header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 zal de wereldwijde markt voor IoT-platforms naar verwachting 22,64 miljard dollar bereiken met een CAGR van 15,20%.

Aug 24, 2023 9:37 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR),“IoT Platform Market Information By Platform, By Application, By End Users, and Region – Forecast till 2030″, zou de IoT Platform Market tussen 2022 en 2030 met 15,20% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 22,64 miljard USD bedragen.

Marktsynopsis:

IoT-platforms (Internet of Things) zijn uitgebreide softwareoplossingen die het beheer, de connectiviteit en de analyse van apparaten en gegevens in het IoT-ecosysteem mogelijk maken. Deze platforms vergemakkelijken de integratie van sensoren, apparaten en toepassingen, waardoor organisaties real-time gegevens uit verschillende bronnen kunnen verzamelen, bewaken en analyseren. Met de toenemende toepassing van IoT-technologieen in verschillende industrieen is de markt voor IoT-platforms aanzienlijk gegroeid.

Download PDF voor meer professionele en technische inzichten:
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/1739

Het gebruik en de toepassingen van IoT-platforms zijn divers en strekken zich uit over verschillende industrieen. Deze platforms vinden uitgebreide toepassingen in slimme huizen, gezondheidszorg, productie, transport, landbouw en energiebeheer. Ze maken naadloze connectiviteit en communicatie tussen apparaten mogelijk, maken monitoring en controle op afstand mogelijk en vergemakkelijken datagestuurde besluitvormingsprocessen.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de IoT Platform industrie zijn onder andere

  • SAMSUNG
  • Robert Bosch GmbH
  • Ayla Networks Inc.
  • GENERAL ELECTRIC
  • KaaIo
  • T Technologies LLC
  • De Dingen
  • Board
  • Auteurs
  • Siemens
  • Italtel
  • p.A
  • IBM
  • Cisco
  • Google
  • SAP SE

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1739

Segmentatie van de markt:

De markt voor IoT-platforms is onderverdeeld in platforms, toepassingen en eindgebruikers.

Platform: Connectiviteit/M2M-platform, Laas back-end, hardwarespecifiek softwareplatform, consumenten-/bedrijfssoftware-uitbreiding

Toepassingen: Apparaatbeheer, Databasebeheer, Analyse, Verwerking

Eindgebruiker: Slimme steden en huizen, detailhandel, gezondheidszorg

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de markt voor IoT-platforms. Dit kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van verschillende prominente aanbieders van IoT-platforms in de regio. Bedrijven als Microsoft, Amazon en IBM hebben zich gevestigd als belangrijke spelers in deze ruimte en bieden uitgebreide IoT-oplossingen voor verschillende industrieen. Bovendien heeft Noord-Amerika een vroege adoptie van IoT-technologieen ervaren in sectoren zoals productie, gezondheidszorg en transport. De geavanceerde infrastructuur en technologische vooruitgang in de regio hebben de naadloze integratie van IoT-apparaten en -systemen vergemakkelijkt, wat de groei van de markt verder stimuleert.

De regio Azie-Pacific is klaar voor een snelle groei in de markt voor IoT-platforms. Opkomende economieen zoals China en India zijn getuige van een toenemende toepassing van IoT-technologieen in verschillende industrieen. De productiesector in deze landen omarmt IoT-platforms om de productiviteit te verhogen, activiteiten te stroomlijnen en kwaliteitscontrole te garanderen. Daarnaast maakt de landbouwsector gebruik van IoT-platforms voor slimme landbouwpraktijken, zoals bodembewaking, irrigatiebeheer en het volgen van vee. De opkomst van slimme steden en infrastructuurprojecten in de regio stimuleert de vraag naar IoT-platforms. Met een grote bevolking en een groeiende economie biedt de regio Azie-Pacific enorme kansen voor leveranciers van IoT-platforms om hun aanwezigheid uit te breiden en een enorme markt aan te boren.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/iot-platform-market-1739

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieen te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieen, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire