header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een CAGR van 27,60% van 2023 tot 2030 zal de Companion Data Analytics-markt naar verwachting 303,4 miljard dollar waard zijn.

Aug 24, 2023 9:39 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR),“Data Analytics Market Information by Solution, By Type, By Deployment Mode, and Region – Forecast till 2030″, zou de Data Analytics-markt tussen 2023 en 2030 met 27,60% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 303,4 miljard USD bedragen.

Marktsynopsis:

Data Analytics is het proces van het onderzoeken van grote verzamelingen gegevens om zinvolle inzichten, patronen en trends bloot te leggen die zakelijke beslissingen kunnen onderbouwen. Het gaat om het gebruik van verschillende technieken en tools om waardevolle informatie uit gegevens te halen en een concurrentievoordeel te behalen in de huidige datagestuurde wereld. Data Analytics omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder klantanalyse, marktonderzoek, fraudedetectie, risicobeheer, optimalisatie van de toeleveringsketen en voorspellende modellering. Door gegevens te analyseren kunnen organisaties bruikbare inzichten krijgen die de bedrijfsgroei kunnen stimuleren, de operationele efficientie kunnen verbeteren, de klanttevredenheid kunnen vergroten en weloverwogen strategische beslissingen kunnen nemen.

Klik hier om het Pattern Premium Rapport op te halen:
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/1689

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector van de onderwaterrobotica zijn onder andere

  • IBM Corporation
  • Microsoft
  • Oracle
  • SAP SE
  • Amazon Web Services Inc.
  • Tableau Software LLC.
  • SiSense Inc.
  • Zoho Corporation Pvt. Ltd.
  • ThoughtSpot Inc.
  • Mu Sigma
  • Looker Data Sciences Inc.
  • Datameer Inc.

Segmentatie van de markt:

Naar oplossing

De oplossing in de markt omvat Gegevensbeheer, Fraude-informatica, Datamining en Gegevensmonitoring.

Naar type

Het type in de markt omvat Predictive Analytics, Prescriptive Analytics, Descriptive Analytics en Customer Analytics

Op inzetmodus

De implementatiemodus in de markt omvat Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Human Resource Management en Database Management

Inzet

Deployment in de markt omvat Cloud en On-Premises

Koop dit rapport (110 pagina\’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https:// www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1689

Regionale analyse:

De markt voor data analytics is een wereldwijde markt, met aanzienlijke groeimogelijkheden in regio\’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azie-Pacific en Latijns-Amerika. Noord-Amerika is de grootste markt voor data analytics, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en een sterke focus op innovatie. Europa is ook een belangrijke markt, met een groeiende vraag naar oplossingen voor data analytics in sectoren als de gezondheidszorg en de productiesector. De regio Azie-Pacific zal de komende jaren naar verwachting de snelste groei vertonen, gedreven door een toenemende adoptie van cloud-gebaseerde analyseoplossingen en de opkomst van digitale transformatie-initiatieven in landen als China en India. Latijns-Amerika is ook een groeiende markt, met een focus op het verbeteren van de bedrijfsefficientie en klantervaringen in sectoren zoals de detailhandel en financiele dienstverlening.

Europa volgt Noord-Amerika op de voet in de Data Analytics-markt, met een sterke nadruk op regelgeving en compliance op het gebied van gegevensprivacy. De General Data Protection Regulation (GDPR) van de Europese Unie, geimplementeerd in 2018, heeft de adoptie van data analytics-oplossingen in de regio aanzienlijk beinvloed. GDPR schrijft strikte regels voor over gegevensbescherming en privacy, waardoor organisaties gedwongen worden om robuuste data-analysesystemen te implementeren om naleving te garanderen en tegelijkertijd waarde uit hun gegevens te halen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-analytics-market-1689

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire