header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar praktijk als getuige-deskundige op het gebied van beleggingsonderzoek uit

Sep 5, 2023 11:28 AM ET

New York, NY, 31 augustus 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Alfred G. Jackson is toegetreden tot het bureau als Managing Director en Expert Witness.

“Al heeft uitgebreide ervaring op alle gebieden van beleggingsonderzoek en effectenanalyse op het hoogste niveau. Zijn kennis omspant de hele wereld en de vastrentende en aandelenmarkten,” aldus Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Alfred G. Jackson heeft meer dan 40 jaar ervaring op de financiele markten waar hij een leider was op het gebied van aandelenonderzoek en -waardering en Managing Partner in een succesvolle Registered Investment Adviser (RIA). In zijn lange carriere bij Credit Suisse First Boston, waar hij meerdere wereldwijde leiderschapsposities bekleedde, werd de heer Jackson consequent uitgeroepen tot de nummer 1 analist voor de categorie voedingsmiddelen, dranken en tabak.

De heer Jackson begon zijn carriere bij Merrill Lynch als onderzoeksanalist voordat hij in 1980 in een vergelijkbare rol overstapte naar First Boston. Al werd kort daarna directeur Research voor Noord- en Zuid-Amerika in een periode waarin het bedrijf consequent in de top 3 stond van Greenwich Associates en de Institutional Investor All-America Research Poll (II). Vervolgens werd hij gevraagd om zowel Equity Sales als Research te leiden voordat hij in 1993 naar Europa overstapte als hoofd van Equities. Hierna werd Al hoofd van Global Equity Research and Sales ten tijde van tumult, en was hij verantwoordelijk voor de consolidatie van Equity Research-groepen in alle regio\’s, met behoud van de topposities voor het wereldwijde CSFB-onderzoeksproduct. In 2002 werd hij Global Head of Securities Research.

Verder was de heer Jackson een van de acht leden van het Global Equity Management Committee, het besluitvormingsorgaan voor een bedrijf met meer dan 2.500 werknemers en inkomsten van meer dan $ 3 miljard. De heer Jackson was lid van de Executive Board van CSFB (Credit Suisse First Boston) die het beleid en de strategische richting bepaalde voor de aandelen-, vastrentende, investeringsbank- en vermogensbeheeractiviteiten van het bedrijf. Hij was ook direct betrokken bij belangrijke onderzoeksgerichte overnames in de VS, Europa en Japan, waaronder de overname van HOLT, een waarderings- en gegevensgebaseerd bedrijf, dat uitgroeide tot een belangrijke bijdrage aan de onderzoeksinspanningen van het bedrijf.

Naast zijn onderzoekstaken zat de heer Jackson in de raad van bestuur van Bumble Bee Seafoods en was hij niet-uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur van Interstate Bakeries. Beide bedrijven hadden een succesvolle exit.

Na zijn pensionering bij CSFB was de heer Jackson een van de Managing Members van Siridean Advisors LLC, een geregistreerde beleggingsadviseur bij de SEC, waar hij investeerde met verschillende succesvolle geldbeheerders, waaronder bekende hedgefondsen. Hij is ook een actieve investeerder in een aantal Serie A- en Serie B-bedrijven in de harde wetenschappen.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire