header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Media OutReach Newswire lanceert het eerste industrierapport over campagne-informatie over persberichtdistributie

Aug 29, 2023 12:15 PM ET

HONG KONG SAR – Media OutReach – 25 juli 2023 – Media OutReach Newswire, de eerste wereldwijde nieuwsdienst in Azie, heeft het volgende-generatie SaaS geintegreerde communicatieportaal gelanceerd dat drie eenvoudige stappen biedt voor het indienen van persberichten, gecentraliseerde rapporten na het uitbrengen van persberichten en een baanbrekend Press Release Distribution Campaign Intelligence Report dat voor het eerst in de nieuwsdienstindustrie holistische inzichten biedt in de prestaties van de distributiecampagne voor persberichten.

Jennifer Kok, oprichter en CEO van Media OutReach Newswire

Het Press Release Distribution Campaign Intelligence Report biedt PR-professionals een volledig beeld van de prestaties van persberichtcampagnes over een periode die is aangepast aan de behoeften van de klant.

Een van de uitdagingen voor PR-professionals is het rapporteren van de prestaties van hun persberichtdistributiecampagne aan belanghebbenden en C-Suite executives. Als newswire die zich richt op het bieden van oplossingen voor de PR-industrie, meet het Intelligence Report van Media OutReach Newswire de prestaties van de distributie van persberichten door de interacties tussen journalisten en het persbericht te evalueren.

De innovatieve oplossing, die intern is ontwikkeld door het team van programmeurs en UX-ontwerpers van Media OutReach Newswire, zet een nieuwe standaard in de PR-industrie voor het monitoren en meten van de impact en effectiviteit van de distributiecampagne van persberichten van klanten en het rendement op hun investering.

“Onze intelligentierapporten stellen PR-professionals in staat om inzicht te krijgen in hoeveel publicaties hun verhaal hebben behandeld en wat de toppublicaties zijn die hun berichten lezen”, zegt Jennifer Kok, oprichter en CEO van Media OutReach Newswire.

“Deze informatie geeft PR-professionals de informatie die ze nodig hebben om te bepalen welke media hun merk ondersteunen en welke niet. Met deze informatie kunnen PR-professionals nu helder te werk gaan bij het plannen van hun communicatiecampagne om hun beoogde lijst van media te bereiken.”

PR-professionals kunnen een intelligentierapport genereren door een aangepaste periode te selecteren en het te exporteren naar PowerPoint in een gebruiksklaar rapportformaat. Dit markeert het keerpunt in de manier waarop de PR-industrie rapporteert met intelligentie, snelheid en efficientie.

“Onze Press Release Distribution Campaign Intelligence Reports richten zich op de werkelijke behoeften van PR-professionals en zullen de waarde van public relations in de communicatie-industrie vergroten,” zegt Kok.

“Dit intelligentierapport zal de manier waarop bureaus en communicatieprofessionals inzicht krijgen in de effectiviteit van hun campagne bij het bereiken van hun doeljournalisten en media door write-up door journalisten fundamenteel veranderen en precies weten welke media hun bedrijfsnieuws volgen, evenals de prestaties van hun PR-campagne in de loop van de tijd.”

Kok zegt dat Media OutReach Newswire nieuwe industrienormen blijft stellen en innovatie blijft leiden in de newswire-industrie.

De lancering bevestigt de positie van Media OutReach Newswire als de toonaangevende wereldwijde distributieservice voor persberichten in de regio Azie-Pacific die zich richt op innovatie en het oplossen van uitdagingen waarmee de public relations-industrie wordt geconfronteerd.

Penn Leung, directeur bij Creative Consulting Group, een PR-adviesbureau dat sinds 2016 samenwerkt met Media OutReach Newswire, zegt dat de nieuwe inlichtingendienst de manier zal veranderen waarop zij de effectiviteit van de distributiecampagne van persberichten plannen en rapporteren aan klanten.

“Door holistische inzichten te bieden in de prestaties van onze persberichtdistributiecampagne kunnen we een zinvoller en strategischer gesprek voeren met de C-Suite over de impact en waarde van hun investering in public relations,” zegt Leung.

“Met dit nieuwe informatierapport van Media OutReach Newswire kunnen we nu de prestaties van multi-releases op een tijdige en kosteneffectieve manier in kaart brengen, waardoor de snelheid en kwaliteit van de te leveren rapporten aan onze klanten verbetert.”

Sinds 2009 is Media OutReach Newswire de stem van Aziatische bedrijven en helpt hen om hun wereldwijde merkreputatie op te bouwen in wereldwijde markten van Canada, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Europa zoals Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, in het Midden-Oosten zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabie, Afrika en Latijns-Amerika zoals Brazilie, Argentinie, plus Zuidoost-Aziatische markten zoals Thailand, Vietnam, Singapore, Maleisie, Indonesie en de Filippijnen, plus China, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Australie, Nieuw-Zeeland en landen in het Belt and Road Initiative.

Het wereldwijde distributienetwerk voor persberichten van Media OutReach Newswire biedt een authentieke service die klanten in contact brengt met journalisten om de schrijfacties te optimaliseren, mediarelaties op te bouwen, hun nieuws op echte mediasites te plaatsen en investeerders te bereiken. Voor financiele nieuwsberichten plaatst Media OutReach Newswire het persbericht van de klant in het Engels en met opties in Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees op alle toonaangevende financiele en internationale nieuwsdiensten ter wereld, zoals Bloomberg, Refinitiv Eikon, Refinitiv Middle East – Zawya, Dow Jones Newswire, Factset, Infront, Morningstar, Reuters News Agency, Associated Press (AP) en Agence France Presse (AFP).

Over Media OutReach Newswire

Media OutReach is opgericht in 2009 en is de eerste wereldwijde newswire in de regio Azie-Pacific met kantoren in Singapore, Maleisie, Vietnam, Japan, China, Hong Kong, Thailand en Taiwan.

Media OutReach is de enige newswire voor persberichten met een distributienetwerk van meer dan 140.000 journalisten, 400 handelscategorieen, 65.000 mediatitels en 600 mediapartnerschappen verspreid over 26 landen in de APAC-regio.

Als geintegreerde communicatieoplossing herdefinieert Media OutReach de distributie van persberichten. Media OutReach Newswire distribueert content van meertalige en multimediale persberichten rechtstreeks naar de inbox van doelgerichte redacteuren en journalisten om nieuwsitems te optimaliseren, mediarelaties op te bouwen en het rapportageproces te automatiseren met belangrijke prestatiecijfers.

De baanbrekende post-release rapporten geven gedetailleerd inzicht in hoe journalisten uw persbericht per publicatie en per land bekijken.

Maak contact met ons:

LinkedIn: linkedin.com/company/media-outreach-li/mijnbedrijf/

Twitter: twitter.com/mor_asia

Facebook: facebook.com/MediaOutReachHK/

Media Contact

Matt Eaton

Directeur Marketingcommunicatie

852 3594 6640 | 852 9446 7502

E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire