header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vakantievilla \’Yellowbird Estate\’ op de Bahama\’s belichaamt gastvrijheid op het eiland Eleuthera

Aug 25, 2023 11:40 AM ET

FORT LAUDERDALE, FL – Verscholen op het Bahamaseiland Eleuthera ligt Yellowbird Estate, eenuitgestrekte privevilla die staat als een baken van kustcharme en rust. Met zijn idyllische locatie aan de oceaan weerspiegelt deze unieke vakantiewoning de essentie van het eilandleven en biedt het een onvergetelijke ontsnapping voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van ontspanning en avontuur.

Yellowbird Estate verwelkomt gasten met een interieur dat elegantie aan zee naadloos combineert met modern comfort. De ruimtes zijn versierd met zorgvuldig geselecteerd meubilair en decor dat een sfeer creeert die zowel rustgevend als verkwikkend is. Door de grote glazen deuren en ramen met orkaaneffect en de ruime open ruimtes kan de zon zich een weg banen door de kamers, waardoor het gevoel van verbondenheid met de natuurlijke wereld wordt versterkt.

Het meest betoverende kenmerk van Yellowbird Estate is ongetwijfeld de ligging aan zee. Een eigen stuk roze zandstrand nodigt gasten uit om te ontspannen onder de zon, ontspannen wandelingen te maken langs de kustlijn, of gewoon te luisteren naar de serenade van de golven die onophoudelijk eb en vloed. De buitenruimtes van het landgoed zijn ontworpen om de schoonheid van de omgeving te maximaliseren en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan zover het oog kan zien.

Luxe voorzieningen in overvloed

Yellowbird Estate belichaamt de relaxte geest van het eilandleven, maar doet geen concessies aan luxe en gemak. Het huis is uitgerust met moderne voorzieningen die tegemoet komen aan de behoeften van reizigers die op zoek zijn naar comfort en ontspanning. Van een volledig uitgeruste keuken tot ruime leefruimtes binnen en buiten, elk detail is zorgvuldig overwogen om een naadloos en aangenaam verblijf te garanderen.

Deze schat met negen slaapkamers en 9,5 badkamers, die plaats biedt aan 22 gasten, ligt op een weelderig landgoed van 2,3 hectare met uitzicht op de oceaan, genesteld tussen een vijver van 20 hectare en een prachtig privestrand van roze zand. Met een hoofdgebouw van 8.400 vierkante meter zijn er vier prachtig ingerichte slaapkamers met eigen badkamer, plus een prachtige aparte primaire suite met een eigen ingang. Het bed in de primaire suite is zo geplaatst dat zodra een gast \’s ochtends zijn ogen opent, hij begroet wordt met een onvergetelijk uitzicht op de Caribisch blauwe zee.

De door chef-koks geinspireerde keuken van het pand heeft een prachtige op maat gemaakte rotswand, een groot eiland met zitplaatsen, een gasfornuis, een dubbele oven en een breed scala aan apparatuur en kookgerei om aan elke culinaire behoefte te voldoen. Gasten kunnen op eigen gelegenheid, of voor het diner, een beroep doen op de diensten van Island Hospitality Group of andere privekoks uit de omgeving die heerlijke en meeslepende gastro-reiservaringen kunnen bieden.

Yellowbird Estate beschikt ook over een ruime woonkamer met bar – met hoge plafonds van 2 meter – die een gezellige, gemeenschappelijke ruimte biedt die perfect is voor een spelletjesavond met de familie, gesprekken of een cocktail bij zonsondergang die kan worden bekeken vanaf de grote aangebouwde pergola met uitzicht op het verwarmde overloopzwembad en het privestrand. Het huis heeft ook een super comfortabele mediaruimte om films of tv te kijken en spelletjes te spelen.

Verwennerij aan zee

Buiten het hoofdgebouw ligt een vrijstaande gastencasita van 2.200 voet die ook uitkijkt over het zwembad en die een eigen grote leefruimte en eetkeuken heeft. Deze luxe casita heeft drie slaapkamers met eigen badkamer en een extra stapelbed met twee eenpersoonsbedden boven en een tweepersoonsbed onder, plus een complete badkamer.

De ongelooflijke kavel wordt gecompleteerd door een grote overdekte cabana, liefkozend “The Office” genoemd, die uitkijkt op het privestrand. Deze multifunctionele ruimte dient niet alleen als de perfecte ruimte om de alomtegenwoordige bries in je haar te voelen, maar kan ook worden gebruikt voor yoga, massages, cocktails, koffiepauzes of een rustig diner vlak naast de melodieuze oceaan. Het is ook opmerkelijk dat Yellowbird Estate volledig bemand is met een kok voor ontbijt en lunch, huishoudelijke hulp en conciergediensten om verzoeken van gasten te vergemakkelijken. Gasten betalen voor hun eigen boodschappen en andere benodigdheden, maar de voorraad van de kruidenierswaren is gratis. Ophalen en wegbrengen van en naar de luchthaven is bovendien inbegrepen bij elk verblijf.

Yellowbird Estate is niet alleen betoverend mooi, maar dient ook als toegangspoort tot de wonderen van Eleuthera en de Bahama\’s in het algemeen. Gasten kunnen watersporten beoefenen, vissen, snorkelen en duiken om het bruisende onderwaterleven onder de golven te ontdekken. Daarnaast bieden nabijgelegen attracties zoals zwemmen met varkens, klifspringen, ATV rijden en nog veel meer eindeloze mogelijkheden voor verkenning en vermaak. Bronnen zoals die van EleutheraVacationRentals.net bieden een uitgebreide lijst van dingen die je op het eiland kunt doen.

De eigenaresse van Yellowbird Estate, Ann Bakhaus, gaat al meer dan 40 jaar naar het eiland en werd al bij haar eerste bezoek verliefd op Eleuthera. Ze bewaart een jeugdherinnering aan de iconische Dr. Seabreeze die het liedje “Yellowbird” zong voor haar vader. Het was zijn favoriet en vormde uiteindelijk de inspiratie voor de naam van dit karakteristieke landgoed. Hieronder deelt Bakhaus een aantal van haar persoonlijke gedachten over wat dit landgoed tot een uitstekende optie voor vakantieverhuur in Eleuthera maakt.

MK: Wat zijn een paar dingen die deze accommodatie onderscheiden van andere vergelijkbare opties in de omgeving?

AB: Eerst en vooral is er ons personeel, dat streeft naar de beste ervaring voor elke gast. Hun aandacht voor details is onovertroffen. En zowel onze uitvoerend directeur als onze assistent uitvoerend directeur zijn gecertificeerd in EHBO/CPR en AED door de American Heart Association. De indeling van het pand en het ontwerp van de gebouwen zijn andere opvallende kenmerken van het huis, aangezien de ruimtes zeer flexibel zijn en elke kamer uitgesproken gezellig is. Variatie en gemak van gastervaringen is een ander sterk punt, want elke gast kan zijn eigen activiteiten samenstellen door bij aankomst een vakje in het welkomstpakket aan te vinken.

MK: Wie is jullie doelgroep of ideale klantenkring?

AB: Onze doelgroep is iedereen die op zoek is naar een mooi, rustig landgoed dat groot genoeg is voor 22 personen. We hebben bedrijfsretraites, familiereunies en bruiloften georganiseerd en we hebben het zelfs intiem gemaakt voor kleine groepen van zes personen of minder. We hebben zelfs een stel gehad dat het alleen voor zichzelf huurde. Yellowbird Estate biedt prachtige ervaringen en dingen om te doen, van nippen en schilderen voor kinderen en volwassenen tot een dagje naar Tin Bay met jetski\’s! Er zijn ook DJ\’s en andere livemuziek, vuurdanseressen, haarvlechten, massages en zelfs opblaasbare filmschermen voor bioscoop- en pizzafeestjes onder de sterren. We faciliteren zo veel of zo weinig als gasten willen.

MK: Wat is uw persoonlijke favoriete aspect van het pand en/of de gastenervaring in het algemeen?

AB: Mijn persoonlijke favoriete aspect van het pand is ons prachtige, rietgedekte gebouw naast het strand, dat we “The Office” noemen. Het is perfect voor yoga, massages, ochtendkoffie, romantische diners voor twee, een persoonlijke werkplek of gewoon een geweldige plek om te chillen en naar de zonsopgang te kijken. Natuurlijk is gastvrijheid onze eerste prioriteit en onze gasten worden familie. Velen boeken zelfs hun terugkomst nog voor ze vertrekken. Aandacht voor detail is onze specialiteit, van aperitiefjes en Yellowbird drankjes bij aankomst tot elke avond een drankje. We hebben ook een beroemd vreugdevuur op het strand de avond voor vertrek, inclusief s\’mores!

Dat alles gezegd hebbende, wat het meest bijzondere is aan Eleuthera en Yellowbird Estate zijn de mensen van het eiland, die de vriendelijkste, meest gracieuze en eerlijkste mensen zijn die je ooit zult ontmoeten. Ze hebben veel trots en werken zo hard. Het eenvoudige leven op het eiland met deze mensen is geweldig. Geen commercie, gewoon een goed, schoon en gezond leven vol respect en dankbaarheid. Ze leven van het toerisme en de lokale eilandbewoners zijn erg dankbaar voor degenen die Eleuthera bezoeken.

MK: Wat zijn de beleidsregels/protocollen van de accommodatie met betrekking tot duurzaamheid?

AB: Duurzaamheid is een van onze topprioriteiten bij Yellowbird Estate. Van het opvangen van ons eigen water in onze waterreservoirs die elk gebouw op het landgoed van water voorzien tot onze zonnepanelen die 90% van onze elektriciteit produceren. We voorzien elke gast bij aankomst ook van een eigen waterfles met hun naam erop om het gebruik van plastic te verminderen.

MK: Wat is er bijzonder aan jullie locatie op het eiland?

AB: We zijn centraal gelegen op 20 minuten van Governors Harbor, wat ver genoeg weg is om prive te zijn en dichtbij genoeg voor geweldige restaurants, winkels, brandstof en pinautomaten. Er komen ook elke dag vissers om verse vis te leveren.

MK: Hoe heeft technologie de gastervaring beinvloed?

AB: Gelukkig zijn er geen problemen met technologie of televisie bij Yellowbird. We hebben Starlink, dat heeft bewezen zeer betrouwbaar te zijn voor internet service, evenals voor ondersteuning van de wereldwijde televisiekanalen. Eleuthera staat bekend om problemen met de elektriciteitsvoorziening, maar onze hoofdvoorziening op Yellowbird Estate komt van zonne-energie. We hebben ook een back-up generator, dus er is nooit een probleem met stroomuitval.

Yellowbird Estate biedt meer dan alleen een plek om te verblijven; het biedt de achtergrond voor onvergetelijke herinneringen. Of je nu geniet van een ontbijt bij zonsopgang of een kop koffie op de patio, of in de cabana aan de oceaan, cocktails drinkt met je tenen in het zand bij zonsondergang, of je lach en verhalen deelt met je geliefden rond het gemeenschappelijke keukeneiland of de bar in de woonkamer, het huis wordt een canvas waarop reizigers hun eigen verhalen van ontspanning en vreugde schilderen.

Wat zeker is, is dat Yellowbird Estate Bahamas meer is dan een vakantiewoning; het is een belichaming van de schoonheid en allure van het leven op een Eleutherisch eiland. Met zijn strandchique interieur en adembenemende locatie aan de oceaan nodigt het reizigers uit om een stukje paradijs te ervaren. Als gasten zich onderdompelen in de rust en de kustcharme van Yellowbird Estate, smeden ze een band met de Bahamaanse geest die zeker een blijvende indruk zal achterlaten op hun hart en ziel.

Over TheLuxeList.com

Merilee Kern, MBA is een internationaal gerespecteerde merkstrateeg en analist die rapporteert over culturele verschuivingen en trends en over opmerkelijke veranderaars in de sector, movers, shakers en innovators in alle categorieen, zowel B2C als B2B. Dit omvat experts en thought leaders, merken, producten, diensten, bestemmingen en evenementen. Merilee is oprichter, Executive Editor en Producer van “The Luxe List” en presentatrice van de lifestyle tv-show “Savvy Living” die wordt uitgezonden in New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta en andere grote markten op CBS, FOX en andere topnetwerken; evenals de zakelijke tv-show “Savvy Ventures” die nationaal wordt uitgezonden op FOX Business TV en Bloomberg TV. Merilee is ook de host van de Savvy Ventures Podcast & Radio show die wereldwijd beschikbaar is op W4CY Radio – hetnummer 1 live streaming radiostation – en op alle belangrijke podcastplatforms, waaronder Pandora, Audible, Spotify, Amazon Music, Apple Podcasts, Streamyard, iHeart Radio en tientallen andere. Als een productieve lifestyle, reizen, dineren en vrijetijdsindustrie stem van autoriteit en smaakmaker, houdt Merilee haar vinger aan de pols van de markt op zoek naar nieuwe en innovatieve must-haves en voorbeeldige ervaringen op alle prijspunten, van betaalbaar tot extreem. Haar werk bereikt wereldwijd miljoenen mensen via televisie (haar eigen shows en talloze andere waarin ze verschijnt) en talloze gedrukte en online publicaties. Kom in contact met haar op www.TheLuxeList.com en www.SavvyLiving.tv / Instagram www.Instagram.com/MerileeKern / Twitter www.Twitter.com/MerileeKern / Facebook www.Facebook.com/MerileeKernOfficial / LinkedIN www.LinkedIn.com/in/MerileeKern.


iCrowdNewswire