header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quantum Computing-markt zal naar verwachting een industriele groei hebben van 31,30% tot het einde van 2032

Aug 24, 2023 9:45 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de Quantum Computing-markt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 31,30% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 6,95 miljard vertegenwoordigen. De markt voor kwantumcomputing is een zich snel ontwikkelende en veelbelovende sector die de afgelopen jaren veel aandacht en investeringen heeft gekregen. Kwantumcomputing maakt gebruik van de principes van kwantummechanica om complexe berekeningen uit te voeren en problemen op te lossen die buiten het bereik liggen van klassieke computers. De markt voor kwantumcomputing is aanzienlijk gegroeid en trekt aanzienlijke investeringen aan uit zowel de private als de publieke sector. Grote technologiebedrijven, zoals IBM, Google, Microsoft en Intel, maar ook startups en onderzoeksinstellingen werken actief aan de ontwikkeling van kwantumcomputingtechnologieen.

De belangrijkste spelers in de quantumcomputingindustrie:

  • Intel Corporation
  • Atos SE
  • Cambridge Quantum Computing Ltd
  • IBM Corporation
  • Rigetti & Co Inc
  • D-Wave Systems Inc

Download PDF voor meer professionele en technische inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2583

Regionale analyse:

In termen van geografie domineert Noord-Amerika de markt voor quantum computing, gevolgd door Europa en Azie-Pacific. De Verenigde Staten is de grootste markt voor quantum computing in Noord-Amerika, als gevolg van de aanwezigheid van een groot aantal quantum computing-bedrijven en onderzoeksorganisaties in de regio. In Europa zijn het Verenigd Koninkrijk en Duitsland de belangrijkste markten voor quantum computing. In Azie-Pacific zijn China, Japan en Zuid-Korea de belangrijkste markten voor quantum computing.

Marktsegmentatie:

De markt voor quantum computing is onderverdeeld in producten, toepassingen, sectoren en geografische regio\’s.

Op basis van product: Hardware, software en diensten vormen de subsegmenten binnen het producttype segment. De grootste categorie op de markt is hardware.

Gebaseerd op toepassing: Het toepassingssegment voor kwantumcomputing is verder onderverdeeld in optimalisatie, machinaal leren, simulatie en andere.

Gebaseerd op Vertical: Lucht- en ruimtevaart & defensie, BFSI, energie & energie, gezondheidszorg, informatietechnologie (IT) & telecommunicatie, transport en andere vormen de subsegmenten van het verticale segment.

Ontwikkelingen in de Quantum Computing-industrie:

Verhoogde financiering: De kwantumcomputingindustrie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke toename in financiering gezien. In 2022 investeerden durfkapitalisten meer dan 1,7 miljard dollar in startups op het gebied van kwantumcomputing, meer dan het dubbele van het bedrag dat in 2021 werd opgehaald. Deze toegenomen financiering helpt de ontwikkeling van kwantumcomputers en -toepassingen te versnellen.

Verbeterde hardware: Kwantumhardware boekt ook aanzienlijke vooruitgang. In 2022 kondigde IBM een nieuwe quantumcomputer aan met 127 qubits, de meeste qubits ooit gebruikt in een commerciele quantumcomputer. Google kondigde ook een nieuwe quantumcomputer aan met 133 qubits, momenteel de krachtigste quantumcomputer ter wereld. Deze vooruitgang in hardware maakt kwantumcomputers krachtiger en in staat om complexere problemen op te lossen.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2583

Nieuwe toepassingen: Quantumcomputing wordt ook onderzocht voor een breder scala aan toepassingen. In 2022 kondigde Google aan dat het een kwantumcomputer had gebruikt om het gedrag van een waterstofmolecuul te simuleren, een doorbraak die gevolgen zou kunnen hebben voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en materialen. Andere potentiele toepassingen van kwantumcomputers zijn cryptografie, financien en logistiek.

Groeiend aantal startups: De kwantumcomputingindustrie ziet ook een groeiend aantal startups. In 2022 waren er meer dan 200 startups op het gebied van kwantumcomputing, tegenover slechts enkele tientallen een paar jaar geleden. Deze startups ontwikkelen nieuwe quantumhardware, -software en -toepassingen.

De toekomst van quantum computing is rooskleurig. Met voortdurende investeringen en ontwikkeling zijn kwantumcomputers klaar om een revolutie teweeg te brengen in veel industrieen en een aantal van de meest uitdagende problemen in de wereld op te lossen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-computing-market-2583

Blader door de Japanse versie van de Quantum Computing Market

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire