenemende bekendheid van energiezuinige systemen kan bijdragen aan de stijging van de markt. De stijgende populariteit van draagbare systemen kan de markt voor airconditioningsystemen positief beinvloeden. Volgens het regionale overzicht van MRFR kan de airconditioningsmarkt in Europa gedijen door de positieve invloed van de regionale bouwsector. In de MEA-regio is het gebruik van airconditioning hoog vanwege het tropische klimaat in deze regio\’s. In APAC kunnen de toename van bouwactiviteiten en de uitbreiding van de bouwsector, aangezien de infrastructuur voor onderwijs en gezondheidszorg een snelle ontwikkeling doormaakt, de groei van de AC-markt tijdens de beoordelingsperiode ondersteunen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Air Care Market Research Report Information per Product Type (Luchtverfrissers Sprays, Elektrische Luchtverfrissers, Auto Luchtverfrissers, Luchtverfrisser Gels, Kaarsen en anderen), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030.

Wereldwijd Onderzoeksrapport Autoluchtreiniger Markt: Informatie per technologie (HEPA-filters, ionisatoren en andere), eindgebruik (priveauto\’s en commerciele auto\’s), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire