header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cody Wamsley sluit zich aan bij Sterlington als partner in de Cybersecurity, Data Privacy en Intellectual Property Practices

Sep 5, 2023 11:19 AM ET

Sterlington is verheugd de uitbreiding van haar Cybersecurity, Data Privacy en Intellectueel Eigendom praktijken aan te kondigen met de toevoeging van Cody Wamsley als partner.

Voordat hij bij Sterlington kwam, bekleedde Cody senior interne functies bij toonaangevende wereldwijde instellingen, waaronder Associate General Counsel bij Coinbase, de grootste cryptobeurs in de VS, waar hij de onderneming adviseerde over beveiligings- en privacykwesties voor Web3 fintech-applicaties. Hij was ook Senior Privacy & Security Counsel bij Oracle, IT Risk & Information Security Manager bij American Express en Information Security & Privacy Secondee bij 3M. Voorafgaand aan zijn in-house carriere werkte Cody aan de uitbreiding van Dorsey\’s internationale Cybersecurity & Privacy praktijk. Cody, een geregistreerd octrooigemachtigde, brengt technische expertise mee om klanten te helpen met wereldwijde problemen op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy, geeft advies over technologische transacties en helpt klanten bij het op de markt brengen van nieuwe technologieen.

“Onze Cybersecurity-, Data Privacy- en IP-praktijken zijn aanzienlijk uitgebreid omdat clienten advies nodig hebben over de toegenomen wet- en regelgeving”, zegt Christopher S. Harrison, Founding Partner en CEO van Sterlington. “Cody\’s diepgaande expertise versterkt ons kantoor verder in een tijd waarin de vraag naar deze diensten blijft groeien.”

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het uitzonderlijke team van Sterlington en kijk ernaar uit om gebruik te maken van het internationale platform van het kantoor om clienten te voorzien van praktische en voorspelbare oplossingen voor complexe technologische zaken,” aldus de heer Wamsley. “Sterlington biedt clienten een essentieel nieuw niveau van flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van onze snel evoluerende regelgeving.”

Cody behaalde een LL.M. in Intellectual Property Law aan de George Washington University Law School en zijn J.D. aan de University of Kansas School of Law met een Media, Law, and Policy Certificate. Hij behaalde een B.S. in Business Administration aan de University of Kansas.

Over Sterlington PLLC
Sterlington PLLC is een internationaal advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van crypto, geavanceerde transacties en procesvoering, en het uitbesteden van juridische werkzaamheden. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meerdere praktijken en sectoren helpt ons team clienten over de hele wereld hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire